Born Ready Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I meni Butler deluje kao najbolja opcija od svih pominjanih, daj Bože da se ne izjalovi nekako. Takođe, u današnjoj košarci gde su old school plejevi mađioničari izumrla vrsta, meni dosta više smisla ima podela po pozicijama da u petorci imaš dva guarda, dva forwarda i centra, nego striktno držanje podeli od 1 do 5. Ako u napadu može da bude pretnja i sa i bez lopte, a može podjednako da brani i 1 i 2, zašto ne bi mogao da igra u petorci sa Kodijem ili Grahamom koji su nominalno plejevi? Ista je logika i sa Semijem na 4 iako je nominalno 3 - svakako je prejak i može da brani obe krilne pozicije, a u napadu mu se i ovako i onako uloga svodi na ćoškarenje. Graham će takođe igrati minute i na 2 zajedno sa Kodijem, pogotovo kad se uzme u obzir da najbolji procenat za 3 ima iz catch and shoot situacija itd itd. 2
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Batler nije bek, on je plej skorer. Shvatio je i SO da od Jaga nema leba, makar sa ozbiljnijim protivnicima. Svakako ogroman upgrade 4
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Ovo je inače bilo pre dva dana. Nisam hteo ranije da objavljujem. Čima ove sezone naš glavni skaut i insajder. 😂😅 Jok,to je bilo juce😀 1
Pero_Cameron Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlična iskopina Milana Tomica, plus smo uštedeli 2 plate. 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, berti said: Neka mu detaljno pregledaju kolena, tetive, ligamente, uši, zube, grlo, ramena... "Džared Batler ima hipertrofičnu kardiomiopatiju (HKM), genetsko srčano oboljenje gde srčani mišić postaje abnormalno debeo. Dijagnoza mu je postavljena tokom rutinskog sistematskog pregleda kao brucoš i mogao je da nastavi svoju profesionalnu košarkašku karijeru pod strogim lekarskim nadzorom." 2
Borky Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Inace nisam ljubitelj igraca koji postavljaju uslove sto se tice minuta,pozicije,uloge... jer se uvjek plasim da bi samo gledali licnu statistiku a bolilo bi ih uvo za tim. Medjutim imam neki osecaj da je ova ekipa toliko pozitivna i zdrava da bi svaki igrac se brzo uklopio i tim stavio ispred sebe. Naravno Buttler jer vrh vrhova iako bih bio jedanko odusevljen i sa Spencerom D. 2
JoaoFelix2023 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Bodie said: Koliko se sećam i Kvinsi je sa Baylora. https://www.eurohoops.net/en/euroleague/138135/crvena-zvezda-signed-quincy-miller/ Skoro tacno 10 godina kasnije...😄 1
GameChanger Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Stefi88 said: A ko ce na beka, jel se pominje neko? Jago 1 2
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Stefi88 said: A ko ce na beka, jel se pominje neko? Pa Devonte i Jago uz Nvoru 🙂 1
liv7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Butler je isti tip igrača kao Graham, score first PG. Ja sam mislio da tražimo SG poziciju ali izgleda da i patkometrija sa komšijama igra ulogu. Isti tip igraca,samo sto se on penje uz stepenice,niz koje Graham vec neko vreme silazi.
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 15 minutes ago, forumko topic said: Batler nije bek, on je plej skorer. Shvatio je i SO da od Jaga nema leba, makar sa ozbiljnijim protivnicima. Svakako ogroman upgrade igra on i na poziciji SG iako je primarno PG Edited 4 hours ago by bodo
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobrodošlica Butleru. Ostalo još samo da potpiše. 2 1 14
DelijaTb Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako dodje, moze da bude ozbiljan evroligaski igrac. I prosle sezone je u NBA igrao odlicno kad je igrao, dok ga nisu trejdovali u odvratni Finiks. Generalno lik zna da igra iz pika, zna iz izolacije, dobar sut, dobar prodor, fin flouter sto ja volim. Zna u prodor i da iznese kontakt. Sve izgleda onako malo sporije cesto, ali radi posao. Solidan i defanzivac. Mislim da je ovo ozbiljno dobra prica, samo da dodje, jer to i Jago ne moze da se poredi. A pritom je kompatibilan sa ostalim kod nas. On je plej, nije bek. Cesto ljudi to govore za njega, da je bek. Ali nije. On je plej. 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajmo braćo i sestre cigani, da sutra gori Arena a ne samo ćacilend. ❤️💪 2 8 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DelijaTb said: Ako dodje, moze da bude ozbiljan evroligaski igrac. I prosle sezone je u NBA igrao odlicno kad je igrao, dok ga nisu trejdovali u odvratni Finiks. Generalno lik zna da igra iz pika, zna iz izolacije, dobar sut, dobar prodor, fin flouter sto ja volim. Zna u prodor i da iznese kontakt. Sve izgleda onako malo sporije cesto, ali radi posao. Solidan i defanzivac. Mislim da je ovo ozbiljno dobra prica, samo da dodje, jer to i Jago ne moze da se poredi. A pritom je kompatibilan sa ostalim kod nas. On je plej, nije bek. Cesto ljudi to govore za njega, da je bek. Ali nije. On je plej. Phoenix ga nije uzeo samo iz jednog razloga a taj je isključivo financijske prirode. The reasoning is simple. If you sign Jared Butler, you have to add him to the roster, which means paying him roughly $2.6 million and tacking that onto the Suns’ cap total. While Phoenix isn’t close to hitting the first apron, they’re just $260,000 under the luxury tax. Adding Butler now would push them over that line, a move that doesn’t make much financial sense at this point in time unless you are in dire need.
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izgleda ugovor na 2 godine. Ali da sacekamo detalje. 18 3 2 6
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo ne bi bila nikakva patkometrija. Komšije, i sa povređenim plejom imaju bolju bekovsku liniju od naše koju bukvalno čine trenutno Miljenović, Kodi, Radošić i Yago. To je jedva Evrokup postava. Ovo je klasičan slučaj ko da više i novca i minuta, jer lik je mlad, verovatno hoće nazad u NBA, pa je spreman samo na kratkoročne ugovore i dobre minute. Olimpijakos pa tek ne može to da mu da. 1
DelijaTb Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, bodo said: Phoenix ga nije uzeo samo iz jednog razloga a taj je isključivo financijske prirode. The reasoning is simple. If you sign Jared Butler, you have to add him to the roster, which means paying him roughly $2.6 million and tacking that onto the Suns’ cap total. While Phoenix isn’t close to hitting the first apron, they’re just $260,000 under the luxury tax. Adding Butler now would push them over that line, a move that doesn’t make much financial sense at this point in time unless you are in dire need. Pretpostavio sam da ima tako nesto, jer nece oni zbog takvog igraca uci u Luxury. Jer je bas fino odigrao i pripremne.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pobednik potvrdio da je na 2 godine, i da je izabrao nas u jakoj konkurenciji. Pijmo, pijte 🍻 7 1
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Izgleda ugovor na 2 godine. Ali da sacekamo detalje. Aludiras bez nba out-a ?
Recommended Posts