Radovan III Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pozdrav,zna li neko šta je sa Smailagićem?Je li još u Virtusu ili u nekom drugom klubu?
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovakvu pobedu ne pretvore li u prekretnicu sezone evo ne znam,, Edited 4 hours ago by Žilee
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Брука добре утакмице данас, Дубаи, Београд, Атина, Барселона, Тел Авив. 8
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo ako nije najbolje Kolo ove sezone ,evo pljunite me 10 2
FireKeeper Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prezanimljiva Euroliga. kakve lude zavrsnice jebo nba, tamo je trejd dogadjaj 🙂 5 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago U što kolo. Video sam i dva promašena bacanja za redom Puntera, ne znam kad se to desilo. 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sem Fenera koji je odmakao, svi su tu negde. Ukanaljeni Efes razbije Valensiju, Dubai dobije Oli, preokreti na nekim mecevima... Ludilo, najzanimljivije sportsko takmicenje na planeti trenutno. 4
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od drugog do osmog tima, svi imaju isti broj pobeda, 9. i 10. imaju pobedu manje. Ultra zanimljivo do sada a tek sledi prava borba... 2
Bagzzi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, Chaos Is Me said: U što kolo. Video sam i dva promašena bacanja za redom Puntera, ne znam kad se to desilo. Pre 2 dana, protiv Mursije.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Kai Jones počinje da liči na košarkaša, a ne na skakača u vis zalutalog na košarku.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Dzep said: Kakva kosa mlađanog Ostoje, utisak večeri Ostoja se bezbednije oseca u zemlji u kojoj je rat nego u svojoj hali. 5
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago najpametniji srbin dana, ika belošević sigurno se sada posle tekme provodi sa lepoticama noći u atini, win win
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago a brat skariolo za glavu niži od dore panteli pa druže obuci štikle sledeći put u atini, nije u redu da se blamiraš pred grkinjama
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, rodriguez said: a brat skariolo za glavu niži od dore panteli pa druže obuci štikle sledeći put u atini, nije u redu da se blamiraš pred grkinjama Zato ima jači volumen kose i postojanost iste nego što sve Grkinje zajedno mogu imati sa 64 godinice 💅 2
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago gledam pao real, da li je realno da grčki realizatori prenosa nisu reprizirali možda i ključni detalj utakmice, gubljenje lopte abaldea ne bi se zakleo da nije bilo pod faulom ali razmisliću da li da poverujem beloševiću
Recommended Posts