Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Rešava THT ovom trojkom. Malo falilo Duškistima opet.
tejlor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Webad said: Edwards je lud momak Najsebicniji igrac u ligi
m0k1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Izundu igrac kola 😄 Just now, tejlor said: Najsebicniji igrac u ligi Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 1
Grobarcina1992 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koja klasa je Sarunas bez 7 igrača dolazi do pobede. 5
Geronimo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, m0k1 said: Izundu igrac kola 😄 Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 Ima tu kandidata, vrhunski su vasi... Moj je npr. Bejkon iz Dubajia. 3 1
m0k1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 13 minutes ago, Geronimo said: Ima tu kandidata, vrhunski su vasi... Moj je npr. Bejkon iz Dubajia. Moze cela petorka... Evo vec imamo pleja, beka i krilo 😄 Mada Washington bas nije plej ali se gurao na keca godinu i po dana... Edited 10 hours ago by m0k1 1
Creed Bratton Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Fener otvorio sezonu sa 3-5 skorom i nekim prilicno uzasnim utakmicama i onda nekako neprimetno napravise seriju 12-2. Otisla su im dva glavna igraca iz prosle sezone dok su im sva pojacanja izuzev THT-a i mooozda Jantunena promasaj i opet su na deobi drugog mesta sa utakmicom manje. Svaka cast Sarunasu trenutno je najbolji trener u ligi.
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meni se Jantunen u Feneru bas ne svidja kako igra,odigra on to po neku dobru partiju ali tu je samo da pegla odbranu i to ti je to uglavnom
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 52 minutes ago, m0k1 said: Izundu igrac kola 😄 Pored zivog Washingtona nema sanse 🙂 Pratim Washingtona i dizem za Jamesa.
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 19 minutes ago, Nini3112 said: Meni se Jantunen u Feneru bas ne svidja kako igra,odigra on to po neku dobru partiju ali tu je samo da pegla odbranu i to ti je to uglavnom Meni deluje da je doveden da bude fizikalniji Meli, sto mi nekako nema smisla, drugaciji igraci su u pitanju. Nije nasao svoje mesto u napadu, sto ne cudi jer nije toliko nametljiv igrac, i onda rilja vise da kompenzuje, tako mi deluje. U svakom slucaju je zahvalan igrac jako. 1
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, McLeod said: Meni deluje da je doveden da bude fizikalniji Meli, sto mi nekako nema smisla, drugaciji igraci su u pitanju. Nije nasao svoje mesto u napadu, sto ne cudi jer nije toliko nametljiv igrac, i onda rilja vise da kompenzuje, tako mi deluje. U svakom slucaju je zahvalan igrac jako. Slazem se sve,ali on je za Melija trenutno Lebron😀
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobro, i Meli moze Broniju otac da bude 😄 Dugo on i traje s obzirom na to kako je dosao zaobilaznim putem i relativno kasno na najvecu scenu. 1
MV91 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Како се све окрене за само једну четвртину. Звезда ако добије Виртус, а Армани изгуби од Жалгириса онда делује да је првих 10 позиција практично решено. Остаје после међусобна борба првих 10 за плеј оф или плеј ин.
BojanaCZV Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Creed Bratton said: Fener otvorio sezonu sa 3-5 skorom i nekim prilicno uzasnim utakmicama i onda nekako neprimetno napravise seriju 12-2. Otisla su im dva glavna igraca iz prosle sezone dok su im sva pojacanja izuzev THT-a i mooozda Jantunena promasaj i opet su na deobi drugog mesta sa utakmicom manje. Svaka cast Sarunasu trenutno je najbolji trener u ligi. Jeste. Ali su u tom trenutku produžili ugovor treneru. Kod nas kapiram da bi mnogi tražili smenu, nema veze što je osvojen jurolig sezonu pre toga 😁
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, Nini3112 said: Slazem se sve,ali on je za Melija trenutno Lebron😀 8 hours ago, McLeod said: Dobro, i Meli moze Broniju otac da bude 😄 Dugo on i traje s obzirom na to kako je dosao zaobilaznim putem i relativno kasno na najvecu scenu. Meli je jedan od najbitnijih i najboljih igrača Fenera. Čovek bukvalno drži odbranu u svojim rukama godinama unazad. Skokovi, ukradene lopte, poeni u najbitnijim momentima, glue guy je slaba reč za to što on radi i donosi ekipi. Nini3112 baš teško potcenjivanje sa ovom izjavom. 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fener baš ozbiljno djeluje iako opet nemaju ekstra klasu u reketu. Kako su izgledali na početku kad ih je Dubai razmontirao u Istanbulu, ovo je već druga priča. THT kao iskusni EL rutiner, nisam ni na jednoj utakmici stekao utisak da je debitant u evropskoj košarci.
Dzo23 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 13 minutes ago, Knipex said: Meli je jedan od najbitnijih i najboljih igrača Fenera. Čovek bukvalno drži odbranu u svojim rukama godinama unazad. Skokovi, ukradene lopte, poeni u najbitnijim momentima, glue guy je slaba reč za to što on radi i donosi ekipi. Nini3112 baš teško potcenjivanje sa ovom izjavom. Melli je igračina. Njega ne možeš da gledaš kroz puku statistiku jer to što on donosi statistika ne prikazuje. Baš klasan i prepametan igrač. 2
McLeod Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago On to jeste, ali je zestoko olinjao. Give credit where credit is due ali isto tako budes posten u proceni. Na primer, na Zvezdinoj temi Kalinic je zestoko kritikovan, i taj tip igraca je gde statistika ne moze da izmeri njegovu partiju, a Meli je imao vise stetocinskih partija od njega ove sezone. 1
Guru Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Vasa Micić na poslednjih 8 utakmica koje je odigrao: 7.5 poena iz 7.6 šuteva iz igre, 2.0 skoka, 3.8 asistencija uz 2.4 izgubljene lopte za 21.9 minuta, 37.7% iz igre, 17.2% za tri, 81.8% sa bacanja (1.4 izvedeno po meču). Rekao bih da prolazi ispod radara jer je Hapoel prvi, al' 5.6 miliona za ovo... 5
Problem sa licnim greskama Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ali je prvi u EL sto se tice gestikuliranja saigracima i mitingovanja na klupi. I to nesto znaci u zestokoj konkurenciji poput EL.
Recommended Posts