The Walking Dravot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 6 minutes ago, Mile1 said: drago mi je sto ce biti prekinuta histerija oko Teodosica na ovom forumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) 3 minutes ago, BojanaCZV said: ali 6.5 miliona za Teodosica od ekipe koja igra EC je stvarno suludo. ja ne znam kako smo mi uspeli onda da uzmemo Gista i Brauna za tako male novce, uporedjujuci sa ovim ugovorom. bas neka nenormalna ponuda po mom misljenju. nasi klubovi ne izbacuju cifre za koje su igraci potpisani, imamo samo nagadjanja, i ono sto nam servira rsb. tamo su rekli da njih dvojica igraju za 350-400k, sto je meni tesko da poverujem. tako dva velika imena potpisana u junu - ranom julu, moraju kostati vise od toga. secam se da su za markusa svojevremeno tamo napisali da on igra za 250k + bonusi Edited July 13, 2019 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 ja nesto mislim da je isti strani izvor napisao Gist 1 milion za dve sezone I Teo 6.5 za tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sve vise imam utisak da ne bi dosao kod nas i da smo mu ponudili iste pare kao ovi. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Čović poslao Tea u Bolonju da spreči grobare da osvoje EK. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 minutes ago, berti said: Sve vise imam utisak da ne bi dosao kod nas i da smo mu ponudili iste pare kao ovi. Na osnovu cega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kapitenu reprezentacije sve najbolje u nastavku karijere, da porobi u italijanskom prvenstvu i da bude MVP Eurocupa. Ako mu se bude gledala Evroliga, verujem da će mu Nebojša dozvoliti da sedne pored terena i vidi kako igra naša Zvezda. "1 od 6,5 miliona" 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 U svakom slucaju, Teu srecno, da ga gledamo sto cesce po spicama evrokupa, Virtusu zelim jedan brz vaskrs, pa i vaznesenje, dobro bi dosao i evropskoj kosarci, a mi da se vratimo na Dilejnija. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 "Jelisaveta, duso, ne bih da se cimam do lezerne Italije, pa sam mislio da se odreknem tih sigurnih 6.5 miliona, ali ne brini, igracu ovde za Zvezdu u paklu za milion, pa AKO imamo dobru sezonu i AKO ja pokidam i AKO se ne povredim i AKO me te ekipe budu htele, MOZDA uzmemo 2.8 miliona godisnje i time bi bili na pozitivnoj nuli. Sta kazes??" Legit. Dušo ni ja tebe nisam pitala kada sam pristala da snimam ono njesra od serije Vojna akademija. Uostalom, imam svoja primanja, lepo nam je tako da ti preporučujem da poslušaš svoje srce.. [emoji3590] Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 16 minutes ago, The Walking Dravot said: Na osnovu cega? Pa na osnovu izbora kluba. Da je izabrao tim koji igra EL, to bi znacilo da ima ambicije da ponovo grize. Ovo sa Bolonjom je ipak nivo nize. Ono sto mu ne treba uopste, a dobio bi to igranjem za nas, je hrpa govana kojima bi bio nahranjen na vecitom derbiju. Vredjanje zene je takodje ono sto bi ga sacekalo. Neko yo moze da podnese, ljudi tankog fitilja, kao sto je on, ne. Tu su i problrmi sa nasom publikom koja bi se ostrvila na njega ukoliko bi poslo lose. Treba li mu to u zivotu? Isto bi prosao i Bodiroga da je na kraju karijere dosao u KKP. Onima koji su toliko toga uradili na svetskom nivou, a ova dvojica to jesu, ne treba ovaj mulj po kojem ce ga razvlaciti Tegeltije, Covici, Ostoje i jos neki Pantici. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 48 minutes ago, Haggard said: nasi klubovi ne izbacuju cifre za koje su igraci potpisani, imamo samo nagadjanja, i ono sto nam servira rsb. tamo su rekli da njih dvojica igraju za 350-400k, sto je meni tesko da poverujem. tako dva velika imena potpisana u junu - ranom julu, moraju kostati vise od toga. secam se da su za markusa svojevremeno tamo napisali da on igra za 250k + bonusi To su igraci koji su u padu, tako ti je i nba sampion Kol.dosao u Titograd, plus evroliga je uvek magnet, Braun ima 400 hiljada to je tacno za Gista pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 37 minutes ago, mister-no said: Dušo ni ja tebe nisam pitala kada sam pristala da snimam ono njesra od serije Vojna akademija. Uostalom, imam svoja primanja, lepo nam je tako da ti preporučujem da poslušaš svoje srce.. Simsle đit 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sta smo doveli i kako smo doveli mi je manja briga koliko ocigledna cinjenica da cemo za pleja morati dati puno vise uz neuporedivo veci rizik nego sto smo se nadali. (pod uslovima koje smo nudili Teo bi bio sveukupno gledajuci dzaba). Djeluje mi prosto nemoguce naci kvalitetnog, pouzdanog, iskusnog igraca u profilu koji zamisljamo u datim okolnostima. Sada bi umjesnost svake vrste, bilo Covina moc ubjedjivanja, potplacivanja, Miskova ekstremna blagonaklonost ili specijalni skauting bili ne pozeljni, nego neophodni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Bilo je ovde upozorenja da će biti velike muke izbunariti nekog iole pouzdanog pleja ... sad, nek su nam svi menadžeri u pomoć. Zahebano skroz. Mogao je neko da skokne do Vegasa, tamo su sad svi na okupu, menadžeri, skauti, treneri, igrači ... vredi otići. Sad je već dockan, možda dogodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Teodosić može ovo najozbiljnije da proslavi... masan ugovor u ovim godinama sa kojim može i da završi karijeru i u međuvremenu se odjavi iz reprezentacije...Bolonja...kraći bez mleka...proseko i prosciutto. Đorđević će za slavlje morati da sačeka...nabustovana očekivanja uprave bivšeg EL šampiona, odbio da proda Kravića...otvorili se i za Hantera...hrabro i ambiciozno ali u slučaju belaja bi takođe mogao da završi trenersku klubašku karijeru bar za nivo nikad jačeg EC. Edited July 13, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Imajuci u vidu oskudicu na trzistu keceva, sreca u nesreci je sto mi imamo jednog pleja... Sta bi bilo da moramo da dovedemo dva pleja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Mislim da su nasi radili uveliko na dovodjenju nekog igraca, tj neke ideje sigurno postoje kao i par igraca sa kojima se pregovara itd mozda je to bilo po strani malo zbog Milosa, ali sada ocekujem u narednih nedelju dana konkretnije poteze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Da kazemo da je sve do sada islo po planu. A Tomic je rekao da hoce da ima pitanje tima rijeseno do 15. Znaci, jos dva dana. Super bi bilo da ostanemo u roku sa zeljenim igracem. Samo da ne bude zavlacenja sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sad nam trebaju dvojica, da izvade stvar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 4 minutes ago, pepe sancez said: Da kazemo da je sve do sada islo po planu. A Tomic je rekao da hoce da ima pitanje tima rijeseno do 15. Znaci, jos dva dana. Super bi bilo da ostanemo u roku sa zeljenim igracem. Samo da ne bude zavlacenja sada. Ne verujem da je Tomić mislio da pitanje pleja mora biti rešeno striktno do 15.jula, i da je to neki dedlajn. Više to razumem kao poruku da želi što pre da ima tim i da neće čekati last cut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Da li je Kosta jedini forumas koji nije zelio ni Tea ni Jovica ni Pefija u ovom timu? Teo-diskutabilna zelja za izgaranjem; ne igra odbranu, sto bi nam, posto je FC jos jedan koji ne igra istu, stvorilo defanzivni krater,koji ni pet Gistova ne bi zatvorilo. Jovic-diskutabilna fizicka sprema i ogromna sklonost povredama. U sezoni gde ga ceka 90 tekmi. Ne, hvala. Pefi-srozana statistika poslednjih godina, nije skorer(naprotiv, ciglar je), preskup. I dalje trazimo pleja, ali tim ce definitivno biti bombonica. U slucaju ulaska u top 8,Jurolig vajld kard nam je 99% osiguran. Odusevljen sam prelaznim rokom, a jos nije gotov. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Uh zavrsi se i ovih prvih uvodnih 12% prelaznog roka, sad prelazimo na razradu. Samo da, kao lane Fuenlabrada Jankovica, ne posalje Selektor Tea u KKP na pozajmicu i time nam dodatno napakosti. Edited July 13, 2019 by kalistenika u rutini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Stefan JovicMilos TeodosicStefan MarkovicJoe RaglandJeremy PargoWill CherryMantas KalnietisCodi Miller-McIntyreAndrea CinciariniDerrick Walton JrBriante WeberJustin CobbsGal MekelQuino ColomCurtis JerrelsNorris ColePieria HenryTyler EnnisJordan TheodoreTaylor RochestieClevin HannahPierre JacksonNikos ZisisBrian RobertsDiante GarrettChris KramerTony TaylorTony WrotenTravis TriceBryant CrawfordRay McCallum Isaiah Whitehead Paul Lacombe Tony Wroten Toney Douglas Erick Green Ray McCallum Travis Trice Bryant Crawford Edited July 13, 2019 by Milijaš #10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Spisak nimalo, ali nimalo ne obecava. Nadam se da negde neko ceka van spiska. Tony Wroten x2, provlaci nam Milijas nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Gal Mekel... ok. Realno sve polovnjaci na spisku. Moraće tu da se bunari malo više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts