Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalina je više utakmica prelomio trojkom preko ruke. Obično su ulazile, jbg ova nije. Imam poverenja u njegov šut, posebno kada se lomi. 18
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba reći da je Tau Keramika u završnici regulara ispogađala sve živo što je trebalo, nekoliko trojki i 2+1 Forresta, da su bilo šta promašili utakmicu bismo vjerovatno zatvorili u tim momentima. Problem su ta lelemudanja u odbrani kojima često razigramo protivnika i prospemo brzo solidnu prednost. Chima, Nwora pa i Butler tu prednjače ali kao što je već konstatovano x puta, sa tim ćemo morati da živimo te da se nadamo da će u napadu donijeti prevagu. 7
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Sector said: Treba reći da je Tau Keramika u završnici regulara ispogađala sve živo što je trebalo, nekoliko trojki i 2+1 Forresta, da su bilo šta promašili utakmicu bismo vjerovatno zatvorili u tim momentima. I bacanja 26/26, ne vidja se često. 8 1
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vlada Djurovic mi sinoc bio simpatican Vidi se da je bas bio srecan. Najjaci kad kaze kako su nas svi gledali sinoc i bolela ih glava 😂❤️ 1
ZvezdaBL Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mišljenja sam da će nam mnogo lakše biti sa Barsom nego sa Baskonijom, Baskonija je rasterećena totalno bila što govore oni nestvarni procenti sa linije za slobodna bacanja te šut za tri 14/31, dok sa druge strane i Barsa je pod pritiskom u ovom trenutku mozda većem nego mi jer im je raspored do kraja katastrofa. Ako ih ubacimo rano u mašinu neće njihovi matorci uspijeti ispratiti taj tempo
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mora Kalina da pruzi veci doprinos ili da mu se redukuje minutaza. Na poslednje 4 utakmice zbirno 5 poena za skoro 100 minuta u igri, samo 1 kos iz igre. Jasno je da se njegov doprinos ne meri samo statistikom, ali ovo je premalo da bi ostao na 25 minuta. 4
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kada su nam pljusnuli one 3 trojke preko ruke u zavrsnici, samo sam lego na krevet i pratio srce da ne preskoci. Nisam imao snage/volje da se radujem Batlerovoj trojci. Sve u svemu, sami smo iskopali kanal iz koga smo se jedva izvukli. Slican pristup kao protiv Makabija, Bajerna, Efesa. Bas pocelo da me smara to. Barsa je u ozbiljnoj prednosti prevashodno zbog dosta vise vremena za oporavak i pripremu. Ali svakako da nismo bez sansi tu, verujem da mozemo da pobedimo. Edited 2 hours ago by NikolaTest
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Nemam problem što je Kalina uzeo onaj šut za 3. Em napad nije nešto obećavao, em bi nam bez dileme dobio utakmicu da je ušlo, em ubada takve stvari inače. Dobar je bio sinoć iako je ofanzivno siromašan i sve više se pretvara u "zadnjeg veznog", ali i bolje tako nego da glumi na silu nekog skorera i kreatora. Ima još gasa u njemu i ekipa je uvek ozbiljnija kad je on na parketu. 12
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U vezi sudjenja, ovo je najbolje sudjenje koje smo imali na gostovanjima poslednjih par godina. 5
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mi smo sa ovakvom igrom od sinoć do sada gubili od Bajerna i Makabija. Ipak je sinoć prvi put u sezoni ekipa u takvim okolnostima pokazala karakter. Prvi put da smo izvukli pobedu a da igra nije bila na nivou. Jer ove sezone kod nas nema sredine. Ili igramo najlepše u Evropi i dobijemo svakog ili igramo užasno i gubimo od svakog. Sinoć smo prvi put igrali loše ali je ekipa uspela da pokaže karakter i izvuče pobedu. I to nije mala stvar. Ovakve utakmice sa pobedom na kraju, zbližavaju igrače jedni drugima i postaju tim. ❤️ Edited 2 hours ago by Čočo 1
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo ove sezone odigrali 2 produžetka i to oba u gostima i oba smo uspeli da dobijemo. Nije loš podatak kad se setim da smo prošle sezone 3 utakmice zaredom izgubili na taj način. Zanimljivo da smo u obe utakmice u poslednjem napadu jurili prednost protivnika i da nam je produžetke doneo Batler - koš preko Dialoa protiv Monaka i sinoć trojka protiv Foresta. 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, srlepajce said: Vlada Djurovic mi sinoc bio simpatican Vidi se da je bas bio srecan. Najjaci kad kaze kako su nas svi gledali sinoc i bolela ih glava 😂❤️ Najjace kad je onom celavom kolegi rekao ako dobijemo vodim te na veceru, ovaj da se izvuce kaze ali bice kasno a Don Vlade mu kaze ne boj se znam kafanu koja radi do kasno. 18
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moramo Kalinu više uključiti ofanzivno. Pogotovo to mislim da se spušta i napada leđima. U prvom poluvremenu je na taj način izbacio Batleru pas za šut za 3p gdje je ostao sam. On, Odzelej i Rivero treba više da zidaju i da opterete reket. Previše se oslanjamo na spoljnu liniju i njihovu igru 1 na 1. Troše se više nego što bi trebalo i spejsing nam trpi. Što se tiče odbrane tu je @Princeton ubo srž problema. 1
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebem li ga, mnogo vise poludim posle poraza nego sto sam euforican posle pobede. Posle poraza nema spavanja, nervozna setnja po stanu jos par sati. Posle pobede samo cutanje, zurenje u jednu tacku i pokusaj opustanja.
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na 2 i po minuta do kraja vodimo 7,Kalina sutira za 3 posle koje Baskonija istrcava kontru za 2 plus 1 i povredu Odzeleja.Uz duzno postovanje prema Kalini on bi bio krivac da smo izgubili.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, Dzo23 said: I ne baš. Ušli smo dobro. Otišli na +8 ili +10. Pali smo sa izlaskom Nwore i Dobrica i ulaskom Kaline i Batlera. Velika pobjeda koja život znači. U Blaugrani grunuti najjače i ostaviti sve što imamo da se dodje do pobjede. Nema kalkulacija, odigrati kao da je finale. Jesmo ušli dobro ali smo ipak uspeli da u drugoj četvrtini stignemo do -13. Treba to juriti i stići. Ogroman napor i fizički i psihički. 1
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Placebo Lone star said: Na 2 i po minuta do kraja vodimo 7,Kalina sutira za 3 posle koje Baskonija istrcava kontru za 2 plus 1 i povredu Odzeleja.Uz duzno postovanje prema Kalini on bi bio krivac da smo izgubili. Pa nije šutnuo nogom s centra. 10 2
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj,Boze da gresim,ali mislim da ce nam.sudije sutra pokazati zasto smo morali da pobedimo Bajern i Makabi..za nas pristup ne brinem,bice bolji nego sinoc.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: Pa nije šutnuo nogom s centra. Trebao je na 5 sekundi do kraja napada dodati Kodiju na pola terena ili Bolomboju da se krlja sa dvojicom leđima. Logično. 3
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Pa nije šutnuo nogom s centra. Nije,ali je trebalo da se potrosi vreme kad vec vodis 7.Svakako je u tom trenutku bolje uci u reket nego sutirati kad niko ne ocekuje. 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Placebo Lone star said: Nije,ali je trebalo da se potrosi vreme kad vec vodis 7.Svakako je u tom trenutku bolje uci u reket nego sutirati kad niko ne ocekuje. Nije imao opciju driblinga, mogao je ili da šutne ili da doda. Sasvim legitiman potez Kalinića. 7
Recommended Posts