NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Horton Taker brat da stavi cackalicu i ima fizionomiju ko prosecni srbenda 1/1 5 12
Cavani Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, NMX said: Taker brat da stavi cackalicu i ima fizionomiju ko prosecni srbenda 1/1 On i Bonga malopre u duelu, nikako da objasnim zeni da obojica imaju po 25 god. 1 19
Smrtokapa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Lik čak i ćelavi kao mator, izgleda kao da je studirao elektrotehniku na tom koledžu. 2 3
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakav NBA kvoter u Valensiji, odlična energija obe ekipe.
alokin Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jebeš ovo, gledaš svih 5 utakmica, kad je prekid prebaciš i na kraju ništa ne vidiš.. 3 1
Losmi17 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kalinic kao masina za izgubljene lopte i Batler sa nevidjenom nonsalancijom sahranili kkcz. Ja dugo nisam video da neko ima ovakvu nonsalanciju kao Batler. 2
Howie Roseman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Herrera -9 index večeras, ne pamtim kad sam vidio gori index.
NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. 2 7
NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Niko da pohvali sefa stanice. Prava domacica ekipa, kapa kacket dole. 2 6
Losmi17 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakva vucicevska kzs trenera Obradovica. Na ostavku ni ne pomislja, a Ostoya verovatno nema herca da ga smeni. Wtf momenat kad objasnjava u kojim situacijama koristi mobilni.
NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Boze sta Zeljko prica Opet o gledanju u telefone Sad vec deluje da ga luda Rada zajebava 2
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jebote prvi put da cujem da ti trener u nekom ozbiljnom kolektivu ne zna sto mu igrac ne igra. Jedino da zna a pravi se lud.
Volter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Barkli, čekao sam pobedu i onda da svratim kod vas u goste sav srećan da vas tešim i pišem kako će sve biti okej, to je bre Željko, skockaće vas on brzo. Pu jebem ti Zvezdu, a hteo sam i malo prc komentarima da vas provociram, pogovotov tebe, Edarda i ekipu. 2
Volter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 26 minutes ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. Dobro me podseti na film Crni petak za gangstere, davno sam ga gledao i mogao bih opet.
Čočo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, JPM said: @kendrick duckworth Kako proso tiket? Dobitan.
kendrick duckworth Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, JPM said: @kendrick duckworth Kako proso tiket? Vezao sa Partizanom i Makabijem H2.
VISOKOLETAC Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, Romantik said: Hifi ne igra u Atini Taman sam krenuo da se oporavljam u fantaziju a onda se juce povredi Avramovic a danas Hifi, gora mi sreca nego kod KK Crvena Zvezda Po nekim vestima vec potpisao za Olimpijakos 😂 1
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Kalinic kao masina za izgubljene lopte i Batler sa nevidjenom nonsalancijom sahranili kkcz. Ja dugo nisam video da neko ima ovakvu nonsalanciju kao Batler. Pa i ne baš. Obojica su izgubili po 3 lopte na neverovatan broj poseda. Ali je Moneke imao 5 promašenih polaganja...3 su bukvalno iskočile iz koša. Uz 19 izgubljenih celog tima...ćao - zdravo.
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: Jebote prvi put da cujem da ti trener u nekom ozbiljnom kolektivu ne zna sto mu igrac ne igra. Jedino da zna a pravi se lud. Ma fora. Ne zna kako da se opravda za ovo skretanje u kanal. Sutradan će i tu izjavu korigovati. Baš je u problemu. U narednom kolu Bajern, koji je unazad izgubio redom od Barse, Efesa i sada Baskonije, gostuje Valensiji...to će mu biti četvrta izgubljena u nizu. Lako je zamisliti kakav će duel biti u Areni kada gostuju Partizanu u narednom kolu. Mislim da Žoc neće sebi priuštiti taj level luksuziranja da sa ovakvim timom udje u derbi ako izgubi tada i od nemaca nakon gostovanja Panati. Edited 16 hours ago by Wingwalker
goldberg bcd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. Odlican dan, kao i cela nedelja (ako racunamo i pobede BUD i CED u EC). Fenomenalno vece. Valencia - KKCZ glupan protiv tupana u zavrsnici. Neverovatno koliko gresaka, neutralni ljubitelji kosarke se verovatno krste ne verujuci sta gledaju. Ipak, ono sto je najvaznije je da je KKCZ izgubila jer su u ovoj sezoni zaista imali previse ubedljivih i rutinskih pobeda sa ovako krnjim sastavom. Sad imaju 6-1 kod kuce i 2-3 u gostima i, kao sto sam napisao i pre Dubaija, vazno je da ne pobedjuju u gostima. KKP je u dubokom kanalu. Cak je i onakav Monaco prosle nedelje bio na sut od pobede, pa onda ASVEL startuje sa 16:2, pa Fener sa 14:0 i 17:2. Prosle sezone su se digli sa onom serijom od 6-7 ubedljivih pobeda, ove sezone svi grizu protiv njih, nema popusta. Sto se ostalih rezultata tice, ne znam kako je Efes uspeo da dobije Barcu sa samo 6 igraca, ali barem su ih dobili 1 razlike sudijskom odlukom, a ne da ih nabiju 10 i vise razlike. Opet, ne znam kako je Efes dosao u situaciju da ima samo 6 igraca na 3 spoljne pozicije. Sledece nedelje navija se za grcke bahate milionere. Nadam se da ce Oly odigrati normalan mec, da ce biti u najmanju ruku neizvestan mec, a ne da gledamo ono sto smo gledali 2 puta prosle sezone. 1 1 1
СтелаРоса Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, goldberg bcd said: Odlican dan, kao i cela nedelja (ako racunamo i pobede BUD i CED u EC). Fenomenalno vece. Valencia - KKCZ glupan protiv tupana u zavrsnici. Neverovatno koliko gresaka, neutralni ljubitelji kosarke se verovatno krste ne verujuci sta gledaju. Ipak, ono sto je najvaznije je da je KKCZ izgubila jer su u ovoj sezoni zaista imali previse ubedljivih i rutinskih pobeda sa ovako krnjim sastavom. Sad imaju 6-1 kod kuce i 2-3 u gostima i, kao sto sam napisao i pre Dubaija, vazno je da ne pobedjuju u gostima. KKP je u dubokom kanalu. Cak je i onakav Monaco prosle nedelje bio na sut od pobede, pa onda ASVEL startuje sa 16:2, pa Fener sa 14:0 i 17:2. Prosle sezone su se digli sa onom serijom od 6-7 ubedljivih pobeda, ove sezone svi grizu protiv njih, nema popusta. Sto se ostalih rezultata tice, ne znam kako je Efes uspeo da dobije Barcu sa samo 6 igraca, ali barem su ih dobili 1 razlike sudijskom odlukom, a ne da ih nabiju 10 i vise razlike. Opet, ne znam kako je Efes dosao u situaciju da ima samo 6 igraca na 3 spoljne pozicije. Sledece nedelje navija se za grcke bahate milionere. Nadam se da ce Oly odigrati normalan mec, da ce biti u najmanju ruku neizvestan mec, a ne da gledamo ono sto smo gledali 2 puta prosle sezone. Hahahahha kakav upis.
Losmi17 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 hours ago, Wingwalker said: Pa i ne baš. Obojica su izgubili po 3 lopte na neverovatan broj poseda. Ali je Moneke imao 5 promašenih polaganja...3 su bukvalno iskočile iz koša. Uz 19 izgubljenih celog tima...ćao - zdravo. Batler je imao 2 gluposti na samom kraju i Kalinic jednu. Batler prvo gubi loptu, a onda potpuno neobavezno znajuci da Valensija nije u bonusu ne ide na kos i sut i dozvoljava mali faul prilikom cega ostaje 3 sek do kraja. 2
Recommended Posts