Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa dobro covek je sve pokusao.Pa kad nije uspelo milom onda sa silom mnogo love.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, McLeod said: I reci kumu tvog tece da mi posalje jedno 400 hiljada evra, bice dovoljno da to odradim. Stani u red. 😞
Div Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, McLeod said: I reci kumu tvog tece da mi posalje jedno 400 hiljada evra, bice dovoljno da to odradim Al, opet, odakle ti pare pare za klompe. 1 2
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pare za klompe i hranu za bacanje će uštedeti tako što će nelegalno da nadogradi.
Kenozoik Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 1 hour ago, McLeod said: Jbg, ja sam davno izgubio veru u ljude i smatram da su u velikoj meri glupi, bezobrazni i zli, ali poslusacu tvoj savet. Ne radi se ovde o veri u ljude, nego o tome da ljudi funkcionisu razlicito i da nemaju svi istu svest o sebi, okruzenju, svetu, moralu, dobru/zlu i (ne)prihvatljivom. Svaki covek ima svoj bubble iz kojeg ne izlazi ako na to nije prinudjen, jer je to svakom neprijatno iskustvo. Netacno je da ljude spaja neko zajednicko interesovanje ili isti nivo kulture. To je fasada, ono sto i slep lako uoci, mimikrija. Ljude spaja (pod)svest o nekom zajednickom problemu, koliko god on minoran ili ozbiljan bio. Dokle god nastupas sa svojim problemom koji druga strana ne dozivljava tako iz ma kojeg razloga ,bilo da je sebicluk ili veci problem od tvojih ( tvoji musavi prozori koje njena hrana zamascuje), ona nema nikakvog razloga da se zainteresuje i bavi time. Pri tome, nema efikasnih mehanizama u ovom slepom crevu Evrope, da je na to prinudi, osim inacenja i war of attrition o kojem Chaos pise, a u kojem, ionako, svi gube ponesto. Zato sam ti i rekao da razgovarate i nadjete neki zajednicki problem koji cete zajedno resiti. Meni je taj pristup pomogao bukvalno da opstanem, bez ikoga i icega, i uz mnogo unutrasnjeg otpora. Pomaze mi mnogo i danas u poslovnoj i akademskoj sferi (drustvenu sam ionako upropastio odavno), uprkos povremenom, sopstvenom, instinktivnom otporu. Jer sam impulsivni drkos, kako vec rekoh 🙂 Nemoj blanko da poslusas savet, samo razmisli o tome. Zamisli da je iznad neki tipican siledzija/mafijas/balvan i kakve bi ti opcije realno tada bile na raspolaganju - naglasavam, za resavanje sopstvenog problema koji uzrokuje on(a). Javi sta si uradio i kako je proslo 👍
Recommended Posts