Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, Utopista said: Nije košarka samo procenat šuta za 3 poena. Čovek je alibi igrač. Rupetina u odbrani, cavulja u napadu koja nestane kada je bitno. Ne moram da gledam statistiku da bih video kakva je kukavica posebno kada je gusto i koliko ima izgubljenih lopti u važnim momentima što brojke ne mogu pokazati. Ne znam za koga navijaš, ali me baš zanima da li bi ga poželeo u tom timu? Navijam za Zvezdu, nije moja soljica caja, niti bih ga zeleo u svom timu, ali je za Radanova Majkl Dzordan
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To je stvar ukusa. Andjusic donosi jednu stvar vrlo dobro, skoro pa elitno. Ali je zato u svakom drugom segmentu kosarke uzasan igrac. Dok je Radanov vise univerzalac, neki Gagi Milosavljevic za siromasne. Needles to say, radije biram drugog. 2
Utopista Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) 1 hour ago, Carl Johnson said: Navijam za Zvezdu, nije moja soljica caja, niti bih ga zeleo u svom timu, ali je za Radanova Majkl Dzordan Misliš naravno na šut. A evo ja bih pre izabrao da taj Radanov šutne trojku za pobedu mojeg tima, nego ta elitna zentara... Taj alibi igrač nabije statistiku šuta za 3 protiv Mornara, Krke... Evo neka mi neko nadje tri trojke za pobedu u celoj karijeri tog elitnog šutera i vodim ga na večeru. Nije da imam nešto lično protiv njega - nebitan mi je bio do sada, nego ove sezone navijam za SFRJ Dubai, i baš mi bode oči. Voleo bih grobari da napišu da li im nedostaje, ono domaći igrač, elitan u jednoj stvari - znači valjda makar nekome nedostaje? 🤣 Radanova sam uzeo kao primer jer je iznad spomenut, ali evo recimo Marko Jeremić, šuter a igrač koji nikada nije igrao Evroligu za razliku od ovog, karijera 3 klase lošija što se tiče klubova i kinte, a kojeg bih uvek pre izabrao za svoju ekipu. Ovaj sigurno ima spisobnijeg menadžera, ili je možda dobar za svlačionicu, ili tako neka priča...ali po meni velika, ogromna štetočina na terenu. PS. Radanov bi u 10 ozbiljnih basketa 10 puta pobedio ovog mlohavog. Edited 35 minutes ago by Utopista 2
Recommended Posts