MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Zli Gli said: Kakav raspad Nagetsa, sramite se, cestitke ☹️ Zadnjih par minuta nisu sutirali nista osim trojki, tuga cemer jad Lebron na putu da prekine niz od ~1200 meceva sa 10+ poena, za sad krajem trece samo 4. Sa druge strane Bruksara ne vadi, +21 trenutno Stara kurva je to, ostace na terenu makar bilo -40 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 37 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: @bodo bas ste nas razbili. Cestitke i mene su iznenadili. još se i Book povredio u 1/4 a oni zaigrali od tog trenutka još bolje. Moram priznati da Ott radi sjajne stvari zasad. Neki drugi klinci dolaze. Možda je Bookera trebalo razmijeniti u off-season. Nije to više onaj igrač a i te pare koje dobija ne zaslužuje . Edited 2 hours ago by bodo
doragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pustiti OKC da se izivljava na regularci, i sacekati ih umorne u plej ofu..to je izgleda plan i Denvera i svih ostalih.Oh,wait, imaju bar tri legit petorke na raspolaganju.Nece da moze🫠
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Darko said: Bez Marija u zadnjoj četvrtini i bez dva startera + povređeni Jokić. Fali im još jedan ball handler ali kada su svi zdravi to nije veliki problem. Osakatiše nas povrede na startu sezone ali neka, ako već mora bolje sad nego u PO kao prošle godine. 1
SteveFrancis#3 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago @Gillespie Secam se kada je u onoj sampionskoj sezoni Nove ulazio da menja Brunsona. Izgledao je kao pao s Marsa, nedorastao ni koledz kosarci. Nakon toga veliki individualni rad, ucenje pod jednim od najboljih trenera ikad, napredak svake sezone, da bi kao senior vec bio legit kosarkas. Pametan i odmeren igracki je uvek bio. Bez obzira na to, ne mogu reci da me ne iznenadjuje da pokazuje da mozda ima i materijal za NBA startera. But then again, nisam to mislio ni za Brunsona zbog fizickih limita, iako sam ga uvek smatrao paklenim igracem na koledz nivou. Zato ja nikad nisam fan ovog susenja rukija na klupi i slanja u G ligu. Ne treba ima davati avansno minute, bez obzira na ucinak i potrebe ekipe u datom trenutku, ali neko smisleno vreme na parketu sa najjacima moraju dobiti, da bi znao sta imas u njima. Bud tako nije nalazio prostora ni za Dunna kako je sezona odmicala, iako je bio opsti raspad i posebno defanziva katastroficna. Gomila igraca nam je sad povredjena na duze, Ott nema vise opravdanja da ne ukljuci ovu dvojicu malo vise, sta god ja mislio o njima, posebno Khamanu koji je za mene from day 1 neki Thon Maker ili Mo Bamba 2.0. Ali to moze samo NBA parket da potvrdi.
Recommended Posts