Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja ne mogu da se smirim, placem pola sata...ovaj covek je nesto nezapamceno.

14 godina je stariji...14. dve generacije razlike. Siner u top formi i Nole to dobije.

Ne znam...

• Like 7
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted

Pogledajte statistiku PETOG seta, Siner u svemu bolji. 

Jednom u 100 setova pobeđuje neko sa ovakvom statistikom u poređenju sa protivnikom. Nerealno!

Jedino objašnjenje je da je Novak odigrao 9 najvažnijih poena bolje (8 kada je Siner imao brejk šansu i jednom kada je on imao brejk šansu).

• Like 3
Posted

Ako dobije Karlitosa u nedelju.. to bi izvesno bio jedan od najvećih podviga generalno u sportu ikada. Ako uzmemo koliko godova broji, i koliko su ova dvojica savremene mašine. Verovaćemo do poslednjeg poena, i nadati se da će biti Novakov. 

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, madzone said:

Jednom u 100 setova pobeđuje neko sa ovakvom statistikom u poređenju sa protivnikom. Nerealno!

Jedino objašnjenje je da je Novak odigrao 9 najvažnijih poena bolje (8 kada je Siner imao brejk šansu i jednom kada je on imao brejk šansu).

Dobijao je Djokovic cesto meceve koje je trebalo da izgubi

Posted

Očekujem da osvoji i da mu studenti organizuju veličanstven doček gdje će Novak iz sveg glasa da se prodere pumpaaaaaj! I da prigodno "pozdravi" konjoglavog Dragana i ćacad. 

Toliko... Nadam se da je izvodljivo. Bože pomozi.  Neka prvi februar bude taj dan. 🙏

• Like 3
  • Love 2
Posted
3 minutes ago, madzone said:

Ili jednom u tipa 7 setova ako si Novak.

Da ga pustis da sa 50 godina igra tajbrejk petog seta u finalu dobio bi bilo koga, sve i da ne moze da se krece po terenu.

Posted

Eno gospodin tvituje umesto da spava :classic_dry:

13 minutes ago, McLeod said:

Dobijao je Djokovic cesto meceve koje je trebalo da izgubi

I imamo misao dana :s_d:

• Ha-ha 5
Posted

Roknuo bromazepamce, evo pre koji minut krenulo da radi.

Gledao mec pola iz klonje. Proradilo me na sujeverje. Sve sto sam gledao iz dnevne sobe, uglavnom gubio poene. 
Bio na 2 nuzde u prva 2 seta i izvalio pattern. Posle je bilo sve iz wc-a, do kraja meca. Kad se opustim malo gledam da mi makar lakat bude u wc-u. Doneo stolicku, seo, kako prigusti, tako se guram u wc.

Juce sam se sa dosta ljjdi iz mog okruzenja podzapao, svi ga nesto otpisali vec. Ja u fazonu "Je l si normalan da otpisujes Djokovica, kontam da nije favorit... ali to je Djokovic. Da li si ti svestan da ti ne mozes da zamislis, mimo tvoje percepcije je, na sta je on spreman."

Upao nesto na twitter, vidim neki tvit "greatest player of all time"... to je toliko, ne znam. Kao da kazes "Messi je vanserijski fudbaler". No shit bro. Voda je mokra.
Understatement. Kakav bre teniser. Ne zelim da se pravi guzva sa tom diskusijom, nema nikakve poente.
Daj mi neku pricu, neki narativ, Muhamed Ali, Jordan, Bolt, Pikaso, Marlon Brando.

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 19
  • Tuzno 1
Posted (edited)
39 minutes ago, Helena said:

Lol, da, palo mi je na pamet :classic_laugh:

Nije to cak ni jedina paralela sa W19. 38 ljeta, SF i F protiv 2 najbolja igraca na svetu (osim njega) u tom trenutku, na svom najboljem slemu.

Samo se nadam da vi necete da prolazite kroz isto ono kroz sta smo prolazili mi pre 7 godina.

S tim sto je tad Fed bio mnogo blizi ovoj dvojici u vakuumu nego sto je Novak danas, tako da je ovo svakako mnogo vece iznenadjenje.

Edited by Malkolm Brogdon
Posted
4 minutes ago, BattleBender said:

Upao nesto na twitter, vidim neki tvit "greatest player of all time"... to je toliko, ne znam. Kao da kazes "Messi je vanserijski fudbaler". No shit bro. Voda je mokra.
Understatement. Kakav bre teniser. Ne zelim da se pravi guzva sa tom diskusijom, nema nikakve poente.
Daj mi neku pricu, neki narativ, Muhamed Ali, Jordan, Bolt, Pikaso, Marlon Brando.

Kakav crni Pikaso 🙂

Posted
Just now, MilošVB said:

Kakav crni Pikaso 🙂

Mani se Pikaso je institucija, pojam.

Ali onom, ako bas hoces, Karavadjo, Mikelandjelo, Leonardo...

---

Stvarno i dalje ne mogu da verujem samouverenost ljudi kad komentarisu sta Novak moze sta ne moze.
Svi mi, nekakve pere i zike... ostvarenja najbolja maketa kucice za OTO u razredu, 4. mesto na regionalnom takmicemnju iz biologije i ostale pizdarije.
Da be, ce kazes ti ziko pero sta sigurno moze sta sigurno ne moze Novak...

• Like 1
  • Love 1
Posted
5 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Samo se nadam da vi necete da prolazite kroz isto ono kroz sta smo prolazili mi pre 7 godina.

I was today years old kad sam saznala da si ti Fedov fan. :classic_biggrin:

Posted
1 minute ago, BattleBender said:

Mani se Pikaso je institucija, pojam.

Ali onom, ako bas hoces, Karavadjo, Mikelandjelo, Leonardo...

---

Karavađo dabome

No da se vratimo našem nadčoveku...

Posted

Šta je sad koj drek :classic_dry:

Rather than coming to the interview room, Novak Djokovic is holding his press in some tiny room under Laver, jam-packed with dozens of journalists. 

I can’t actually see him thanks to this bizarre set-up, but he’s got some fiery words for people who have wanted him to retire.

Sa Rotenbergovog naloga, blokirana sam, pa moram ovako.

• Pumpaj! 1
Posted
12 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Nije to cak ni jedina paralela sa W19. 38 ljeta, SF i F protiv 2 najbolja igraca na svetu (osim njega) u tom trenutku, na svom najboljem slemu.

S tim sto je tad Fed bio mnogo blizi ovoj dvojici u vakuumu nego sto je Novak danas, tako da je ovo svakako mnogo vece iznenadjenje.

Pa dobro, imamo priliku u finalu :classic_ninja: