Lobotomija Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Pa dobro... Imamo sreću da se Kataiju desila kokoš od supruge, kojoj je bolje u Beogradu nego u LA. Ajde da razumem, jebeš Čikago - em vetar em pun seljaka, ali će biti da je tugovala što je makoše odande u Kaliforniju prokletu. Nego, ako se već vratio Katai, do kraja prelaznog roka možda bude finih iznenadjenja za naše uslove. To mi je izgledalo kao dobar znak, kad maltene na početku potpišeš sjajnog igrača. Doduše, dešavalo se i to da se na nekoj takvoj kupovini završi ceo rok, s obaveznim mazanjem očiju nekim Ailtonom poslednjeg dana. Bio je on sjajan igrač dok je igrao fudbal i imao 10kg manje, ali tada nije bio u opciji za Zvezdu. Jbg. Jedino što me brine je filozofija, jer je Katai igrač kome je dosta toga podredjeno u igri. Ok, biće momenata kada se na individualni kvalitet pravi i rezultat, ali ipak mislim da nam pre svega treba timski duh. I, da kažem otvoreno, nisam previše ubedjen u znanje trenera ali ajde, to sam ipak samo ja. Otvarajte temu slobodno i neka nam je sa srećom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Daj Bože da grešim ali mislim da nema sreće sa Kataiem. Bivši igrač. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Samo da se prilagodi fudbalu Katai, da se vrati sa onog galaktickog sokera u americi. Bice od njega brutalno pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Katai je odigrao 90% meceva prosle sezone. I ove je krenuo kao starter na prve 2. Dosta zavisi kako ce Dejan da postavi taktiku i koju poziciju ce da mu igra Katai. Spic i dalje mora biti prioritet ako bude igrao sa 2 spica Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) Tri utakmice zaredom lovim ovaj Famalicao da vidim kako igra Anderson, ali šipak. Lik uopšte nije starter. Edited July 9, 2020 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 On 7/8/2020 at 12:16 PM, NMX said: bog 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 5 hours ago, Markoss said: Ebisilio jeste dobar igrac, al lik ima preozbiljnih problema sa alkoholom i nekim jacim supstancama. С чим има проблема Иванић? Или Симић, Милуновић, Вукановић, Јованчић? На чему су онда и сви они што нису ни фудбалери а примају плату? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Daj da vratimo i Krsticica i posle toga neka rade sto oce. To bi bio pravi posao i mogao bi covjek onda da se nada necemu ali cisto sumnjam da uopste postoje sanse trenutno za njegov povratak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Uvek postoje sanse. Jer Mrkela samo zna da trazi ili povratnika ili nekog klinca kojeg pamti iz omladinske repke. Naravno i bombe iz donjeg doma Portugalske lige 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 14 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Konacno jedno pojacanje koje ima fudbala u nogama. Samo je pitanje koliko je spreman fizicki, imao je ranije problema sa kondicijom. Isto tako ima promaju u glavi i vrlo često bol u predelu kurca. Iskreno se nadam da on Zvezdu posmtra kao odskočnu dasku za dosta jači ugovor, a ne kao zadnji voz da se naplati. Igrač koji može mnogo doneti, ali isto tako i mnogo uzeti. U trenutnoj situaciji kad u celom timu imamo jednog kreatora, on je rizik na koji bih pristao. Bolje i on nego neke Terzine kombinacije, barem znamo za šta je sposoban, a da li će to isporučiti, e to je već druga priča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Neće nam pomoći ni još dva igrača kao katai za evropske utakmice, nemamo sredinu terena a tu se rešava utakmica 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) 35 minutes ago, Perkos2 said: Neće nam pomoći ni još dva igrača kao katai za evropske utakmice, nemamo sredinu terena a tu se rešava utakmica Stiže Kanga. Sanogo - Nikolić - Kanga, bi bilo sasvim pristojno. Edited July 10, 2020 by Don Laki Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 17 hours ago, Markoss said: Ebisilio jeste dobar igrac, al lik ima preozbiljnih problema sa alkoholom i nekim jacim supstancama. Pa morao je čovek da se upropasti kad je video ko igra pre njega. Depresija brt. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 29 minutes ago, Don Laki Juan said: Stiže Kanga. Wut wut wuuuuut? Odakle sad ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 11 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Wut wut wuuuuut? Odakle sad ovo? Pa priča se, ali još ništa sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 1 hour ago, Don Laki Juan said: Stiže Kanga. Sanogo - Nikolić - Kanga, bi bilo sasvim pristojno. da prvo vidimo to na terenu pa da komentarišem, taj Sanogo mi je nepoznanica a Nikolić samo perspektiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Dobro nam došao Magiko... http://zvezda1991.blogspot.com/2017/02/aleksandar-katai-majstor-fudbala.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) Ispade na kraju da nam je najbolji sportski direktor Tea Katai. Edited July 10, 2020 by Igor028 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Bolji posao ona odradila nego Mrkela za dva prelazna roka do sad. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Sad samo da joj ne padne na pamet da ovde podrzi proteste...😁 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 On 6/4/2020 at 8:30 AM, Don Laki Juan said: Koliko vidim žena će Kataia pre vremena da vrati u Zvezdu. Kao što sam rekao pre mesec dana....🤣 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 1 hour ago, Don Laki Juan said: Kao što sam rekao pre mesec dana....🤣 Don Juan dobro poznaje zene 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 4 hours ago, Don Laki Juan said: Kao što sam rekao pre mesec dana....🤣 Posalji zahtev za frenda Kanginoj ženi. Da rešimo i to pitanje. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) Opet imamo pozitivne igrače na koronu. Ima pozitivnih i u stručnom štabu. Edit. Spiridonović, Eraković i Nikolić. Edited July 10, 2020 by Don Laki Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 12 hours ago, Dropkick Murphys said: Pa morao je čovek da se upropasti kad je video ko igra pre njega. Depresija brt. Verovatno se olesio kad je video da Srnic startuje kao centralni vezni u Napulju. A po strani Simic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts