NMX Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Horton Taker brat da stavi cackalicu i ima fizionomiju ko prosecni srbenda 1/1 5 15
Cavani Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 1 minute ago, NMX said: Taker brat da stavi cackalicu i ima fizionomiju ko prosecni srbenda 1/1 On i Bonga malopre u duelu, nikako da objasnim zeni da obojica imaju po 25 god. 1 21
Smrtokapa Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Lik čak i ćelavi kao mator, izgleda kao da je studirao elektrotehniku na tom koledžu. 2 4
DameTime Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Kakav NBA kvoter u Valensiji, odlična energija obe ekipe.
alokin Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Jebeš ovo, gledaš svih 5 utakmica, kad je prekid prebaciš i na kraju ništa ne vidiš.. 3 1
Losmi17 Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Kalinic kao masina za izgubljene lopte i Batler sa nevidjenom nonsalancijom sahranili kkcz. Ja dugo nisam video da neko ima ovakvu nonsalanciju kao Batler. 2
il predestinato Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Herrera -9 index večeras, ne pamtim kad sam vidio gori index.
NMX Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 3 minutes ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. 2 7
СтелаРоса Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Zoc ne zna sta je Parker povredio, koji cirkus
NMX Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Niko da pohvali sefa stanice. Prava domacica ekipa, kapa kacket dole. 3 6
Losmi17 Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Kakva vucicevska kzs trenera Obradovica. Na ostavku ni ne pomislja, a Ostoya verovatno nema herca da ga smeni. Wtf momenat kad objasnjava u kojim situacijama koristi mobilni.
NMX Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Boze sta Zeljko prica Opet o gledanju u telefone Sad vec deluje da ga luda Rada zajebava 2
Don Dusko Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Jebote prvi put da cujem da ti trener u nekom ozbiljnom kolektivu ne zna sto mu igrac ne igra. Jedino da zna a pravi se lud.
Volter Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 Barkli, čekao sam pobedu i onda da svratim kod vas u goste sav srećan da vas tešim i pišem kako će sve biti okej, to je bre Željko, skockaće vas on brzo. Pu jebem ti Zvezdu, a hteo sam i malo prc komentarima da vas provociram, pogovotov tebe, Edarda i ekipu. 2
Volter Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 26 minutes ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. Dobro me podseti na film Crni petak za gangstere, davno sam ga gledao i mogao bih opet.
Čočo Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 2 minutes ago, JPM said: @kendrick duckworth Kako proso tiket? Dobitan.
NikadProtivŽelimira Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 8 minutes ago, JPM said: @kendrick duckworth Kako proso tiket? Vezao sa Partizanom i Makabijem H2.
VISOKOLETAC Posted November 22, 2025 Posted November 22, 2025 4 hours ago, Romantik said: Hifi ne igra u Atini Taman sam krenuo da se oporavljam u fantaziju a onda se juce povredi Avramovic a danas Hifi, gora mi sreca nego kod KK Crvena Zvezda Po nekim vestima vec potpisao za Olimpijakos 😂 1
wing Posted November 22, 2025 Posted November 22, 2025 2 hours ago, Losmi17 said: Kalinic kao masina za izgubljene lopte i Batler sa nevidjenom nonsalancijom sahranili kkcz. Ja dugo nisam video da neko ima ovakvu nonsalanciju kao Batler. Pa i ne baš. Obojica su izgubili po 3 lopte na neverovatan broj poseda. Ali je Moneke imao 5 promašenih polaganja...3 su bukvalno iskočile iz koša. Uz 19 izgubljenih celog tima...ćao - zdravo.
wing Posted November 22, 2025 Posted November 22, 2025 (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: Jebote prvi put da cujem da ti trener u nekom ozbiljnom kolektivu ne zna sto mu igrac ne igra. Jedino da zna a pravi se lud. Ma fora. Ne zna kako da se opravda za ovo skretanje u kanal. Sutradan će i tu izjavu korigovati. Baš je u problemu. U narednom kolu Bajern, koji je unazad izgubio redom od Barse, Efesa i sada Baskonije, gostuje Valensiji...to će mu biti četvrta izgubljena u nizu. Lako je zamisliti kakav će duel biti u Areni kada gostuju Partizanu u narednom kolu. Mislim da Žoc neće sebi priuštiti taj level luksuziranja da sa ovakvim timom udje u derbi ako izgubi tada i od nemaca nakon gostovanja Panati. Edited November 22, 2025 by Wingwalker
goldberg bcd Posted November 22, 2025 Posted November 22, 2025 2 hours ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. Odlican dan, kao i cela nedelja (ako racunamo i pobede BUD i CED u EC). Fenomenalno vece. Valencia - KKCZ glupan protiv tupana u zavrsnici. Neverovatno koliko gresaka, neutralni ljubitelji kosarke se verovatno krste ne verujuci sta gledaju. Ipak, ono sto je najvaznije je da je KKCZ izgubila jer su u ovoj sezoni zaista imali previse ubedljivih i rutinskih pobeda sa ovako krnjim sastavom. Sad imaju 6-1 kod kuce i 2-3 u gostima i, kao sto sam napisao i pre Dubaija, vazno je da ne pobedjuju u gostima. KKP je u dubokom kanalu. Cak je i onakav Monaco prosle nedelje bio na sut od pobede, pa onda ASVEL startuje sa 16:2, pa Fener sa 14:0 i 17:2. Prosle sezone su se digli sa onom serijom od 6-7 ubedljivih pobeda, ove sezone svi grizu protiv njih, nema popusta. Sto se ostalih rezultata tice, ne znam kako je Efes uspeo da dobije Barcu sa samo 6 igraca, ali barem su ih dobili 1 razlike sudijskom odlukom, a ne da ih nabiju 10 i vise razlike. Opet, ne znam kako je Efes dosao u situaciju da ima samo 6 igraca na 3 spoljne pozicije. Sledece nedelje navija se za grcke bahate milionere. Nadam se da ce Oly odigrati normalan mec, da ce biti u najmanju ruku neizvestan mec, a ne da gledamo ono sto smo gledali 2 puta prosle sezone. 1 1 1 1
СтелаРоса Posted November 22, 2025 Posted November 22, 2025 6 hours ago, goldberg bcd said: Odlican dan, kao i cela nedelja (ako racunamo i pobede BUD i CED u EC). Fenomenalno vece. Valencia - KKCZ glupan protiv tupana u zavrsnici. Neverovatno koliko gresaka, neutralni ljubitelji kosarke se verovatno krste ne verujuci sta gledaju. Ipak, ono sto je najvaznije je da je KKCZ izgubila jer su u ovoj sezoni zaista imali previse ubedljivih i rutinskih pobeda sa ovako krnjim sastavom. Sad imaju 6-1 kod kuce i 2-3 u gostima i, kao sto sam napisao i pre Dubaija, vazno je da ne pobedjuju u gostima. KKP je u dubokom kanalu. Cak je i onakav Monaco prosle nedelje bio na sut od pobede, pa onda ASVEL startuje sa 16:2, pa Fener sa 14:0 i 17:2. Prosle sezone su se digli sa onom serijom od 6-7 ubedljivih pobeda, ove sezone svi grizu protiv njih, nema popusta. Sto se ostalih rezultata tice, ne znam kako je Efes uspeo da dobije Barcu sa samo 6 igraca, ali barem su ih dobili 1 razlike sudijskom odlukom, a ne da ih nabiju 10 i vise razlike. Opet, ne znam kako je Efes dosao u situaciju da ima samo 6 igraca na 3 spoljne pozicije. Sledece nedelje navija se za grcke bahate milionere. Nadam se da ce Oly odigrati normalan mec, da ce biti u najmanju ruku neizvestan mec, a ne da gledamo ono sto smo gledali 2 puta prosle sezone. Hahahahha kakav upis.
Losmi17 Posted November 22, 2025 Posted November 22, 2025 7 hours ago, Wingwalker said: Pa i ne baš. Obojica su izgubili po 3 lopte na neverovatan broj poseda. Ali je Moneke imao 5 promašenih polaganja...3 su bukvalno iskočile iz koša. Uz 19 izgubljenih celog tima...ćao - zdravo. Batler je imao 2 gluposti na samom kraju i Kalinic jednu. Batler prvo gubi loptu, a onda potpuno neobavezno znajuci da Valensija nije u bonusu ne ide na kos i sut i dozvoljava mali faul prilikom cega ostaje 3 sek do kraja. 2
Recommended Posts