BaneSto01 Posted Wednesday at 03:40 PM Posted Wednesday at 03:40 PM 15 hours ago, aleksa7 said: Добро си се сетио да се наш други пораз од Барселоне води уз кош-разлику -0, али ти је промакло да смо и ми Монака победили тек после продужетка у другој утакмици, тако да рачуница каже да нам није доста Монакових +3 у том сценарију, него нам треба и +7 пошто смо ми на -15, а Барселона на -9. 🙌 U situaciji o kojoj sam ja pricao je i Makabi u krugu sa 21-17. Zar se u tom slucaju ne gleda medjusobni skor svih ekipa? Po mojim racunicama, to bi izgledalo ovako kako sam napisao u svom postu, i trebalo bi nam da Monako pobedi Barselonu preko 2 poena razlike. 1
propolis Posted Wednesday at 04:27 PM Posted Wednesday at 04:27 PM Prvih 15 minuta primimo 45 poena, a poslednjih 15 minuta primimo 18 poena. Pametnom dosta 1
Čočo Posted Wednesday at 04:30 PM Posted Wednesday at 04:30 PM (edited) Takva je sezona da je suludo i dalje se baviti kalkulacijama. Takva je situacija da će nam za kalkulacije biti vreme tek nakon meča sa Realom sa kojim igramo u četvrtak a onda u petak igraju svi naši rivali. Tako da jedno po jedno. Prvo Asvel da se pobedi pa sa Realom iznad svih mogućnosti. Edited Wednesday at 04:31 PM by Čočo 1
aleksa7 Posted Wednesday at 04:46 PM Posted Wednesday at 04:46 PM 51 minutes ago, BaneSto01 said: U situaciji o kojoj sam ja pricao je i Makabi u krugu sa 21-17. Zar se u tom slucaju ne gleda medjusobni skor svih ekipa? Po mojim racunicama, to bi izgledalo ovako kako sam napisao u svom postu, i trebalo bi nam da Monako pobedi Barselonu preko 2 poena razlike. У ситуацији у којој свих пет екипа има 21-17 прилично сам сигуран да нама у контексту проласка даље није битно како се завршава меч Монако-Барселона јер би Дубаи већ испао са својих 3-5 из осам окршаја са преостале четири екипе, а Макаби имао лошију кош-разлику и тако такође био зацементиран на место испод нас. Исход овог поменутог дуела би имао значај тек утолико да би наша плеј-ин позиција могла да се промени — победом Монака бисмо сезону завршили као десети, а победом Барселоне као девети. Мој одговор је био на рачун твоје таблице у овом другом сценарију где су на истом скору остали "само" Звезда, Барселона, Дубаи и Монако. У тренутку када сам писао тај упис, поред Звездиног имена на сајту на којем пратим све бројке на мини-таблици је писало -15. Испрва ми се и чинило да је грешка јер је по мом прорачуну било -11, али сам се водио тим податком. Сада видим да је преправљено на -11, што значи да нам да — треба само +3 за Монако у том сценарију. Извини због неспоразума, моја грешка. Мада је суштина иста, разлика је само у неколико поена. 👍 1
Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 04:54 PM Posted Wednesday at 04:54 PM Večna slava Dušku Vujoševiću. 13
liv7 Posted Wednesday at 07:47 PM Posted Wednesday at 07:47 PM Uveren sam da ce Monako izgubiti od Barselone,tako da,ako se ne samoubijemo protiv Asvela,idemo u plej-in.
Taki Posted Wednesday at 08:53 PM Posted Wednesday at 08:53 PM Nisam ispratio, vidim nisu igrali Ertel i Ndiaje, jesu li neke povrede, igraju li protiv nas?
fradler Posted Wednesday at 09:21 PM Posted Wednesday at 09:21 PM Ndiajeu se porodila zena pa je dobio slobodno, verovatno ce igrati protiv nas. Nemam pojma sta je s Ertelom, vidim da je bio u 12, ali nije ulazio. 1
Вујке Posted Wednesday at 10:45 PM Posted Wednesday at 10:45 PM (edited) Дозволите ми да се као звездаш једним уписом опростим од Дулета Вујошевића. Урадићу то на овој теми, јер на друге не залазим, и јер бих желео да избегнем полемике са гробарима о стварима око којих тешко да можемо да се сложимо. Данашњи клинци никада неће моћи да схвате у којој мери је тај човек обележио живот навијача Партизана, а у одређеној мери и навијача Црвене звезде, поготово генерација које су у његовој ери стасавале и почињале да навијају. Као клинац никада нисам волео Дулета. Био ми је сувише пргав и намазан, сувише спреман да се за победу бори на сваки дозвољени и недозвољени начин. Део те личне нетрпељивости према њему свакако је био и последица чињенице да је нама звездашима деловао као непобедиви генерал непријатељске војске. Буквално смо могли да набројимо све победе Звезде над Партизаном у његовој ери, јер их није било много. Долазак Небојше Човића у Црвену звезду донео је један од најзанимљивијих периода у историји савременог ривалитета вечитих ривала, јер, колико год навијачима Партизана било непријатно да ово прочитају, њих двојица су, кад је у питању спремност да се хода по ивици дозвољеног, били методолошки слични. Отуда и она чувена епизода Утиска недеље у којој је између њих варничило на ивици физичког сукоба. Оно што је Дулета одвајало од свих других спортских радника био је интелектуализам и склоност да проналази аналогије између спорта и уметности. Слушајући га како прича о Богдану Богдановићу, човек је могао да научи нешто о књижевности или сликарству. Кад је говорио о кошарци, више него на спортске, позивао би се на књижевне ауторитете: од Ане Ахматове до Меше Селимовића. Тиме се врло упадљиво издвајао из спортског еснафа у Србији у којем, част изузецима, образовање никад није било јача страна. Верујем да му је управо познавање књижевности и уметности омогућило да боље разазнаје људске карактере, па су у тимовима које је он тренирао доминирали играчи које бисмо могли описати са две речи: ратници и радници. Методе које је примењивао у алхемијском процесу претварања талената у играче нису увек биле елегантне, неретко су биле и грубе, али му нико не може оспорити да су биле ефикасне. На крају каријере, а на почетку напредњачке ере, већ тада видно нарушеног здравља, Дуле је вешто играо и неке друге игре, надгорњавајући се са првим човеком режима на терену спорта и политике, који у Србији никад нису били баш сасвим одвојени. И у том надгорњавању је био бескомпромисан као што је био мало ко или нико после њега. Тек у контрасту са начином на који је завршена политичко-спортска перипетија са Жељком Обрадовићем, Дулетов приступ је ретроактивно изгледао још храбрији, још пркоснији. Никада себи није дозволио да конференцију за штампу заврши недоречен. Нека је вечна слава великом ривалу и великом спортском раднику. Био је од јединствене сорте људи, каквих је све мање у овом времену. Edited Wednesday at 10:47 PM by Вујке 39 4 1
Čočo Posted Thursday at 06:09 AM Posted Thursday at 06:09 AM Za saučešća, želje i čestitke na odgovarajućoj temi. Na ovoj temi nema mesta za osobu kojoj je najveći prioritet u trenerskoj karijeri bio da ugasi naš klub po svaku cenu (zli jezici bi rekli i da je uspeo), služeći se svim mogućim sredstvima gde je sa svojim podlim osmehom uživao u tome i u svim tim godinama gde Zvezda nije smela da bude šampion. 12 3 2 7
fillam Posted Thursday at 07:23 AM Posted Thursday at 07:23 AM 1 hour ago, Čočo said: Za saučešća, želje i čestitke na odgovarajućoj temi. Na ovoj temi nema mesta za osobu kojoj je najveći prioritet u trenerskoj karijeri bio da ugasi naš klub po svaku cenu (zli jezici bi rekli i da je uspeo), služeći se svim mogućim sredstvima gde je sa svojim podlim osmehom uživao u tome i u svim tim godinama gde Zvezda nije smela da bude šampion. Ovo je toliko bedno, nekada u životu jednostavno treba znati kada ćutati. 20 3
Small Owl Posted Thursday at 07:35 AM Posted Thursday at 07:35 AM 1 hour ago, Čočo said: Za saučešća, želje i čestitke na odgovarajućoj temi. Na ovoj temi nema mesta za osobu kojoj je najveći prioritet u trenerskoj karijeri bio da ugasi naš klub po svaku cenu (zli jezici bi rekli i da je uspeo), služeći se svim mogućim sredstvima gde je sa svojim podlim osmehom uživao u tome i u svim tim godinama gde Zvezda nije smela da bude šampion. Uh druže..
Delija96 Posted Thursday at 09:22 AM Posted Thursday at 09:22 AM Idealan scenario (ako ne racunamo da mozemo da pobede u Madridu) bi bio da Monako izgubi obe,Dubai makar jednu i Makabi pobedi sve tri... Onda bi Makabi i mi bili 10. i 9. na tabeli,mi bi imali domaci teren... Aa ukoliko bi Dubai dobio obe a Monako izgubio obe,uz 3 pobede Makabija,samo bi oni imali prednost domaceg terena,tj. Pionir
Phobia Posted Thursday at 09:33 AM Posted Thursday at 09:33 AM 3 hours ago, Čočo said: Za saučešća, želje i čestitke na odgovarajućoj temi. Na ovoj temi nema mesta za osobu kojoj je najveći prioritet u trenerskoj karijeri bio da ugasi naš klub po svaku cenu (zli jezici bi rekli i da je uspeo), služeći se svim mogućim sredstvima gde je sa svojim podlim osmehom uživao u tome i u svim tim godinama gde Zvezda nije smela da bude šampion. Ovo ti druze nije trebalo, smeta ti jebeni post na forumu koji je samo oprostaj od jednog od nama najvecih trenerskih rivala, ne moramo stalno na krv i noz, ljudi smo pobogu... 1
Čočo Posted Thursday at 09:41 AM Posted Thursday at 09:41 AM 5 minutes ago, Phobia said: Ovo ti druze nije trebalo, smeta ti jebeni post na forumu koji je samo oprostaj od jednog od nama najvecih trenerskih rivala, ne moramo stalno na krv i noz, ljudi smo pobogu... Ne smeta mi post. Sa postom se slažem. Samo mislim da mu nije mesto ovde. Postoji tema gde se izjavljuje saučešće. 4
VISOKOLETAC Posted Thursday at 09:47 AM Posted Thursday at 09:47 AM Ipak je Kristina Tomic 😂 Kaze fali mu snage u nogama, pa brate ne moras ti sve da radis 🤣 9
Clash Posted Thursday at 09:49 AM Posted Thursday at 09:49 AM 6 minutes ago, Čočo said: Ne smeta mi post. Sa postom se slažem. Samo mislim da mu nije mesto ovde. Postoji tema gde se izjavljuje saučešće. Da, baš je ova tema striktno profilisana da se piše o CZ i o košarci.
Nini3112 Posted Thursday at 09:49 AM Posted Thursday at 09:49 AM 7 minutes ago, Čočo said: Ne smeta mi post. Sa postom se slažem. Samo mislim da mu nije mesto ovde. Postoji tema gde se izjavljuje saučešće. I da ti smeta i ne,nekad je bitno da znas da precutis.
Čočo Posted Thursday at 09:56 AM Posted Thursday at 09:56 AM 7 minutes ago, Clash said: Da, baš je ova tema striktno profilisana da se piše o CZ i o košarci. Da.
Clash Posted Thursday at 10:00 AM Posted Thursday at 10:00 AM 3 minutes ago, Čočo said: Da. Onda ok, izvini.
dunaj95 Posted Thursday at 10:06 AM Posted Thursday at 10:06 AM (edited) 3 hours ago, Čočo said: Za saučešća, želje i čestitke na odgovarajućoj temi. Na ovoj temi nema mesta za osobu kojoj je najveći prioritet u trenerskoj karijeri bio da ugasi naš klub po svaku cenu (zli jezici bi rekli i da je uspeo), služeći se svim mogućim sredstvima gde je sa svojim podlim osmehom uživao u tome i u svim tim godinama gde Zvezda nije smela da bude šampion. O mrtvima sve najbolje... i neka je Vujoševiću laka zemlja, neka počiva u miru... Ko je pamtio njegovo ponašanje i izjave u kontinuitetu.... i sport i Zvezda su tu najmanji problem.... al' nije trenutak... Na kraju jbš sve, život prođe ... 2 hours ago, fillam said: Ovo je toliko bedno, nekada u životu jednostavno treba znati kada ćutati. Zašto je nečiji stav "bedan" ako nije "main stream" i ako nije populistički... Pa možda je @Čočo i bio grub i bezobrazan ...al' ni pokojni Vujošević sigurno nije bio "umjetnik" i isključivo sportista da se ovdje prosipa neka priča i žalost... Pun mi je q... licemerja... Edited Thursday at 10:12 AM by dunaj95 5 1
srlepajce Posted Thursday at 10:12 AM Posted Thursday at 10:12 AM Reci da je neki trener radio (zeleo) da unisti kkcz je bas besmislen sve i da je to izjavio Vrlo dobro znamo ko je godinama radio na unistenju Ljudi koji nemaju veze sa sportom 1
fillam Posted Thursday at 10:21 AM Posted Thursday at 10:21 AM (edited) 22 minutes ago, dunaj95 said: Zašto je nečiji stav "bedan Stav kao takav nisam, niti ću ga komentarisati. Moj komentar se odnosi na činjenicu da je apsolutno neukusno da se jedan takav subjektivni konstrukt ispaljuje u ovom trenutku, naročito kao argument zašto jedan ljudski upis nije pogodan za ovu temu. Edited Thursday at 10:29 AM by fillam
Christofer Moltisanti Posted Thursday at 10:59 AM Posted Thursday at 10:59 AM Koliko je Dule veliki govori i što na dan naše veoma veoma bitne utakmice polemišemo o njemu ovde. Nadovezujem se sada na Vujketov posr, ja sam deo generacije koja je košarkaški odrastala u Duletovoj eri. I slasno sam ga mrzeo i vređao. Ali iz ove današnje perspektive kada ga sagledam, moram da mu skinem kapu. Zbog svega što je uradio sa Partizanom, zbog specifične ličnosti i zbog bezkompromisne borbe protiv zla do poslednjeg dana. Bezbrižni i lagodni su bili moji dani kada sam najviše mrzeo gospodina Duleta Vujoševića... 8 2 1
Recommended Posts