Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Rešava THT ovom trojkom. Malo falilo Duškistima opet.
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Webad said: Edwards je lud momak Najsebicniji igrac u ligi
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izundu igrac kola 😄 Just now, tejlor said: Najsebicniji igrac u ligi Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 1
Grobarcina1992 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koja klasa je Sarunas bez 7 igrača dolazi do pobede. 2
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, m0k1 said: Izundu igrac kola 😄 Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 Ima tu kandidata, vrhunski su vasi... Moj je npr. Bejkon iz Dubajia. 2
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 13 minutes ago, Geronimo said: Ima tu kandidata, vrhunski su vasi... Moj je npr. Bejkon iz Dubajia. Moze cela petorka... Evo vec imamo pleja, beka i krilo 😄 Mada Washington bas nije plej ali se gurao na keca godinu i po dana... Edited 1 hour ago by m0k1 1
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fener otvorio sezonu sa 3-5 skorom i nekim prilicno uzasnim utakmicama i onda nekako neprimetno napravise seriju 12-2. Otisla su im dva glavna igraca iz prosle sezone dok su im sva pojacanja izuzev THT-a i mooozda Jantunena promasaj i opet su na deobi drugog mesta sa utakmicom manje. Svaka cast Sarunasu trenutno je najbolji trener u ligi.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni se Jantunen u Feneru bas ne svidja kako igra,odigra on to po neku dobru partiju ali tu je samo da pegla odbranu i to ti je to uglavnom
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, m0k1 said: Izundu igrac kola 😄 Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 Pratim Washingtona i dizem za Jamesa.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Nini3112 said: Meni se Jantunen u Feneru bas ne svidja kako igra,odigra on to po neku dobru partiju ali tu je samo da pegla odbranu i to ti je to uglavnom Meni deluje da je doveden da bude fizikalniji Meli, sto mi nekako nema smisla, drugaciji igraci su u pitanju. Nije nasao svoje mesto u napadu, sto ne cudi jer nije toliko nametljiv igrac, i onda rilja vise da kompenzuje, tako mi deluje. U svakom slucaju je zahvalan igrac jako. 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, McLeod said: Meni deluje da je doveden da bude fizikalniji Meli, sto mi nekako nema smisla, drugaciji igraci su u pitanju. Nije nasao svoje mesto u napadu, sto ne cudi jer nije toliko nametljiv igrac, i onda rilja vise da kompenzuje, tako mi deluje. U svakom slucaju je zahvalan igrac jako. Slazem se sve,ali on je za Melija trenutno Lebron😀
McLeod Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Dobro, i Meli moze Broniju otac da bude 😄 Dugo on i traje s obzirom na to kako je dosao zaobilaznim putem i relativno kasno na najvecu scenu.
Recommended Posts