Dropkick Murphys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 49 minutes ago, NMX said: Moraće Gist da gasi ove društvene mreže neko vreme, kakvi komentari lebtejebo Ima li neki "honey sold" na lageru ili da ne čitam džaba? 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ćao društvo ja sam Kosjan, čitam vas odavno. Želeo bih samo da vas pitam kada dolazi Teo? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 59 minutes ago, NMX said: Moraće Gist da gasi ove društvene mreže neko vreme, kakvi komentari lebtejebo I skoro svi nepismeni, ali to ide jedno sa drugim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 😄 😄 <spoiler> </spoiler> 3 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Gistopulos 😂😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Drugari bio sam do Meridiana danas da trazim kvotu da vidim koliko nude, pa evo da podelim sa vama ako neko hoce da isprati. Zvezda u najboljih 8 EL kvota je 15 Zvezda na F4 kvota je 50 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 to nije delgadova kladionica. moramo da mu boostujemo status : i 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Nismo poslali Teu ponudu, niti cemo je poslati. Mozemo sad dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kakav prelazni rok... Ja sam ocekivao da razbijemo bankomat za sezonu kada se F4 igrao u Beogradu, ali tada smo pusteni niz vodu. Sta se ovo sada desava, ziv nisam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 3 minutes ago, Vredni mrav said: Nismo poslali Teu ponudu, niti cemo je poslati. Mozemo sad dalje? Ovo nije tačno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 12 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 15 minutes ago, Vredni mrav said: Nismo poslali Teu ponudu, niti cemo je poslati. Mozemo sad dalje? Kako nismo, kad on skoro pa potpisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, Princeton said: 😄 😄 <spoiler> </spoiler> To dolazi Pot za prvog pleja? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 26 minutes ago, Kosjan Willavić said: To dolazi Pot za prvog pleja? 😄 Jeste, tu je da nosi Juniora na ramenima dok ih Danguba preskace, iz naskoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kelvin Krosvel Rivers u Mornaru? heheh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Nisam ispratio - jel bila cigla na twiteru kad je vepar produzio? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Bio je temelj, kao potpora za zid 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 3 hours ago, Chaos Is Me said: Znam da je Williams igrao za neke male pare ali nisam mogao ni da pretpostavim da je to ovoliko malo. Pretpostavljam ili da će Bajern to žestoko podebljati ili će ga uzeti neko za masne pare. Ne znam šta da kažem za Jovića, kao igrač bi nam sigurno baš odgovarao ali mi je kao lik on uvek bio nekako antipatičan, da ne kažem ljakse. Ipak, najveći problem su ta njegova leđa, a ne želim ni da zamislim kako bi to izgledalo sa Felipeom kao jedinim pravim PG bez obzira što imamo okolo zverke da mu čuvaju guzicu. Inače, ovaj prelazni rok se može okarakterisati jednostavno čuvenim izrazom "pišanje po sirotinji" naročito s obzirom da na svakoj poziciji imamo po 3 kompetentna igrača, osim na jednoj, zna se kojoj. Potpisao je za Efes Wiliams vec ima par nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 6 minutes ago, mmajstor said: Kelvin Krosvel Rivers u Mornaru? heheh A dobro, sta je smijesno u ovom transferu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 2 minutes ago, Maverick88 said: Potpisao je za Efes Wiliams vec ima par nedelja pisalo se da su u razgovorima ali nigde nisam pročitao da je potpisao. ni sada nisam uspeo da nađem, onako na brzinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Nismo poslali ponudu Teu. Zvao ga je Covic telefonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 19 minutes ago, mmajstor said: Kelvin Krosvel Rivers u Mornaru? heheh Otkud to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 22 minutes ago, Sector said: Nisam ispratio - jel bila cigla na twiteru kad je vepar produzio? Bila je mešalica za malter zbog sličnosti sa njegovom građom 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) 5 minutes ago, drakon1 said: Otkud to? pise mozzartsport. S obzirom koliko sebe ceni i vrednuje to mi deluje kao sci-fi. Edited July 8, 2019 by mmajstor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 17 minutes ago, uini said: pisalo se da su u razgovorima ali nigde nisam pročitao da je potpisao. ni sada nisam uspeo da nađem, onako na brzinu Evo sad i ja gledam zaista nema zvanicno, ja sam msm video kod njega na storiju na instagramu kao sledeca destinacija Efes posle finala nemacke lige. Msm nije ni bitno u sustini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts