Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Losmi17 said:

Batler je imao 2 gluposti na samom kraju i Kalinic jednu.

Batler prvo gubi loptu, a onda potpuno neobavezno znajuci da Valensija nije u bonusu ne ide na kos i sut i dozvoljava mali faul prilikom cega ostaje 3 sek do kraja.

Generalno ima Butler problem s koncentracijom, korišćrnje malih faulova, odluke u bonusu, semafor. Dosta teško se prilagođava košarci kija nije fokusirana na divljaštvo. Talenat je tu.

• Like 1
Posted

Jezivo je na sta lici kkp. Sad iz ove perspektive je malo cudo kako su dobili Monako.

Jos neverovatnije je da apsolutno niko ne preuzima odgovornost.

Naravno da nije sve izgubljeno ali bice jebeno tesko da se uhvati korak.

Jasno je da bi Ostoya bilo kog trenera do sada otpustio, ali Zeljka ne sme...

Zeljko cak iskusno na svakoj kzs produbljuje sve i filuje price-pa ne znam ja, nisu me obavestili..da ne ulazim u pricu s mobilnim telefonima, sinoc je tome posvetio opet solidno vremena.

Da li postoji spas, ne znam. Rekao bih da bi Trinki vinki radio bolje posao od njega.

Svakako to necemo gledati dok je Ostoya tu, a Trinkija ocekujem na klupi Efesa nakon sto Igor seminar Kokoskov bude pedaliran.

Posted
2 hours ago, Losmi17 said:

Jezivo je na sta lici kkp. Sad iz ove perspektive je malo cudo kako su dobili Monako.

Jebote koliko smo u kanalu, morao sam da guglam da li smo zaista dobili Monaco i iznenadio se kad sam video da jesmo. A gledao sam tekmu.

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, Losmi17 said:

Jos neverovatnije je da apsolutno niko ne preuzima odgovornost.

Naravno da nije sve izgubljeno ali bice jebeno tesko da se uhvati korak.

Jasno je da bi Ostoya bilo kog trenera do sada otpustio, ali Zeljka ne sme...

Zeljko cak iskusno na svakoj kzs produbljuje sve i filuje price-pa ne znam ja, nisu me obavestili..da ne ulazim u pricu s mobilnim telefonima, sinoc je tome posvetio opet solidno vremena.

Da li postoji spas, ne znam. Rekao bih da bi Trinki vinki radio bolje posao od njega.

Svakako to necemo gledati dok je Ostoya tu, a Trinkija ocekujem na klupi Efesa nakon sto Igor seminar Kokoskov bude pedaliran.

Iz komsijskih upisa sam zakljucio da smo se vratili nekoliko godina unazad gde je ponovo na snazi teorija (ili cinjenica) da drzava unistava Partizan, jedino sto je ovaj put Zeljko tu kao stub odbrane i neko uz koga idu ogromni prihodi sto klub cine samofinansirajucom i konkurentnom EL ekipom. Njegovim odlaskom klub bi se vratio u EC/LS, jer ova vlast voli samo jedan klub. Tako da je poprilicno jasno da je za Partizan najbolje da Zeljko ostane.

Sto se tice aktuelne sezone, jeste Partizan razocarao ali je po meni pitanje samo pitanje kada ce se podici, a ne i da li ce. U sezoni kada su zamalo otisli na F4 su imali biti ili ne biti utakmicu protiv Efesa pred 14.000 navijaca u Areni, pojedini sezonci su krenuli da prodavaju karte, tim se raspadao po svim savovima i onda odjednom... Ne kazem naravno da moze slicno da se ponovi, ali moze vrlo lako da se ukljuci u borbu za plej in. Ono sto me cudi je da se ne razmislja (ili bar nema informacija) o promenama u rosteru. Fener je prosle sezone dosao sebi kada je potpisao Birca i Koluma. Jedan ili dva igraca znatno mogu da promene izgled tima.

Posted
8 minutes ago, Eddard said:

Jebote koliko smo u kanalu, morao sam da guglam da li smo zaista dobili Monaco i iznenadio se kad sam video da jesmo. A gledao sam tekmu.

Pa serija od 22-0 na 20 razlike pomaze toj cinjenici.

• Like 1
Posted

Ispod tvita festival AI generisanih fotki, biju partizani al biju i turci.

Mislim da nece tako lako oprostiti Murata na tribinama :lol_2:

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Iz komsijskih upisa sam zakljucio da smo se vratili nekoliko godina unazad gde je ponovo na snazi teorija (ili cinjenica) da drzava unistava Partizan, jedino sto je ovaj put Zeljko tu kao stub odbrane i neko uz koga idu ogromni prihodi sto klub cine samofinansirajucom i konkurentnom EL ekipom. Njegovim odlaskom klub bi se vratio u EC/LS, jer ova vlast voli samo jedan klub. Tako da je poprilicno jasno da je za Partizan najbolje da Zeljko ostane.

Došao si na temu, na kvarno ubacio Zvezdu u nešto što nije imalo veze sa njom, sad generalizuješ sve upise koji su za ostanak Željkaa i pojedinima od njih podmećeš. Šta čovek na to da ti kaže...

Posted
7 minutes ago, NMX said:

Ovo će se završiti tako što će Fenerovci kada budu domaćini da postave eksplicitni baner sa Bajazitom i Oliverom, a forumaš @Alek The Great će nam objasniti da nema razloga za paniku i zgražavanje i da je sve u skladu sa istorijskim činjenicama.

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
16 minutes ago, NMX said:

Ispod tvita festival AI generisanih fotki, biju partizani al biju i turci.

Fino su se naguzili za ovo podjebavanje po komentarima, svaka čast. :classic_biggrin:

• Like 2
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Fino su se naguzili za ovo podjebavanje po komentarima, svaka čast. :classic_biggrin:

Imamo pobednika. Nije patkometrija samo sam pao ispod stola :lol_2:

G6XtAAuXwAAY_QK?format=jpg&name=small

• Ha-ha 9
Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Došao si na temu, na kvarno ubacio Zvezdu u nešto što nije imalo veze sa njom, sad generalizuješ sve upise koji su za ostanak Željkaa i pojedinima od njih podmećeš. Šta čovek na to da ti kaže...

Kako nije imalo veze? Spomenut je cacilend u okviru sporta, a gde ces veci cacilend od Zvezde. Hvala sto si mi tamo odgovorio, ali taj odgovor nije bas uskladjen sa originalnim upisom na tu temu, jer bi znacilo da su u Partizanu svi nekompetentni kreteni osim trenera. A mozda i jesu, ne znam.

Ako bi znacilo da sam u prethodnom upisu napisao "Iz dosta komsijskih upisa" mogu da ispravim, ali mislim da se poenta nece promeniti, jer to generalno jeste stav vecine navijaca Partizana. Imam prijatelje Partizanovce pa ih slusam, citam ovaj forum, citam komentare po vestima i drustvenim mrezama, i manje vise tako nesto jeste stav. Posle nekoliko godina rekordnih ulaganja u KKP od strane drzave ponovo smo dosli do toga da drzava daje samo neku crkavicu, a da se zivi od novca koji je na neki nacin obezbedjen prisustvom Zeljka u klubu. Ne ulazim uopste u to da li je istina ili nije. 

Posted
16 minutes ago, СтелаРоса said:

Kako nije imalo veze? Spomenut je cacilend u okviru sporta, a gde ces veci cacilend od Zvezde. Hvala sto si mi tamo odgovorio, ali taj odgovor nije bas uskladjen sa originalnim upisom na tu temu, jer bi znacilo da su u Partizanu svi nekompetentni kreteni osim trenera. A mozda i jesu, ne znam.

Inicijalno ti nisam odgovorila (što bi u komunikacijskom smislu trebalo da bude dovoljan hint), ali sada ću odgovoriti. Ne blamiraj se ovim jeftinim opravdanjima svog pokušaja patkometrije. Probao si, pročitan si, sledeći put se bolje potrudi. Pa APP. 

Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Inicijalno ti nisam odgovorila (što bi u komunikacijskom smislu trebalo da bude dovoljan hint), ali sada ću odgovoriti. Ne blamiraj se ovim jeftinim opravdanjima svog pokušaja patkometrije. Probao si, pročitan si, sledeći put se bolje potrudi. Pa APP. 

Da ja sam taj koji se blamira hahahha