Laki21 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 23 minutes ago, suptil said: Koji je prosek godina ovom timu u nestajanju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 hour ago, Боги said: А са југа нам стжееееееееееее 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 16 minutes ago, mister-no said: Teosaveta Portmanto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Jel se odustalo od riversa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 De ćeš ga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Posle ovih pitanja o KC, svakog časa očekujem markena da pita kad će novi centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Šteta što nema obrnutog Pere na forumu. Na tviteru dominira. 11 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Moze ovo i za Gista da se uradi:Inace za one koji ne znaju ovo je legendarni RB Riki Vilijams. Lik koji je u sred jedne sezone rekao “zajebi ovo, odo ja na pecanje” :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 hour ago, Laki21 said: De ćeš ga? Naravno da nema mesta ali se po tviteru pise da i on produzava ugovor. Ako je tako onda stvarno ne znam sta da kazem, pretrpavanje bez rezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Batalio bih i gista i kc-a i predvidjene pare preusmerio na tea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ne dopada mi se ovo pretrpavanje,visak je KC ako ostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 2 hours ago, suptil said: Sa ovakvim rosterom mislim da ce i navijaci Partizana kupovati dnevne ulaznice za Zvezdine tekme, da gledaju i uzivaju u igri, ne moraju da navijaju ali mogu poneki aplauz da udele 😄 hevi...veri hevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ne dopada mi se ovo pretrpavanje,visak je KC ako ostane. otici ce neko sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 7 hours ago, drakon1 said: Meni ova racunica nije najjasnija... 480000 x 2 = 960000 430000 x 2 = 860000 ali na to dolaze bonusi kako pises... ili je to u stvari 380000 x 2 + 2x(35000 + 20000 + 10000)? Ali, onda smo blizu 900000. Kakvi su bonusi za F4 i osvajanje EL? 480k dolara po sezoni ili 430k evra. Bonusi 35k, 20k, 10k su u dolarima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 bolje da ode dobric, kc mi je omiljen 😕 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Meni ima smisla ostanak Riversa. Taman fino da imamo 4 beka i jednog pleja koji ce morati da igra jer nema ko drugi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 14 minutes ago, uini said: bolje da ode dobric, kc mi je omiljen 😕 Meni Dzordan omiljen, al da biram izmedju njega i Dobrica izabrao bih ovog drugog trenutno. KC je u nasem dresu pokazao pa prakticno nista. Njegovo zadrzavanje bi bilo cist luksuz i preterivanje. Dobric se sa druge strane odlicno snalazi u ulozi sestog ili sedmog igraca. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 5 minutes ago, Tamburinjo said: njegovo zadrzavanje bi bilo cist luksuz i preterivanje. mislim da je taj brod odavno otplovio, pusti me da preterujem (: a i nervira me dobric, ko ga jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Kc- jevu I Gustovu platu smo mogli preusmeriti na Tea, to je nekih 800k. Iovako ce Dobric I Davidovac da izvade stvar na prolece kad zatreba. Dosadno je dok Covic zida, moramo malo da kenjamo da se ne opusti 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Da se ozvaniči Gist i ako Rivers prihvati uslove, treba sačekati neko vreme da se tržište malo otvori, nema potrebe po svaku cenu dovoditi igrače. Pogotvovo jer smo već gusto napakovani. Edited July 5, 2019 by VoodooDerina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 7 minutes ago, VoodooDerina said: Da se ozvaniči Gist i ako Rivers prihvati uslove, treba sačekati neko vreme da se tržište malo otvori, nema potrebe po svaku cenu dovoditi igrače. Pogotvovo jer smo već gusto napakovani. Tomic hoce ceo tim do 15tog Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Jedno su želje, drugo mogućnosti, pogotovu što su plejmejkeri uz centre najtraženija roba. Zato je sjajno što na tim pozicijama imamo kontinuitet u vidu Odžoa i Čovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 2 minutes ago, Maverick88 said: Tomic hoce ceo tim do 15tog Sta mu znaci ceo tim oko 15 tog jula kada ce jedan od playeva biti na SP do 15.09. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) 2 minutes ago, Šarac said: Sta mu znaci ceo tim oko 15 tog jula kada ce jedan od playeva biti na SP do 15.09. Nzm pitaj njega ti i onako sve najbolje znas 🙂 Samo je rekao da zeli da ima sklopljen tim do 15, plus veliko pitanje je da li ce biti na tom spisku od 12 ipak je Vasa ove sezone bolji Edited July 5, 2019 by Maverick88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 minute ago, Šarac said: Sta mu znaci ceo tim oko 15 tog jula kada ce jedan od playeva biti na SP do 15.09. Nije Jovic siguran putnik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts