Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Valja pohvaliti posle ove serije pobeda, isto kao sto se proklinjalo posle poraza.

Prvi cu da pojedem velika govna koja sam mazao po Sasi i Jagu, sa zadovoljstvom.

Majstorski spremljena utakmica, pobeda se u ni jednom momentu nije dovodila u pitanje.

Savrsenu igru u napadu smo pokazali,

ne pamtim kad smo poslednji put ovako mocno izgledali na tom delu parketa.

To sam pisao i na lajvu, deluje da je napad otcepljen i da je Sasa na dobrom putu da sklopi kockice,ali to nikako ne znaci da treba prestati sa odbranom, koja nam je u najvecem delu i donela

ovaj skor.

Ne verujem u to da trebamo da se oslanjamo na igru u napadu, i mislim da u nasem slucaju nije odrzivo.

• Like 3
Posted

Što se Izundua i državljanstva tiče , ubeđen sam da sam na ne malo mesto pročitao da se "vodi kao domaći igrač", a u vreme kada je potpisao. Moguće je da je ovo i netačno ali nisam u zloj nameri širio informacije po ovom pitanju.

• Like 2
Posted
Just now, Bejn said:

Što se Izundua i državljanstva tiče , ubeđen sam da sam na ne malo mesto pročitao da se "vodi kao domaći igrač", a u vreme kada je potpisao. Moguće je da je ovo i netačno ali nisam u zloj nameri širio informacije po ovom pitanju.

I meni je to bilo u glavi,zato sam i mislio da ima nase drzavljanstvo

• Like 1
Posted (edited)

Kakav rolerkoster od sezone do sad. Od toga da nemaš igrače za trening, 0-2(3) na startu, svi već otpisali sezonu... Povreda za povredom, pa sve do toga da ponovo imamo povoljan raspored gde ako se kockice slože, može pobiti i za TOP6. Bolomboj se maltene vratio, Karter ima dozvolu da trenira, Rivero samo što nije... Na sve to imaš i Grejema koji kad tad mora pokazati znake života. U naletu smo. Saša je izgleda poslušao oko nekih stvari i nadam se da će nastavi ovako, a ne da gura svoje i da se inati svima. Ovako smo igrali i u onoj seriji pobeda.

Neke ekipe su trenutno u padu forme, što i nama ide na ruku. Da mi je neko rekao posle Bajerna da će sve ovo da se izdešava i da ćemo sad imati 14-10 skor. Pa ne da bih potpisao odmah... Samo ostaje žal za jednom utakmicom. Samo tom jednom. 

Edited by Summerfunk
Posted
15 minutes ago, Summerfunk said:

Samo ostaje žal za jednom utakmicom. Samo tom jednom

Ako je to ona koja mislim da jeste, sta li cemo sa Itudisom :) 

Posted

Sto se tice te jedne, dan za megdan ce brzo da dodje. Brze, nego sto mislis. 

Bez 22 pobede ne mozemo direktno u play-off i to da nam na ruku budu neki drugi. Ako zavisimo sami od sebe 23-24.

I ako smo i dalje na putu ovogodisnjeg cilja, protiv svakog protivnika moramo da verujemo cvrsto u pobedu, nebitno je da li gostujemo ili igramo kuci. Pa da ih na kraju ligaskog dela bude dovoljno za ulaz play-off, sto je bio nas, na pocetku sezone postavljen cilj, a na osnovu koga bi se sezona, bar sto se Evrolige tice, smatrala uspesnom. Svaki i mali iskorak u odnosu na proslu sezonu je uspeh, a sve preko toga, jos veci. I da dodjemo do finala i da ispadnemo, zalicu, ali cu posle toga da se smirim i kazem : ,,Ovo je najveci uspeh koji je klub u Evropi ikada ostvario".

Posted

Nadam se da Izundu nece dobiti pasoš, jer ne ispunjava uslove za isti. Sledece sezone vec ispunjava uslov. 
I valjda će se tome stati na kraj, delili smo i mi i komšije pasoše zbog kup takmičenja šakom i kapom.

4 stranca, 5 naših (Kalinic, Dobric, Davidovac, Miljenovic, Plavsic) sasvim dovoljno za ev. Finale sa komsijama koji ce imati na raspolaganju Pokusevskog, Lakica, Bosnjakovica i Mijailovica. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Erik Kartmen said:

Finale kupa Spartak - Mega 😆

Borac je bolji od Mege. A Spartak tanak ove sezone. 

Da sad mora da se bira izabrao bih ove igrače:

1 Kodi, Miljenovic

2/1 Batler

2/3 Dobric

3/4 Kalina, Davidovac

4/5 Odzelej

5 Izundu, Plavšić

Povesti još Stojkovica, Nedeljkovica, Simjonovskog...

Odzelej prednost u odnosu na Monekea jer moze i na 5, a i na 3. Batler prednost u odnosu na Nworu jer moze da pomogne u organizaciji napada, a takođe je poenter.

Posted
10 minutes ago, Dzo23 said:

1 Kodi, Miljenovic

2/1 Batler

2/3 Dobric

3/4 Kalina, Davidovac

4/5 Odzelej

5 Izundu, Plavšić

Монеке као играч са највећим утицајем на игру Звезде може да не буде међу четири странца за КРК само ако до тада остане без једне ноге.

• Like 1