tejlor Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Valja pohvaliti posle ove serije pobeda, isto kao sto se proklinjalo posle poraza. Prvi cu da pojedem velika govna koja sam mazao po Sasi i Jagu, sa zadovoljstvom. Majstorski spremljena utakmica, pobeda se u ni jednom momentu nije dovodila u pitanje. Savrsenu igru u napadu smo pokazali, ne pamtim kad smo poslednji put ovako mocno izgledali na tom delu parketa. To sam pisao i na lajvu, deluje da je napad otcepljen i da je Sasa na dobrom putu da sklopi kockice,ali to nikako ne znaci da treba prestati sa odbranom, koja nam je u najvecem delu i donela ovaj skor. Ne verujem u to da trebamo da se oslanjamo na igru u napadu, i mislim da u nasem slucaju nije odrzivo. 2
Bejn Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Što se Izundua i državljanstva tiče , ubeđen sam da sam na ne malo mesto pročitao da se "vodi kao domaći igrač", a u vreme kada je potpisao. Moguće je da je ovo i netačno ali nisam u zloj nameri širio informacije po ovom pitanju. 2
Nini3112 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Just now, Bejn said: Što se Izundua i državljanstva tiče , ubeđen sam da sam na ne malo mesto pročitao da se "vodi kao domaći igrač", a u vreme kada je potpisao. Moguće je da je ovo i netačno ali nisam u zloj nameri širio informacije po ovom pitanju. I meni je to bilo u glavi,zato sam i mislio da ima nase drzavljanstvo 1
Petkovic Miroslav97 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Ima i Bolomboj domet za 3p Samo kažem. 😁
Molina23 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago (edited) Konačno Bolomboj, imaćemo dominantnu peticu, vraćaj ga Saša bre!!!1 Buka: OK Edited 8 minutes ago by Molina23
Summerfunk Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago (edited) Kakav rolerkoster od sezone do sad. Od toga da nemaš igrače za trening, 0-2(3) na startu, svi već otpisali sezonu... Povreda za povredom, pa sve do toga da ponovo imamo povoljan raspored gde ako se kockice slože, može pobiti i za TOP6. Bolomboj se maltene vratio, Karter ima dozvolu da trenira, Rivero samo što nije... Na sve to imaš i Grejema koji kad tad mora pokazati znake života. U naletu smo. Saša je izgleda poslušao oko nekih stvari i nadam se da će nastavi ovako, a ne da gura svoje i da se inati svima. Ovako smo igrali i u onoj seriji pobeda. Neke ekipe su trenutno u padu forme, što i nama ide na ruku. Da mi je neko rekao posle Bajerna da će sve ovo da se izdešava i da ćemo sad imati 14-10 skor. Pa ne da bih potpisao odmah... Samo ostaje žal za jednom utakmicom. Samo tom jednom. Edited 4 minutes ago by Summerfunk
Recommended Posts