Sector Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 24 minutes ago, K.Dot said: Jedan jeres ali ako bismo doveli stravinski pleja zažmurio bih na filipovih 10-15 minuta u ABA. Sectore plz don't kill me. :) A gdje ce Djenka? :) Nije sigurno doveden da igra samo na 2 gdje imamo Berona i Lazica. Nadam se da ce on pokrivati te minute koji preostaju na pleju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Samo da sad ne zaseremo sve sa losim izborom Pleja, on je bukvalno okidac za sve ono sto moze sledece sezone da se uradi sa ovom ekipom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Cova ih samo redja a mi cigani moramo to i muzicki da ispratimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 A gdje ce Djenka? :) Nije sigurno doveden da igra samo na 2 gdje imamo Berona i Lazica. Nadam se da ce on pokrivati te minute koji preostaju na pleju. Biće utakmica u ABA kada nosioci neće morati da igraju puno, tako da bih tu eventualno mogao da podnesem Filipove minute. Negde će Fića morati da igra, pa kontam da je bolje pustiti ga da luduje protiv timova iz donjeg dela nego po EL. @basketasDaj skloni tu sliku, niti je smešna niti zanimljiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Biće utakmica u ABA kada nosioci neće morati da igraju puno, tako da bih tu eventualno mogao da podnesem Filipove minute. Negde će Fića morati da igra, pa kontam da je bolje pustiti ga da luduje protiv timova iz donjeg dela nego po EL. @basketasDaj skloni tu sliku, niti je smešna niti zanimljiva. U pravu si. Kako da obrišem post sa tapatalka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, Ulicni basketas said: U pravu si. Kako da obrišem post sa tapatalka? Mislim da sad ne možeš ništa jer je prošlo više od pola sata od trenutka postavljanja. Pošalji poruku Zumbulu ili nekom od moderatora da sklone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Covic nasao naftu u Zelezniku? Sta se ovo desava 😁 6 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, Sector said: Dosao i Gist jbt. Gazda na steroidima. ovo je ludilo, prevazilazi i moja uvek visoka ocekivanja. daj sad na pleju tea, dilejnija i sivu. jel se odustalo od sive? meni se cinio kao sasvim ok opcija, kao neko ko bi mogao da eksplodira kod nas. dilejni vlazan san. teo jelisaveta. ne treba prodavati odza, ja bas mislim da ce tek u ovoj sezoni da napreduje i da moze da bude legit el centar. kad ce promocije igraca? kad ce pripreme? turnir na kritu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red joy Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ojo ne ide nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Mozda sam ja samo sanjar ali ovo tacno izgleda kao da gazda pravi ekipu za Teodosica...samo dodji i komanduj majstore 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Tito izvini morao sam. Edited July 4, 2019 by Igor028 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 To bi onda bio potencijalno bolestan frontcourt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Kaćezvanično? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Op op TIODORE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Nemoj prijatelju ko boga te molim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Teo,priznaj da se lozis i ti najstrasnije ako čitaš forum. Ne moras da odgovaras,dovoljan je paraf. Naši smo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Neka spreme tamo dve stolice pored klupe sa DeDu i Ogija. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Kolko smo mi izgubili prosle godine u ovo vreme kada nije bilo lozenja zbog formata takmicenje... Covic resio da nadoknadi i prosli prelazni rok ovih dana 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ovaj i prosli prelazni rok jasno pokazuju da je Covic sabotirao Radonjica i otezavao mu posao. A moze se i pretpostaviti da je glavni uzrok sukoba bio Filip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Jovke na ove zverke, pa da krene segz. Treba nabiti razliku because Jr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 izgleda da ce EL postati dosadna kao NBA, samo da nas ne saseku povrede u playoff kao GSW odavno se nisam ovako nalozio, nisam ljubitelj supertimova ali ako je iz stjepana zupanca necu se buniti na pisanje po sirotinji steta samo sto su nam Pavicevici usli u Pulena 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 minutes ago, The Walking Dravot said: Ovaj i prosli prelazni rok jasno pokazuju da je Covic sabotirao Radonjica i otezavao mu posao. A moze se i pretpostaviti da je glavni uzrok sukoba bio Filip. Moguce i ne bi cudilo jer Covic, ali isto tako je moguce da postoji razlika u $ kojom raspolazemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, The Walking Dravot said: Ovaj i prosli prelazni rok jasno pokazuju da je Covic sabotirao Radonjica i otezavao mu posao. A moze se i pretpostaviti da je glavni uzrok sukoba bio Filip. Radonjin najveci greh je ocigledno to sto Filip nije imao mesta. Da je njega ubacio dobio bi i on zverine na ostalim pozicijama, ali ne i na pleju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Neka spreme tamo dve stolice pored klupe sa DeDu i Ogija. Do playoffa Abe, a onda oni preuzimaju i vade stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts