NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Horton Taker brat da stavi cackalicu i ima fizionomiju ko prosecni srbenda 1/1 4 11
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NMX said: Taker brat da stavi cackalicu i ima fizionomiju ko prosecni srbenda 1/1 On i Bonga malopre u duelu, nikako da objasnim zeni da obojica imaju po 25 god. 15
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lik čak i ćelavi kao mator, izgleda kao da je studirao elektrotehniku na tom koledžu. 2 3
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav NBA kvoter u Valensiji, odlična energija obe ekipe.
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebeš ovo, gledaš svih 5 utakmica, kad je prekid prebaciš i na kraju ništa ne vidiš.. 1 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinic kao masina za izgubljene lopte i Batler sa nevidjenom nonsalancijom sahranili kkcz. Ja dugo nisam video da neko ima ovakvu nonsalanciju kao Batler. 1
Howie Roseman Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Herrera -9 index večeras, ne pamtim kad sam vidio gori index.
NMX Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 3 minutes ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. 2 3
NMX Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Niko da pohvali sefa stanice. Prava domacica ekipa, kapa kacket dole. 1 4
Losmi17 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Kakva vucicevska kzs trenera Obradovica. Na ostavku ni ne pomislja, a Ostoya verovatno nema herca da ga smeni. Wtf momenat kad objasnjava u kojim situacijama koristi mobilni.
NMX Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Boze sta Zeljko prica Opet o gledanju u telefone Sad vec deluje da ga luda Rada zajebava 1
Don Dusko Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Jebote prvi put da cujem da ti trener u nekom ozbiljnom kolektivu ne zna sto mu igrac ne igra. Jedino da zna a pravi se lud.
Volter Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Barkli, čekao sam pobedu i onda da svratim kod vas u goste sav srećan da vas tešim i pišem kako će sve biti okej, to je bre Željko, skockaće vas on brzo. Pu jebem ti Zvezdu, a hteo sam i malo prc komentarima da vas provociram, pogovotov tebe, Edarda i ekipu.
Volter Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 26 minutes ago, zemljoradnik said: Crni petak za blizance. Dobro me podseti na film Crni petak za gangstere, davno sam ga gledao i mogao bih opet.
Čočo Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: @kendrick duckworth Kako proso tiket? Dobitan.
kendrick duckworth Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 8 minutes ago, JPM said: @kendrick duckworth Kako proso tiket? Vezao sa Partizanom i Makabijem H2.
Recommended Posts