Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Imao neko legitimitet ili ne je nekas sasvim nebitno, vec sta je tacno ili netacno

A obicno je netacno i zasnovano na neznanju i nepostovanju coveka koji je veoma uspesan u onome cime se bavi.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, rodriguez said:

ne, to se baš radi na takav način, u skladu sa kritikom i njenim kvalitetom i kredibilitetom.

ja sam zbog takvih idiota, izvinite, prestao da idem u arenu jer sam bio okružen neverovatno drskom i zašto i to ne reći retardiranom grupom likova koji se niti razumeju u basket niti imaju miligram poštovanja prema timu i klubu. pritom su bez karte uvodili svoju nevaspitanu decu da prave guzvu i da kao papagaji ponavljaju to što im pričaju njihovi roditelji. 

mogu misliti koliko je to rasprostranjeno, posebno kod cigana. grobari barem imaju taj kult partizana kao nekakav lepak ali ovo je baš jezivo jezivo.

Protiv Dubaija i Hapoela je sve bilo kontra od toga. Podrška cele “Arene” pre svega za Sašu Obradovića, a onda i ostatak tima.
Za mene je najveći utisak ostavio promašaj zicera Moneke protiv Hapoela, uzdah cele hale , a onda i gromoglasni aplauz uz huk. 
Navijanje na -7 je takodje bilo brutalno! 
Drugar koji je bio sad na Makabi kaže da je ista situacija bila kao na prethodne dve. 🙂 

Posted (edited)

O tome pricam. Gomila tovarenja govnima bez ikakvog povoda.

Oni bi valjda sve pobedjivali, bolji su od Fila Dzeksona.

Edited by JPM
  • Like 3
Posted

Navijaci traze u svemu alibi, odatle i ta prica da mu fali Tomovic da sapne🤣.

Tomovic jeste veliki gubitak za strucni stab, jeste mu izvlacio neke celendze kada ovaj nije hteo da ih trazi ali naravno da se sve preuvelica kada dodje do poraza. 

Kada vec pricamo o steucnom stabu mislim da nam je isti jako tanak trenutno, nasi pomocnici kao da ne prate mec, ne vidim da neko nesto primeti pa sugerise Sasi.. 

Od Tomovica je dovoljno sto je za vreme Sfera uspeo da ga ubedi da je Nwora strasan igrac, malo mu je falilo da ga ubedi da je Rivero lose pojacanje za nas ali dobro..

Posted (edited)
8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Prekide se ona Mekintajerova serija, čim smo je primetili.

Sinoć 8 asistencija i izgubismo.

Jbg. Ulazak u igru Dede je jače od Kodijevih 7+ asistencija. 😅 Neka mi neko kaže da je slučajnost. Nije imao ni minut od Milana ( gde je imao dva minuta) do sinoć. I sinoć 5 minuta i odmah poraz. 😅 Slučajnost, ma neee. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted (edited)

Da smo imali našeg Vokera živog i zdravog, druga bi se ovde pesma pevala.

Klarka ne pamtim iz prve tekme što i ne čudi jer je igrao 11 minuta i postigao 3 poena.

Partizanu je u prvoj za 16 minuta dao 7 poena. Naravno uz Lonija kao prvu violinu.

Bez Lonija...Partizanu 21, nama 22 (sezonski rekord).

Mislim da nam ne bi pomoglo ni da smo zbog njegovog indexa 25 protiv komšija (sezonski rekord) odradili neki specijalan skauting jer mi bukvalno nismo uspeli rep da mu posolimo.

Ni jedan igrač naše spoljne linije nije bio ni blizu da mu bar simbolično zasmeta na šutu. Ima vrlo dobar dribling ali pre svega nezgodne kretnje, promene pravca i vanserijski sajd step. Ne šuri za tri sa 31% ali kada je Batleru prodao sajd-step od cirka metar i po i suknuo trojku...brat izneverovao.

Samo smo jednom uspeli da ga fauliramo. 

Protiv ostatka lige Klark...protiv nas i komšija Supermen.

Edited by wing
  • Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, srlepajce said:

tomović je dobar frajer, sigurno ga je neka grkinja u pefkohoriju naučila da kaže - sagapo, agapi mu

😇

a kad smo na temi, deluje da se duh rajka delibašića srbski radio čikago i kiss kosovska mitrovica širi internetom uveliko:

Edited by rodriguez
  • Like 1
Posted

Ima vala preterivanja, mada me to i ne čudi znajući emotivnu vezanost navijača za klub. Možda je takav neko redovan na utakmicama i da se u hali ne ponaša kao van nje. S druge strane imamo i reakcije forumaša na njihovo pisanje i onda tema ode dođavola. Najbolje da Dule posle sledećeg poraza napiše - Podrška treneru i igračima i da zaključa temu. Da se ne svađamo. :smiley53:

• Like 1
Posted (edited)

Nije mi toliko žao poraza, već načina... Mogli smo da ukrademo pobedu, ali avaj, nije se dalo. 

Možda nam se i vratilo za Virtus (meč u Bgu), gde smo po meni više zaslužili da izgubimo nego sinoć.

Edited by NikolaTest
Posted
5 hours ago, JPM said:

Da me ne shvatis pogresno. Naravno da svako ima PRAVO da kritikuje ali to ne znaci da vi svako trebalo to da radi. Internet je omogucio svakakvim budalama da lupetaju bez ikakvog kredibiliteta i odgovornosti, a svaka izgovorena rec svakog od nas obavezuje na neku odgovornost.

Ja isto, da sam Kari, ne bih dao na sebe. Mozda to nekome deluje nadmeno ali nema bas svako legitimitet da lupeta nesto.

Slazem se za ovo oko odgovornosti.Mogli bi da krenemo od onih koji nazivaju budalama one koji imaju drugacije misljenje.

Posted
11 minutes ago, liv7 said:

Slazem se za ovo oko odgovornosti.Mogli bi da krenemo od onih koji nazivaju budalama one koji imaju drugacije misljenje.

Ok. Nema poente ici dalje.