Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, rodriguez said: Što boli? Neka boli Obradovića. Mene boli što smo oterali vrhunskog trenera da bi došao ovaj šarlatan. Janis nije vrhunski trener, to je Xavi Paskval. Koji je letos bio slobodan i gde smo par nas molili Boga da dođe. Ma koliko košta. Čak bi i došao, samo ga niko nije zvao (sam je rekao). 2 1
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve sto bih rekao o ovoj utakmici, bi me dovelo do dugotrajnog bana, pa cu se suzdrzati. Samo jedno, sramotan i apsolutno nedopustiv poraz, koje je esencija svog naseg KK luzeraja, gde si izgubio pomracenjem svesti od za klasu slabije ekipe. Svasta bih im rekao, ali bolje da idem u krevet... 9 1 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, rodriguez said: Što boli? Neka boli Obradovića. Mene boli što smo oterali vrhunskog trenera da bi došao ovaj šarlatan. Napola si u pravu. Sfero nije vrhunski trener.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Nikad trener, moj ćelavi, ni za dno kace evrolige. Uzmi jadnog Kodija pod ruku, pa da se razilazimo. Kakav wtaf komentar 4 1 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kad nisam razvalio daljinski, nervni slom sam dobio. Gledajte ljudi da se ne izlecete teskim recima, i ja se nekako suzdrzavam. Ako nista, s Monekeom ovako pickasti u pristupu na kraju nikada ne bismo bili. Bas nema opravdanja za ovakav sunovrat. Ne znam da li kontaju da ovaj poraz moze da nam upropasti sezonu ako upadnemo u los vajb ppsle ovog meca i Barse. Tek slede Hapoel i neka gostovanja, trebace nam tek zivaca. A Hapoel se ne zaustavlja, dobise i Virtus u gostima Edited 3 hours ago by Kosjan Willavić 2
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo Saša za izjavu! Kako bih te pljunuo po sred te ćele arogantne. 7
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pisao sam svaki put. Postavi bre kalinica na mesto. Zakucaj ga na klupu , nemoj mu dozvoliti da masakra svaki put ekipu. Ja ne verujem sta mu se toleriše i šta čovek radi. KALINIC JE BIO OCAJAN PROŠLE GODINE, I NJEGOVE IGRE SU PROSLE ISPOD RADARA JER JE BILO GORIH I DEZURNIH KRIVACA. COVEK JE KRIMINALAN I NIKO NE REAGUJE 6 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, Cavani said: Za mene su ovim veceras potrli 7 vezanih pobeda i od sada su na nuli, dok ne zasluze podrsku. Ma dajte ljudi jeste da je derbi ali po vama moze da veze i 1000 pobeda ali ako prospe derbi odmah otkaz. Da za kritiku je al brate.... @Cavani znam da nisi ti rekao otkaz ali tako idu komentari veceras. Edited 3 hours ago by Don Dusko 1
stefan81888 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav raspad, pre svega trenera, bukvalno su se predali u trećoj a onda smo bili u fazonu "neka hvala, eto vam pobeda". 5
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sramota! Mislim da nismo uspeli da odbranimo nijedan njihov napad u poslednjoj četvrtini 3
Manoly Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sasin porez 1 kroz 1, neverovatno sta smo mi izgubili... I trebad da se zapitaju 2
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve je pod kontrolom. Sledeći put da šutnemo 60 trojki i onda sigurno dobijamo. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, suptil said: Ne znam sta je Sasa uopste crtao za zadnji napad. Ako nista drugo Vlog Monekea sa tekme ima da przi. Ne znam ni ja ali Kalinic je dobio loptu i umesto da je prosledi odmah kod Butlera on nesto gleda i zabija se u igraca i u poslednji trenutak daje Butleru koga je iznenadila lopta. Jbg.
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 hours ago, Sinnerman said: Ja sam skromniji, sve što želim jeste da Kalina ne bude nervozan i ne odvuče nas u kanal. Izgleda puno tražim, jbg. 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Leo said: Kalinica boli patka za kosarku u poslednje vreme. Stavio bih bukvalno nekog klinca da igra umesto njega. Jeste naša legenda, ali ne možeš pogledom da pratiš igrača da ti uzima loptu ispod koša i kuca, i to na egalu... 5
Blade Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemojte sada teske reci. Ekipi treba podrska. Kriza je tu, ne samo na osnovu ove utakmice. Situacija mora da se prevazidje. Izgubili smo utakmicu svojom nekoncentracijom. Prednost od 16 poena smo prosuli. Istini mora da se pogleda u oci. Zasluzeno su pobedili. Tesko je pao ovaj poraz. Ali dalje moramo da nastavimo. 1
Ivkela14 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A cekaj sta je sa sasinim najavama da tek sledi prava i jos bolja zvezda? Mi sve gori i gori…Krv ti jebem random lim da je vodio utakmicu bilo bi bolje…wasington te sam pobedio, jebem te zivote 2
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije on samo Butlera ohladio nego i Nworu u momentima kada nismo mogli koš kupiti. Još sebi ne mogu doći od gluposti našeg HC. 11
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Leo said: Kalinica boli patka za kosarku u poslednje vreme. Nemoj da je igra...poštenije je da kažeš, ne mogu i "a u kurac"
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Summerfunk said: Kako možeš da napišeš očekivan poraz kad smo imali +16. I onda kad smo krenuli da tonemo, Saša radi najgluplje izmene ili drži igrače van ritma na terenu (Kodi prvi, Kalina drugi...) Znali smo da će biti hrkljuš, ali koliko smo se lako odlepili od njih, do toga da Saša celu 4/4 radi isto što i Sferopolus - a to je jedno veliko ništa. Rotacije 0. Igra 0. Bukvalno sve 0. Ova pobeda je morala da se upiše, morala. U ovakvom sastavu smo slabiji od Partizana.Oni su odigrali vrlo slabo 3 cetvrtine,mi poslednju katastrofalno..u pravu si da je trebalo iskoristi losu igra partizana do poslednje cetvrtine i da je Obradovic lose vodio utakmicu.
drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Za ovaj zadnji napad nemoj neko da je okrivio Butlera samo neka proba. Kalinic je zajebao. Od Butlera je krenuo sunovrat na +16 prodaje loptu u kontri. I onda jes jedan faul u napadu za samo +11. Evo Obradovic opet sere kako je Zvezda bila bolja, ali izgubila. Vec je protiv nekoga rekao da su imali vise srece, Valencia beše. Moze biti. A zasto je to tako ispalo coach? Odjebi vise sa Kalinicem i CMM kad se iz aviona vidi da mu ne ide, a drzis ga 30 minuta. A ako jos kaze da Graham na kraju nije igrao jer se povredio, obesicu se. A ako se nije povredio, onda neka Obradovic i zbog toga odjebe. I zbog hladjenja Nwore (ne po prvi put). 2
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je već zvezda na koju smo navikli. Pakao. 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalinić je odavno zreo da ide na plažu sa Yagom. Kancer ekipe. 5
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U poslednjoj četvrtini nismo organizovali jedan smisleni napad ali zato ništa nismo ni odbranili. Nije samo do ćelavog nemača pojma. Ima i do igrača. Kao i protiv Barselone. Vratili smo se uspešno u decenijski luzerski mod. 2
Recommended Posts