propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Sector said: Kakav je centar Tyrique Jones, krucijalno pojačanje za Oly. Lagano izbacio Hola iz rotacije. Videćemo koliko ce proći dok ne nabode Barcokasa glavom 🤣🤣🤣
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 44 minutes ago, Sector said: KKP pod palicom Penjaroje kao feniks iz pepela. Koliko znači dobar trener. 2 minutes ago, Sector said: Kakav je centar Tyrique Jones, krucijalno pojačanje za Oly. Sektore ko te ne zna ovde.... 17-4 Oly vs Barsa u 4Q
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tyrique Jones i jeste mnogo bolji centar od Hola, tacno ono sto je trebalo Oliju. Uvek je lepo kada protezirani Hapoel izgubi, pogotovo od 2 autsajdera. Njima je Brajant pola tima, bez njega je to druga ekipa. Tek ce sad biti paljbe po Vasi.
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Дежмекасти Кори Џозеф, душа у носу. Прелеп пораз Хапоела, пиротски ћилим им однео сваку наду.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Hahaha, prejeba ih Veseli posle onakvog radovanja. Edited 1 hour ago by Volter
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav hladan tus od Veselog al opet nista ne menja poraz je poraz Jane moj.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prva utakmica po preuzimanju Bajerna mu je bila bas sa Hapoelom i izgubio je kuci. Od tada skor 11:2 u svim takmicenjima i porazi samo od KKP i Oly. 1 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je odvratna Valensija, raspade im se jos jedan protivnik ni iz cega. Nadam se da ce Oli, Pao i ostali favoriti ozbiljno shvatiti mec protiv njih i dobiti ovu precenjenu ekipu. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Lundberg odigrao završnicu kao da i dalje igra za KKP, sjebao sve. Kad bi se merio neki kolektivni košarkaški IQ ekipa u EL Makabi bi bio ubedljivo poslednji. Hapoel je baš u krizi, srećom po njih imaju lepu zalihu od ranije. Ali kako je Zeko u prvom poluvremenu uleteo klizeći Calathesu, pravi njegov signature potez. 1
m0k1 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) Govor tela NWB veceras je bio katastrofalan. Ako ono nije cuveno "busenje" trenera ja ne znam sta je... Ukratko - odigrao je kao Davidovac na bekovskoj poziciji. Primi loptu i samo gleda da je se oslobodi. Ili je samo preumoran jer igra 30+ min konstantno veci deo sezone. Edited 30 minutes ago by m0k1
Recommended Posts