Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Volter said:

Partizan ubedljivo prvi na tabeli po promašenim zicerima.

Od kad pratim košarku nisam video ekipu koja promašuje više zicera u kontinuitetu kao Partizan ove sezone.

• Like 1
Posted

Koji meč po redu koji Oly izvlači na silu, i nezasluženo, ovaj možda najviše od svih.

Mada ovo kako se sudi dole,stvarno moraš biti 10p bolji za egal. Dobiti u gostima gde je odnos bacanja 30-5, deluje nemoguće.

Kakav pas Wasingtona na minut do kraja,za kontru Oly,nestvarno.

Kalates će jako značiti ovom timu.

Diže se Partizan polako,definitivno.

Posted

Eto ti ga Kalates, Raodjevicu. Sad navuci pantalone, spakuj vlazne maramice, i odjebi...

Bukvalno verujem da Partizan gubi jer ih Radojevic komentarise. Ne postoji taj univerzum koji moze da ga idtrpi

Posted

Opet izgubili sliku sa Arene.

Ali jbn Oly ceo mec si bolji od njih i na kraju te dobiju 9 razlike i to uglavnom ne zato sto su oni bili fenomenalni vec zato sto je protivnik pripomogao...

Posted

Izvinjavam se Magiji zbog onog što sam pisao pre neki dan. Ima ovde stvarno raznoraznih.

34 minutes ago, alokin said:

Ne znam ko je ubedio Dorsija da zna da igra košarku? Spoljna linija Olimpijakosa očajna, svaka čast Partizanu nadam se da će izdržati. Barcokas za otkaz.. Nerviram se zbog Vezenkova, kapiten mi na fantaziju.

27 minutes ago, Losmi17 said:

Kad vidis da Nateklina aka kosarkasko nedonosce drzi spoljnu liniju Olija..sve ti jasno bude kod te ekipe.

22 minutes ago, alokin said:

Nilikina, Dorsi, Mekisik.. Ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju..

17 minutes ago, Jeremija123 said:

Neironično Eurokup spoljna linija.

Čuj eurokup linija...

Milutinov presudio na kraju, uneo prisustvo u reket. S obzirom koliko se raduje, ko zna kakve je sve "savete" dobijao svojevremeno od navijača KKP kad ga je Zvezda jurila.

Neverovatni su sve načini na koje KKP gubi ove sezone, al nema opravdanja i alibija kad promašiš 10 zicera.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Izvinjavam se Magiji zbog onog što sam pisao pre neki dan. Ima ovde stvarno raznoraznih.

Čuj eurokup linija...

Milutinov presudio na kraju, uneo prisustvo u reket. S obzirom koliko se raduje, ko zna kakve je sve "savete" dobijao svojevremeno od navijača KKP kad ga je Zvezda jurila.

Neverovatni su sve načini na koje KKP gubi ove sezone, al nema opravdanja i alibija kad promašiš 10 zicera.

Awkward silence...

Posted

Interesantno, ne pamtim da se ikad desilo ovako nesto. Srpski tim ali ni jesan srpski igrac nije odigrao ni jedan minut..

Posted

Sta je problem reci da je Nateklina nedorastao da bude vodeci bek u Oliju?

Nemoj mi ucitavati nesto sto nisam rekao.

Stojim iza toga da je nedonosce, i apsolutno je pozeljan da zavrsava napade ako si mu protivnik.

@Chaos Is Me

Posted
1 minute ago, Losmi17 said:

Sta je problem reci da je Nateklina nedorastao da bude vodeci bek u Oliju?

Pa i nije vodeći bek, doveden je kao zakrpa i role player, na poslednje četiri utakmice igra 13 mpg.

• Like 3