NMX Posted Thursday at 03:35 PM Posted Thursday at 03:35 PM I šta Goldi misli o odlasku Željka, povratku Željka i ponudi za ceo novi roster od strane uprave kluba? Onako neutralno, može na 3-4 strane nije problem, čitaćemo. 6
suptil Posted Thursday at 03:38 PM Posted Thursday at 03:38 PM 2 minutes ago, NMX said: I šta Goldi misli o odlasku Željka, povratku Željka i ponudi za ceo novi roster od strane uprave kluba? Onako neutralno, može na 3-4 strane nije problem, čitaćemo. Goldi pod hitno da nadje link livestream sa aerodroma.
Eddard Posted Thursday at 03:39 PM Posted Thursday at 03:39 PM Wtf, ko je sad @goldberg bcd, a ko @goldberg? Koji je onaj pravi? 3
Don Dusko Posted Thursday at 03:40 PM Posted Thursday at 03:40 PM Just now, Eddard said: Wtf, ko je sad @goldberg bcd, a ko @goldberg? Koji je onaj pravi? Prvi je Crvena Zvezda a drugi je FMP! Izgubio sifru pa napravio nalog.Obavestio nas je.Resava se problem. 1
Eddard Posted Thursday at 03:42 PM Posted Thursday at 03:42 PM Just now, Don Dusko said: Prvi je Crvena Zvezda a drugi je FMP! Thanks 👍🏻
NMX Posted Thursday at 03:42 PM Posted Thursday at 03:42 PM Setite se gde je goldberg bcd bio 2011. 8
Čvarkov Posted Thursday at 04:57 PM Posted Thursday at 04:57 PM On 11/26/2025 at 4:33 PM, Eddard said: Wtf je markusova klupica? 2 hours ago, Eddard said: Wtf is Barać? 1 hour ago, Eddard said: Wtf, ko je sad @goldberg bcd, a ko @goldberg? Koji je onaj pravi? Vojislave, imate li vi internet u toj Nemačkoj? 2 14
Eddard Posted Thursday at 04:58 PM Posted Thursday at 04:58 PM 1 minute ago, Čvarkov said: Vojislave, imate li vi internet u toj Nemačkoj? Touché 😂 1 1
Taki Posted Thursday at 05:03 PM Posted Thursday at 05:03 PM Nadam se da ce se Obradovic predomisliti,onaj Italijan nam nikako ne lezi 1
Petkovic Miroslav97 Posted Thursday at 05:11 PM Posted Thursday at 05:11 PM 5 minutes ago, Taki said: Nadam se da ce se Obradovic predomisliti,onaj Italijan nam nikako ne lezi Upravo ovo. Zvezda ima odlične rezultate protiv Obradovića koga deluje da je vreme pregazilo. Bilo bi dobro da ostane do utakmice sa nama. Trinkijeri nam nikako ne leži sa kojom god ekipom da igra. Još od Uniksa.. 1 1
MV91 Posted Thursday at 05:48 PM Posted Thursday at 05:48 PM Евролига потврдила да се утакмице враћају у Израел, осим мечева против турских тимова који ће се играти на неутралном терену. 1
Kooineeperk Posted Thursday at 05:55 PM Posted Thursday at 05:55 PM 5 minutes ago, MV91 said: Евролига потврдила да се утакмице враћају у Израел, осим мечева против турских тимова који ће се играти на неутралном терену. Politicki debilizam. 3
Thor Posted Thursday at 06:37 PM Posted Thursday at 06:37 PM I svi klubovi su se složili sa ovom nakaradnom i debilnom odlukom? Pa tako recimo Real dobije Hapoel u Sofiji, a ostali ce morati da gostuju u Tel Aviv pred navijacima Hapoela...isto priča i za Makabi. Školski primer neragularnosti i dvostrukih aršina....serem vam se u ton film. 2
Losmi17 Posted Thursday at 06:54 PM Posted Thursday at 06:54 PM I ja ziv nisam da cujem goldijevu rekapitulaciju kola.
Čvarkov Posted Thursday at 07:47 PM Posted Thursday at 07:47 PM (edited) 4 hours ago, Sector said: Mene zanima je li kolega @goldberg bcd @goldberg zadovoljan sa otporom i izdanjem pirejskih crveno-belih u Areni? Meni se čini da su dali max i da je bila baš dobra utakmica. Oli došao u BG da vidi koliko dugo mogu biti u utakmici bez prevelikog trošenja i u slavljeničkoj atmosferi. I bogami dugo su se držali u leru. Na početku 4/4 Zvezda pravi seriju 13:0 na bazi nepostojećeg skautinga novog igrača (1 od 20 koliko ih je nakrcala) i Oli pušta utakmicu niz vodu. Imaju dobar skor, nije im gorelo pod nogama i nema potrebe za nepotrebnom potrošnjom u ovom delu sezone. Da je Oli ozbiljno shvatio meč, dobili bi 10/10 utakmica. Edited Thursday at 07:50 PM by Čvarkov 4 2 1
Kooineeperk Posted Thursday at 08:47 PM Posted Thursday at 08:47 PM 1 hour ago, Losmi17 said: I ja ziv nisam da cujem goldijevu rekapitulaciju kola. Dva naloga ima i ni sa jednog da nas ispostuje...
robespierre Posted Thursday at 08:51 PM Posted Thursday at 08:51 PM Ne pratite na času, analize tradicionalno idu u terminu veče između petka i subote. 1
DameTime Posted Thursday at 09:04 PM Posted Thursday at 09:04 PM 13 minutes ago, robespierre said: Ne pratite na času, analize tradicionalno idu u terminu veče između petka i subote. Oko 3 am 😅 2 2
FireKeeper Posted Thursday at 09:30 PM Posted Thursday at 09:30 PM 13 kola proslo, to je 34% ligaskog dela, takoreci 1/3 gotova, a prvih 9 na tabeli deli samo jedna pobeda… Sve nagovestva da ce i ovo biti takmicarski zanimljiva sezona, kao i prosla, u kojoj se tek pred sam kraj rascivijalo ko je na kojoj poziciji.
Creed Bratton Posted Thursday at 10:41 PM Posted Thursday at 10:41 PM 1 hour ago, FireKeeper said: 13 kola proslo, to je 34% ligaskog dela, takoreci 1/3 gotova, a prvih 9 na tabeli deli samo jedna pobeda… Sve nagovestva da ce i ovo biti takmicarski zanimljiva sezona, kao i prosla, u kojoj se tek pred sam kraj rascivijalo ko je na kojoj poziciji. Sad gledam tabelu posle 13 kola prosle sezone i situacija je sa dva vise tima da imamo ove sezone jedan vise pozitivan skor. Ono sto je razlika je da ove sezone ima 6 timova sa 8-5 u odnosu na 3 posle sezone i to takodje ide u prilog tome da nas ceka jos uzbudljivija sezona. 1
goldberg Posted Thursday at 11:07 PM Posted Thursday at 11:07 PM 7 hours ago, Sector said: Mene zanima je li kolega @goldberg bcd @goldberg zadovoljan sa otporom i izdanjem pirejskih crveno-belih u Areni? Meni se čini da su dali max i da je bila baš dobra utakmica. Kako moze da bude dobra utakmica u kojoj jedan tim kojem nedostaju oba centra pregazi drugi sa 17 razlike u poslednjoj cetvrtini? Isto sranje kao i mec KKP - OLY ili KKCZ - OLY prosle sezone. Ispada da niko ne moze da parira mocnoj krnjoj KKCZ u Beogradu. Ljudi nisu dali nijedan kos osim otvorenih trojki, poena iz tranzicije, zicera i bacanja. Nemaju centra da mu nabace da zakuca iz pika, nemaju nista osim te tranzicije i spavanja odbrane i lakih poena. Kada sam video kako se Moneke samo prosetao kroz reket gostiju ugasio sam TV. 7 hours ago, NMX said: I šta Goldi misli o odlasku Željka, povratku Željka i ponudi za ceo novi roster od strane uprave kluba? Onako neutralno, može na 3-4 strane nije problem, čitaćemo. Zna se dobro sta mislim o populizmu na nasim prostorima, a citavo bivstvovanje Obradovica u KKP je samo to - populizam odvrnut na max. Jos pre jedno desetak godina jedna partija u Grckoj je objasnjavala kako moze da odbije da vraca dugove i da istovremeno ostanu deo evrozone. Naravno da to nije proslo i da su obecanja bila samo paket lepih zelja u koje su Grci poverovali, ali to je to. Navijaci projekata iz Srbije (i jedni i drugi) ocajnicki zele da veruju u dve stvari - kako je moguce da njihovi klubovi budu nezavisni u odnosu na omrazeni rezim jednog coveka i kako mogu da se razbacuju milionima jer to su "nasi brendovi, giganti od klubova, nasi ponosi bre!". Tako su navijaci KKCZ mahali Covicem koji nije bio clan SNS, a ovaj drugi jeste, a navijaci KKP im odgovarali kako im je trener dosao da se bori protiv vlasti i kako je sam ON doneo milione i milione. Oni imbecili od vlasnika Fenera i PAOa izgleda nisu skapirali da su bacali pare, dovoljno je da the Najveci bude trener i navijaci ce sami da ubacuju milione u klub. Populizam je takav - nije u pitanju samo ulagivanje lepim zeljama nego ubedjivanje kako je moguce da dva kontradiktorna iskaza budu oba tacna. 7 hours ago, Eddard said: Wtf, ko je sad @goldberg bcd, a ko @goldberg? Koji je onaj pravi? Ovo je novi nalog, nastao kada sam prvi put imao problema sa sifrom. Sada sam je promenio, ali sam je zaboravio (idiotizam, znam!) i otud ovaj novi nalog. 1 4 1 1
robespierre Posted Thursday at 11:17 PM Posted Thursday at 11:17 PM Analiza nekošarkaških stvari on point kao i uvek. No, bojim se da opasno potcenjuješ ovogodišnju KKCZ, mislim da ćemo morati da navijamo da gospodin Ataman ili veliki sportsmeni iz Madrida istamburaju Vučićeve milionere u plej-ofu. 3
Nikom nista Posted Thursday at 11:17 PM Posted Thursday at 11:17 PM 8 minutes ago, goldberg said: Kada sam video kako se Moneke samo prosetao kroz reket gostiju ugasio sam TV. Onda verovatno nisi gledao sta je u tom momentu radio Semi Odželej... ako je prvi naš koš u 4/4 u pitanju...
Don Dusko Posted Thursday at 11:29 PM Posted Thursday at 11:29 PM 11 minutes ago, Nikom nista said: Onda verovatno nisi gledao sta je u tom momentu radio Semi Odželej... ako je prvi naš koš u 4/4 u pitanju... I Kalinic je imao otvorenu trojku pri 76:75 kakav ozbiljan tim to dopusta? Spoiler Nema veze sto je cuvar ostao u narucju Semija!
Recommended Posts