Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oвај Париз игра још лепше и некако смисленије него прошлогодишњи.

Браво чика Душко!

• Like 4
Posted
9 minutes ago, Losmi17 said:

Nema potrebe za kiselim grozdjem.

Razlika u tome kako oni zavrsavaju napade i vi nema dodira.

Sterling je pogodio par trojki iz ocaja pri isteku napada.

Dobro je lošmi, loži masu koja nije gledala, mi ostali imamo oči.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, MV91 said:

Oвај Париз игра још лепше и некако смисленије него прошлогодишњи.

Браво чика Душко!

Jbg, PART je definitivno igrao bez glave i to se videlo iz aviona... sigurno te ubije u pojam ta kolicina bespomocnosti u napadu i utice na koncentraciju i energiju u odbrani. 

Tako da...videcemo protiv kompletnijih i bolje popunjenih ekipa...

Posted

Iskreno nikakvu igru nije imao večeras Partizan, očajno su odigrali, totalno bez kreacije,smisla, ali i ne sjajne odbrane.

Definitivno uz meč protiv Dubaija, ovo je najlošiji meč Partizana ove sezone(ako ne računamo meč aba lige protiv FMP-a)

1 minute ago, Nikom nista said:

Jbg, PART je definitivno igrao bez glave i to se videlo iz aviona... sigurno te ubije u pojam ta kolicina bespomocnosti u napadu i utice na koncentraciju i energiju u odbrani. 

Pariz izgubio pola koša razlike od prvoplasiranog Hapoela koji je pobedio u gostima uz pomoć sudija bukvalno pola koša razlike preko u najmanju ruku sumnjivih slobodnih bacanja.

Hapoel jedini ima skor 5-1, tako da svaka čast Parizu, ljudi su promenili praktično ceo roster, kao i trenera i opet i ove sezone su u vrhu od samog starta sezone, iako su ih pre početka sezone svi videli u bottom 3 laganoo..

• Like 1
Posted

Partizan ima krater ispod kosa. Vasington nije plej. Jednostavno odlican mec u prvom poluvremenu. U drugom je Pariz sve kontrolisao.

Posted

Na stranu loš Partizan i bolestan šut Pariza, odlično su igrali. Mislim da su prošle godine imali više sumanuto ispaljenih šuteva. Ovo sad, koliko god da je brzo manje izgleda nerezonski, uz sav rizik koji takva igra nosi. Čvrsti su i u odbrani, to im daje prostor za više luđih napada. 

• Like 5
Posted

Pariz šutira iz izgrađenih pozicija, izuzev Hifija koji ima dozvolu da šutne i nogom. Partizan ništa timski, šta Sterling i Washington ubace 1 na 5 i šta Bonga izrudari na hustle i povoljan sudijski kriterijum.

• Like 4
Posted
6 minutes ago, Nikom nista said:

Одлични су били и прошло коло када је требало да добију и Хапоел, али ми играју некако зрелије и тактички писменије. А агресивни до бола, проток лопте врхунски, исто овако су угазили Звезду на припремама.

• Like 2
Posted

Za sada Žalgiris, Virtus i Pariz su 3 za mnoge(pa i mene) baš 3 prijatna iznenadjenja, medju malobrojnim ekipama sa pozitivnim skorom za sada na startu, ove 3 ekipe zasluženo imaju taj skor.

Čak bih Virtus da izdvojim koji pod Duškom Ivanovićem igra izuzetno dobro i u seriji su od 3 pobede čak.

Za sada najlošije od favorita makar prema budžetu, kvalitetu igrača, ali i komentarima ovde na forumu, Efes izgleda najlošije ubedljivo od favorita(očekivano za mene)..

Dubai mi je toplo-hladno i komotno videli smo i juče mogu izgubiti i od najslabije ekipe u ligi, a mogu razbiti Barsu i Fener poprilično lagano..

Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pariz šutira iz izgrađenih pozicija, izuzev Hifija koji ima dozvolu da šutne i nogom. Partizan ništa timski, šta Sterling i Washington ubace 1 na 5 i šta Bonga izrudari na hustle i povoljan sudijski kriterijum.

Nemoj da lozis ljude ovde koji nisu gledali...

Posted

Osim onog jednog perioda u prvom poluvremenu kada je Lakic iskerberisao, celu utakmicu sam iskreno ocekivao Partizan da izgubi. 

Pariz je em isao sut, em su delovali dvaput fizicki spremniji nego Partizanovi igraci. 

Mozda je do produzetka protiv FMPa, mozda do "nesklada" na tribinama a mozda im samo ne leze ovi hazarderi iz Ile de France-a, ali bas su energetski bili underwhelming. 

Posted
3 minutes ago, SuperTraktorko said:

Osim onog jednog perioda u prvom poluvremenu kada je Lakic iskerberisao, celu utakmicu sam iskreno ocekivao Partizan da izgubi. 

Pariz je em isao sut, em su delovali dvaput fizicki spremniji nego Partizanovi igraci. 

Mozda je do produzetka protiv FMPa, mozda do "nesklada" na tribinama a mozda im samo ne leze ovi hazarderi iz Ile de France-a, ali bas su energetski bili underwhelming. 

Navijač sam Zvezde i da ne ispadne da ih pravdam, ali iskreno ovaj Pariz čak i u ovom sastavu bez povredjenih Lamara, sa promenjenim celim timom je objektivno i ove sezone zajeban kao kratko ćebe i zapamti Pariz će imati još dosta ovako ludih mečeva i velikih pobeda u gostima pogotovo.

Igraju istu košarku kao i prošle sezone..

• Like 1
Posted (edited)

Nadam se da će Pariz čuvati ludog Nadira kao oči u glavi, makar ga i masno preplatili. Stvarno će biti teška povraćka gledati ga u nekom rendom bogatašu tipa Fener, Efes, Hapoel, Oli itd kako igra na 40% mogućnosti i slobode. Sva egzotika tog sistemskog haosa je sublimirana u njemu. 

Edited by Molina23
  • Like 18
  • Love 5
Posted (edited)

Vidim da navijači Partizana zameraju sto nisu pravljeni faulovi. Nije to bas tako lako protiv Pariza.

Nekad i kad stignu da naprave sudije puste prednost. Kod nešto jačih faulova rizikuješ namernu pogotovo što postoji i snimak.

A i ovi se odmah dižu na šut prilikom kontakta čak i sa svoje polovine, imaju bas spremno to. 

Edited by Glavonjic
  • Like 1
Posted

Zajeban je Pariz k'o kratko ćebe i na prosečno šutersko veče, a kad ovako ubacuju frižidere možeš samo da im pružiš ruku. Meni deluju još opasnije nego prošle sezone - fizikalniji su, čvršći i defanzivno agresivniji. Nema više targetiranja Šortsa. Nimalo se ne radujem Zvezdinim mečevima sa njima, potpisao bih jednu pobedu na keca.

• Like 5
Posted

Da se razumijemo ovaj Pariz igra seksualnu kosarku. Nema besmislenog nadrkavanja lopte, svi se jako brzo krecu i odmah napadaju po prijemu bez par sekundi premisljanja. Suta se iz prve otvorene pozicije i nema preskakabja suteva. Nije to nikakva divljina kako se pokusavalo predstavit nego vrlo smislen sistem gdje se manjak individualnog talenta nadokadjuje kreiranjem

povoljnih situacija i prostora. Uzitak ih je gledati. 

• Like 15
Posted (edited)

Zajeban je Pariz. Ko god da je večeras igrao protiv njih, sa ovakvim njihovim šutem, teško bi ih dobio. Ne opravdavam komšije, iz aviona se vidi da im fali kreativnosti (Karlik), ali mnogo je teško kad ti na svaku trojku i nadu u povratak saspu trojku preko ruke u trećoj sekundi napada, bez ikakve logike. Ali tako ljudi igraju, van šablona, zato su i gotivni. Ni Zvezdi ne leže, videlo se na pripremama. Koliko god da je to nebitno, nisam uopšte optimista za utakmice sa njima. Pre ćemo neki Oli ili Pao da dobijemo.

Negativan utisak kod komšija - Džabari Parker. Meni deluje nezainteresovano, kao da misli da je iznad kluba i tima. Pa odrađuje za veliku platu, i to baš loše... Neuporedivo sa recimo Monekeom... Možda je i do Željka, možda će tek da klikne, ali ovo što sam do sad gledao od njega je baš loše... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted

Dobri su ali da se ne lažemo, kredit ide i Partizanu. Vjerovatno je i povreda Karlika uticala.

Vidjećemo kako će se uklopiti Cam Payne. 

Posted

Ne bih rekao da igraju bez šablona nego je šablon neuobičajen. Imaju jasnu ideju i podržavaju je čvrstom odbranom. Jako je zamorno stalno biti na oprezu sa njima.

Opet, to nosi rizik, tih 21 IL, npr. Moglo se desiti da se uđe u gustu završnicu da nisu ubacili svih 5-6-7 trojki uzastopno u 4/4.

• Like 1