Manu Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Kum pozeleo dobro jutro tako da nema potpisa danas jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Ovi naši zapeli sve da završe za par dana, a šta ćemo onda celog leta- da pratimo sirotinjska pojačanja Partizana, Budućnosti i Cedevite Olimpije, i da ih sažaljevamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 7 minutes ago, Haggard said: Ovi naši zapeli sve da završe za par dana, a šta ćemo onda celog leta- da pratimo sirotinjska pojačanja Partizana, Budućnosti i Cedevite Olimpije, i da ih sažaljevamo Moze, pakuj 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Tomic je i rekao da je cilj da se tim kompletira do 15.jula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Sranje. Ostaje nam nada da ce neko biti krava muzara, pa da opet gorimo u novembru. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Salju mi veciti provokatori koji nesto i ubodu snimke Raul Neta ex Jazz. Cuo neko nesto o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 17 minutes ago, leki bg said: Salju mi veciti provokatori koji nesto i ubodu snimke Raul Neta ex Jazz. Cuo neko nesto o tome? Čuo sam da je on Čovin vlažan san. I da je spreman da ide (prilično) daleko što se novca tiče. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 hour ago, The Walking Dravot said: Ne znam sta bih rekao, ja imam to drzavljanstvo preko 30 godina i jos nisam otkrio koja je korist od njega. Zao mi je sto tako mislis ali drzavljanstvo je najmanji problem tu Emigracija mozda pomogne ako je bitna korist. P.S. Denkins, Nelson i Dilan su uzimali nase drzavljanstvo po odlasku iz KKCZ zbog privilegija koje nudi to drzavljanstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 25 minutes ago, ivan9 said: Zao mi je sto tako mislis ali drzavljanstvo je najmanji problem tu Emigracija mozda pomogne ako je bitna korist. P.S. Denkins, Nelson i Dilan su uzimali nase drzavljanstvo po odlasku iz KKCZ zbog privilegija koje nudi to drzavljanstvo Koje su prednosti našeg državljanstva u odnosu na američko i kanadsko U evropskim ligama se svakako vode kao stranci, osim kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) Znace to neko bolje od mene da objasni ali dal bi u Spaniji i/ili Francuskoj i/ili Italiji ima ogranicenje u broju amerikanaca u ekipi a da se nase drzavljanstvo racuna u evropsko pa ne ulazi u taj ograniceni broj amerikanaca. Svakako imaju korist jer ne bi ni uzimali nase drzavljanstvo NAKON odlaska iz KKCZ Edit: Evo nadjoh da Grcka dozvoljava 2 amerikanca i 4 evropljanina kao stranca. Amerikanac kad uzme nas pasos postaje kosarkaski evropljanin i oslobadja mesto za jos jednog amera. Edited July 3, 2019 by ivan9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) Raul Neto? Ne dojmi mi se previše... https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2014/1009/Serbia-Brazil#|tab=boxscore Ovde kad smo ih razvalili bio je neprimetan. Kasnije ga se i ne sećam... PS Sem toga fizički je poprilični prosek, metiljavo deluje. Šta ja znam, na prvu mi i ne izgleda kao neki ubod. Edited July 3, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 18 minutes ago, ivan9 said: Amerikanac kad uzme nas pasos postaje kosarkaski evropljanin Jel se gleda clanstvo u EU ili geografska odrednica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Zorz se javi! Potpis Stratisa i Mo-a su sjajni potezi, bas mi je drago sto cu ih gledati jos jedne sezone kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Ovaj, posto vidim da se spominje, pa da pitam: ako je Kuz tako siguran, sta ce nam Gist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 11 minutes ago, Laki21 said: Raul Neto? Ne dojmi mi se previše... https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2014/1009/Serbia-Brazil#|tab=boxscore Ovde kad smo ih razvalili bio je neprimetan. Kasnije ga se i ne sećam... PS Sem toga fizički je poprilični prosek, metiljavo deluje. Šta ja znam, na prvu mi i ne izgleda kao neki ubod. Bez da ulazim u to kakav je igrač, ali druže Laki, to je bilo pre 5 godina, kada je imao 22 godine. Nije baš da je ova utakmica neki pokazatelj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) 7 minutes ago, Dobar Los Milos said: Ovaj, posto vidim da se spominje, pa da pitam: ako je Kuz tako siguran, sta ce nam Gist? mozda umesto odza, ako ga prodaju? ne racunajuci fc3, odzo je najslabija karika u ovom timu. Edited July 3, 2019 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 2 minutes ago, Haggard said: mozda umesto odza, ako ga prodaju? ne racunajuci fc3, odzo je najslabija karika u ovom timu. Ojo je sve, ali nije slab, ni kao karika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Zasto mislim da ce Ojo svu svoju snagu pokazati u EL, gde ce imati fizicki jace protivnike i gde ce opustenije ulaziti u duel bez razmisljanja da li ce napraviti faul 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 hehe da, nije mogao ovde da izdominira jednog nikolu jankovica, ali ce zato da porobi u evroligi zahvaljujuci kriterijumu sudjenja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 minute ago, Predragdjape said: Zasto mislim da ce Ojo svu svoju snagu pokazati u EL, gde ce imati fizicki jace protivnike i gde ce opustenije ulaziti u duel bez razmisljanja da li ce napraviti faul protivnik tako lako da flopuje. 😄 Fixed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Just now, Haggard said: hehe da, nije mogao ovde da izdominira jednog nikolu jankovica, ali ce zato da porobi u evroligi zahvaljujuci kriterijumu sudjenja 🙂 Ne secam se da ga je Jankovic fizicki zabrinuo, ali se secam da su po troje skakali na Odza, i pri tome jos padali kao pokoseni samo kad ih pogleda. Secam se da je zato brzo imao probleme sa faulovima. Secam se i da nismo imali cetvorku koja ce tako lako da rasiri prostor i time dati Odzu potreban prostor (za njegova stopala). Ima tu jos nekoliko stvari, ali Odzo je kao specimen nesto cega se ne bih rado odrekao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Jel postoji ikakva sansa da se Jr. namoli da barem malo poboljsa fizicku spremu, zameni koji gram sala sa gramom misica itd? Jbg, ne moze da poraste ili postane bolji i pametniji igrac, ali ako vec mora da sedi na klupi, ajde barem da napravi neki korak ka plus zoni, ma koliko taj korak bio sitan. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: Jel postoji ikakva sansa da se Jr. namoli da barem malo poboljsa fizicku spremu, zameni koji gram sala sa gramom misica itd? Jbg, ne moze da poraste ili postane bolji i pametniji igrac, ali ako vec mora da sedi na klupi, ajde barem da napravi neki korak ka plus zoni, ma koliko taj korak bio sitan. Ne postoji, naravno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: Jel postoji ikakva sansa da se Jr. namoli da barem malo poboljsa fizicku spremu, zameni koji gram sala sa gramom misica itd? Jbg, ne moze da poraste ili postane bolji i pametniji igrac, ali ako vec mora da sedi na klupi, ajde barem da napravi neki korak ka plus zoni, ma koliko taj korak bio sitan. dzunior je takav kakav je, nece sigurno menjati svoj rekreativni trademark pod stare dane. mene to pitanje vise zanima u vezi davidovca. nadam se da se trenutno preznojava u teretani, a ne na plazi. otprilike kvalitet karijere mu zavisi samo od tela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 7 minutes ago, Dobar Los Milos said: Jel postoji ikakva sansa da se Jr. namoli da barem malo poboljsa fizicku spremu, zameni koji gram sala sa gramom misica itd? Jbg, ne moze da poraste ili postane bolji i pametniji igrac, ali ako vec mora da sedi na klupi, ajde barem da napravi neki korak ka plus zoni, ma koliko taj korak bio sitan. Dobraa 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts