Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Rešava THT ovom trojkom. Malo falilo Duškistima opet.
tejlor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 minutes ago, Webad said: Edwards je lud momak Najsebicniji igrac u ligi
m0k1 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Izundu igrac kola 😄 Just now, tejlor said: Najsebicniji igrac u ligi Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 1
Grobarcina1992 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koja klasa je Sarunas bez 7 igrača dolazi do pobede. 7
Geronimo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, m0k1 said: Izundu igrac kola 😄 Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 Ima tu kandidata, vrhunski su vasi... Moj je npr. Bejkon iz Dubajia. 3 1
m0k1 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 13 minutes ago, Geronimo said: Ima tu kandidata, vrhunski su vasi... Moj je npr. Bejkon iz Dubajia. Moze cela petorka... Evo vec imamo pleja, beka i krilo 😄 Mada Washington bas nije plej ali se gurao na keca godinu i po dana... Edited 13 hours ago by m0k1 1
Creed Bratton Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Fener otvorio sezonu sa 3-5 skorom i nekim prilicno uzasnim utakmicama i onda nekako neprimetno napravise seriju 12-2. Otisla su im dva glavna igraca iz prosle sezone dok su im sva pojacanja izuzev THT-a i mooozda Jantunena promasaj i opet su na deobi drugog mesta sa utakmicom manje. Svaka cast Sarunasu trenutno je najbolji trener u ligi.
Nini3112 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Meni se Jantunen u Feneru bas ne svidja kako igra,odigra on to po neku dobru partiju ali tu je samo da pegla odbranu i to ti je to uglavnom
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 52 minutes ago, m0k1 said: Izundu igrac kola 😄 Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 Pratim Washingtona i dizem za Jamesa.
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 19 minutes ago, Nini3112 said: Meni se Jantunen u Feneru bas ne svidja kako igra,odigra on to po neku dobru partiju ali tu je samo da pegla odbranu i to ti je to uglavnom Meni deluje da je doveden da bude fizikalniji Meli, sto mi nekako nema smisla, drugaciji igraci su u pitanju. Nije nasao svoje mesto u napadu, sto ne cudi jer nije toliko nametljiv igrac, i onda rilja vise da kompenzuje, tako mi deluje. U svakom slucaju je zahvalan igrac jako. 2
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, McLeod said: Meni deluje da je doveden da bude fizikalniji Meli, sto mi nekako nema smisla, drugaciji igraci su u pitanju. Nije nasao svoje mesto u napadu, sto ne cudi jer nije toliko nametljiv igrac, i onda rilja vise da kompenzuje, tako mi deluje. U svakom slucaju je zahvalan igrac jako. Slazem se sve,ali on je za Melija trenutno Lebron😀
McLeod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobro, i Meli moze Broniju otac da bude 😄 Dugo on i traje s obzirom na to kako je dosao zaobilaznim putem i relativno kasno na najvecu scenu. 1
MV91 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Како се све окрене за само једну четвртину. Звезда ако добије Виртус, а Армани изгуби од Жалгириса онда делује да је првих 10 позиција практично решено. Остаје после међусобна борба првих 10 за плеј оф или плеј ин.
BojanaCZV Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 hours ago, Creed Bratton said: Fener otvorio sezonu sa 3-5 skorom i nekim prilicno uzasnim utakmicama i onda nekako neprimetno napravise seriju 12-2. Otisla su im dva glavna igraca iz prosle sezone dok su im sva pojacanja izuzev THT-a i mooozda Jantunena promasaj i opet su na deobi drugog mesta sa utakmicom manje. Svaka cast Sarunasu trenutno je najbolji trener u ligi. Jeste. Ali su u tom trenutku produžili ugovor treneru. Kod nas kapiram da bi mnogi tražili smenu, nema veze što je osvojen jurolig sezonu pre toga 😁
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Nini3112 said: Slazem se sve,ali on je za Melija trenutno Lebron😀 8 hours ago, McLeod said: Dobro, i Meli moze Broniju otac da bude 😄 Dugo on i traje s obzirom na to kako je dosao zaobilaznim putem i relativno kasno na najvecu scenu. Meli je jedan od najbitnijih i najboljih igrača Fenera. Čovek bukvalno drži odbranu u svojim rukama godinama unazad. Skokovi, ukradene lopte, poeni u najbitnijim momentima, glue guy je slaba reč za to što on radi i donosi ekipi. Nini3112 baš teško potcenjivanje sa ovom izjavom. 7
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fener baš ozbiljno djeluje iako opet nemaju ekstra klasu u reketu. Kako su izgledali na početku kad ih je Dubai razmontirao u Istanbulu, ovo je već druga priča. THT kao iskusni EL rutiner, nisam ni na jednoj utakmici stekao utisak da je debitant u evropskoj košarci.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Knipex said: Meli je jedan od najbitnijih i najboljih igrača Fenera. Čovek bukvalno drži odbranu u svojim rukama godinama unazad. Skokovi, ukradene lopte, poeni u najbitnijim momentima, glue guy je slaba reč za to što on radi i donosi ekipi. Nini3112 baš teško potcenjivanje sa ovom izjavom. Melli je igračina. Njega ne možeš da gledaš kroz puku statistiku jer to što on donosi statistika ne prikazuje. Baš klasan i prepametan igrač. 2
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On to jeste, ali je zestoko olinjao. Give credit where credit is due ali isto tako budes posten u proceni. Na primer, na Zvezdinoj temi Kalinic je zestoko kritikovan, i taj tip igraca je gde statistika ne moze da izmeri njegovu partiju, a Meli je imao vise stetocinskih partija od njega ove sezone. 1
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vasa Micić na poslednjih 8 utakmica koje je odigrao: 7.5 poena iz 7.6 šuteva iz igre, 2.0 skoka, 3.8 asistencija uz 2.4 izgubljene lopte za 21.9 minuta, 37.7% iz igre, 17.2% za tri, 81.8% sa bacanja (1.4 izvedeno po meču). Rekao bih da prolazi ispod radara jer je Hapoel prvi, al' 5.6 miliona za ovo... 16
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali je prvi u EL sto se tice gestikuliranja saigracima i mitingovanja na klupi. I to nesto znaci u zestokoj konkurenciji poput EL.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sector said: Fener baš ozbiljno djeluje iako opet nemaju ekstra klasu u reketu. Kako su izgledali na početku kad ih je Dubai razmontirao u Istanbulu, ovo je već druga priča. THT kao iskusni EL rutiner, nisam ni na jednoj utakmici stekao utisak da je debitant u evropskoj košarci. Da li bi menjao Batlera za THTa? 32 minutes ago, Guru said: Vasa Micić na poslednjih 8 utakmica koje je odigrao: 7.5 poena iz 7.6 šuteva iz igre, 2.0 skoka, 3.8 asistencija uz 2.4 izgubljene lopte za 21.9 minuta, 37.7% iz igre, 17.2% za tri, 81.8% sa bacanja (1.4 izvedeno po meču). Rekao bih da prolazi ispod radara jer je Hapoel prvi, al' 5.6 miliona za ovo... Po meni bivši igrač... ali videćemo kad krene PO...
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, Grobarcina1992 said: Koja klasa je Sarunas bez 7 igrača dolazi do pobede. Pomalo sam ljubomoran na njegovu odbranu i disciplinu. Sistem je postavljen, moze bes NHD, bez Gudure, Vilbekina, Boldvina. Alal vera. 1
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Мели је по минутажи убедљиво први високи играч у тиму који седи на другом месту и игра најсмисленију кошарку у Европи док одржава далеко најчвршћу одбрану у такмичењу. Кроз који дан пуни 35 година и од дебакла против Реала (у ком је он био на само -3 иако је екипа изгубила 28 разлике) просечно на терену проводи 25 минута. Од тог 8. кола ниједан играч у Евролиги који покрива и позицију центра није играо више од њега, тако да је олињалост последња особина која га карактерише. Од кошаркаша који у Фенербахчеу немају обичај да седе на крају клупе, а не рачунајући Де Колоа који је тек дошао, Николо Мели је: први по разлици офанзивног и дефанзивног рејтинга (+12.2); први по утицају његовог присуства на терену на тимски рејтинг екипе (+20.3); први по утицају његовог присуства на терену на проценат шута противника (-7.3%); први по утицају његовог присуства на терену на проценат напада противника који се завршавају изгубљеном лоптом (+3.2%); други (иза Колсона) по утицају његовог присуства на терену на проценат шута сопствене екипе (+2.9%); трећи (иза Хортон-Такера и Бирча) по утицају његовог присуства на терену на проценат ухваћених офанзивних скокова Фенербахчеа (+2.4%). Осим тога, у читавом такмичењу само Кампацо убедљивије поправља дефанзивни рејтинг свог тима од Мелија и само присуство Кординијеа и Бирутиса више утиче од Мелијевог на проценте шута противничких екипа. То су бројке... а сложићемо се сви да бројке ни упола не могу да опишу његов истински квалитет. Од свих потеза вечитог ривала током ове хлеба и игара ере, онај који ме је највише емотивно раздрмао је неуспели покушај Жељка да са два милиона по сезони убеди Мелија да дође у Партизан. Да у томе јесте успео, шансе су солидне да не би сад био без посла након што је метнуо 5 и кусур у џеп оне тетке што глуми крилног центра, већ би у завршну фазу Евролиге улазио са равноправном шансом да се са тренутних топ10 тимова бори за домаћи терен у плеј-офу. 5
Recommended Posts