Jump to content

Recommended Posts

Posted

U derbiju se pitamo samo mi, pre svege nasa odbrana... Ako odigramo dovoljno agresivno kao sto smo umeli ove sezone, msm da oni nemaju sanse.

Povreda Monekea je svakako veliki minus. Ali opet verujem da mozemo kontrolisati ceo mec.

• Like 1
Posted

Strasno je kako dozivljavamo nase igrace nakon samo jednog poraza u EL .Kao da se Barsa i Cavi nista nisu pitali u pripremi utakmice protiv nas . Nismo Barsu pobedili 7 (sedam) godina na nasem terenu, nismo ni sad, pa sta, smak sveta.Kao da nasi igraci nemaju pravo na slab dan. Kad su ti isti igraci Zvezde prevazilazili sva ocekivanja samih sebe i nas navijaca, vec su ih mnogi videli na F4. Obradovic da igra sa ovim ili onim petorkama, protiv ovih ili onih... ne izlazi Sasa u susret nasim zeljama, vec postavlja u tim ono sto on misli da treba. On je taj koji je svaki dan sa njima na treninzima, putovnjima i utakmicama. Kad cemo mi ("objektivni" navijaci) stati ispred ogledala, pogledati sebe u isto i priznati da i nama fali mnogo toga. Muka mi je od raznih kosarkaskih znalaca, koji vide samo da se neki igraci kriju u svojim ulogama, da ne isporucuju 15-20 poena po utakmici, da nemaju 10 ili vise skokova i asistencija. ALOOOOOOOO... kosarkaski znalci.... ako ikako mozete, zavrsite u medjuvremenu kosarkaski kurs, postanite kosarkaski treneri i postavite svoju kosarkasku filozofiju, ko je trojka a ko cetvorka i sta se od vas ocekuje. Ja cu u medjuvremenu uzivati u Saletovim trenerskim bravurama i znanju i htenju nasih kosarkasa. A sad admini, mozete slobodno da me banujete !!!

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, zemljoradnik said:

😂A jel ima neka od njih zakazanu svirku u petak oko 21 h? 

Verovao ili ne, upravo zakazana jedna. 😀 Trebala biti pa je otkazana i taman kad sam se oprostio, evo nova. 😂 Spavaj mirno ciganijo moja. ❤️

Edited by Čočo
P. S. Na derbiju i sa našim navijačima. Dobili smo 1000 karti.
  • Like 2
  • Love 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Zato što ja imam dve ličnosti. 😂

Nije ni čudo. Danas fedor na KKP temi piše da je Ocokljić bio teška grobarčina u mladosti, palio zastave i slično... Ti reče da si išao sa njim na utakmice KLS, da nisi ti Ocokoljić? :whistling:

• Ha-ha 5
Posted
56 minutes ago, rodriguez said:

Partizan ima više igrača koji ako su to jutro ustali na dobru nogu mogu da razbucaju KKCZ ko svinja masan burek. 

Nije burek, masna krpa je...a i da si pogodio, komparacija ti je baš - baš.

Nije ni Poku opcija za derbi. 

Parker sada nosi crno - beli dres i tako i igra. Videli smo one u crveno plavom šta umeju. Verovatno ima i do dresa.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Knipex said:

Nije ni čudo. Danas fedor na KKP temi piše da je Ocokljić bio teška grobarčina u mladosti, palio zastave i slično... Ti reče da si išao sa njim na utakmice KLS, da nisi ti Ocokoljić? :whistling:

Nije sad tema. Ali postoji čak i slika na internetu kako prošle godine sedi u prvim redovima i gleda našu utakmicu. Ali da, išao i na KLS. 🫣

Posted
1 hour ago, rodriguez said:

Partizan ima više igrača koji ako su to jutro ustali na dobru nogu mogu da razbucaju KKCZ ko svinja masan burek. Sterling, Wash, Tyrique a bojim se i Džabari koji nas je pre dve godine u plavo crvenom dresu urnisao šutem sa distance kako je hteo (da u neverici gledam kako je loš ove sezone). Situaciju pod košem da ne pominjem, Zvezdi je jedino Moti nominalna petica i igrač preko dva metra na parketu, sve ostalo je neka small ball improvizacija. Da sam Ocokoljić forsirao bi Tajrika i Fernanda uz ispomoć visokih četvorki kao što je Poku.

Ovo je klasična utakmice u kojoj će talentovani underdogs da se skupe u tim da pokažu ko su i šta su, dok KKCZ i dalje leti u visinama fajnal fora gde za sada ne pripadaju ni kao tim ni kao klub. Partizan pobeda ko kuća.

Teško Džabari, ne može taj nikog da rasturi. Mogu da nas razbiju Washington i Sterling Braun. I naravno ludi Tajrik plus ako Bonga bude u elementu hastla. Parker baš baš teško, dečko osim što izgleda kao tetka, deluje kao da ga neko bukvalno sili da igra. Sramota tolikog novca i takvog odnosa ka klubu.

Kod mene se kaže kao svinja masan džak.

Posted
15 minutes ago, Wingwalker said:

Nije burek, masna krpa je...a i da si pogodio, komparacija ti je baš - baš.

Koliko ja znam kaže se rasturio ko svinja masan džak.

U obe ekipe najmasniji je Dža(k)bari. Ne volim da naše igrače poredim sa svinjama ali razbucaće ga.

Posted
37 minutes ago, Čočo said:

Nije sad tema. Ali postoji čak i slika na internetu kako prošle godine sedi u prvim redovima i gleda našu utakmicu. Ali da, išao i na KLS. 🫣

Pa dobro, covjek prati kosarku.. 

• Like 1
Posted

Da prodje prvo danasnja utakmica, pa onda derbi. Nema potcenjivanja, to oni neka urade, slobodno. A mi mozemo i ovu utakmicu i derbi da shvatimo maksimalno ozbiljno i to prenesemo na teren. Pa ce valjda biti dovoljno za ostvaren cilj. Nadam se da ce nas poceniti i njihovi igraci i strucni stab, kako nas njihovi navijaci potcenjuju. U tom slucaju, nama ce biti lakse.