liv7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, drakon1 said: Zasto bi to bila "anarhija"? Mislim da je davanje minuta i odresenih ruku svesna odluka. Greska da, anarhija ne. Ne mislim.da je bilo anarhije,gresaka da,ali anarhije ne.odigrali smo.kolimo smo.mogli.upokovao nas je poraz od Grobara...Na kraju je pogresio i.izgubio.realno slabiji protivnik.
liv7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Blade said: Efes je pokazao reakciju sa novim trenerom i dobio dobrom razlikom mozda meni drugi najantipaticniji klub u Evroligi. Treba da igramo i sa njima, gostujemo, posle Pariza. Nikada ih tamo nismo dobili, a ta tradicija je tu da bi se srusila. Vidrcemo...mada je bolje jedna po jedna..efes je jos daleko,a bce bolji tad..nismo ni tamo be sansi 1
Blade Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 23 minutes ago, liv7 said: Vidrcemo...mada je bolje jedna po jedna..efes je jos daleko,a bce bolji tad..nismo ni tamo be sansi Naravno, utakmica po utakmica, Virtus je sada ono o cemu treba da mislimo. 1
rodriguez Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 44 minutes ago, liv7 said: Vidrcemo...mada je bolje jedna po jedna..efes je jos daleko,a bce bolji tad..nismo ni tamo be sansi Poznati smo po utakmicama sa Efesom tamo. Turcima trener za nas ni ne treba ali je dobro što nemamo Teodosića u timu, s njim smo imali problema. 1
Blade Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, rodriguez said: Poznati smo po utakmicama sa Efesom tamo. Turcima trener za nas ni ne treba ali je dobro što nemamo Teodosića u timu, s njim smo imali problema. Dve zadnje tamo su nas unistili. Na jednoj od te dve, da smo dosli sa juniorima, mislim da bi manja razlika bila na kraju. 1
Placebo Lone star Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jucerasnji poraz mi nije tesko pao jer me je utakmica uvelrila ono sto sam sa osmehom pretpostavljao ali ovo je bio zadnji test. Jared Butler je najbolji kosarkas koji je igrao za nas. 1
propolis Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 29 minutes ago, Placebo Lone star said: Jucerasnji poraz mi nije tesko pao jer me je utakmica uvelrila ono sto sam sa osmehom pretpostavljao ali ovo je bio zadnji test. Jared Butler je najbolji kosarkas koji je igrao za nas. Polako sa tim ocenama prvo da osvoji par trofeja pa da pričamo koji je najbolji košarkaš igrao kod nas... 2
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! Ovoga poraza da. Pogotovo kako je strucnjak vodio tim. 29 minutes ago, propolis said: Polako sa tim ocenama prvo da osvoji par trofeja pa da pričamo koji je najbolji košarkaš igrao kod nas... Onda nema dileme da je to Lazic Branko. Edited 7 hours ago by Bejn
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako Čima ne bude 100% spreman bojim se da će čovjek sa repom a bez kose da školuje našeg implementora.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, Don Dusko said: I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! Ja imam samo reci da ste kako stvari stoje @ChrisJudd i @Mile1 prestrogo banovali 😄 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Bjelopoljac ce nam doci glave u petak🤦♂️ 1
rodriguez Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago možda ja ne poznajem ovu igru, verovatno je tako, ali ne znam šta je sinoć igrao virtus da se odjednom drakuli pripisuju supermoći. partizan je igrao 3/4 loše protiv kkcz a sinoć još gore, nije bilo ni tajrika ni slobodana da ih vade iz kanala, bukvalno bi ih bilo ko sinoć rutinirao. bolonja je suvi prosek ove evrolige, nit smrdi nit miriše, glavni flejvor koji imaju daje im duško drakola ali i tu postoje limiti vezani za roster. i to je to, složićemo ih ko kubik drva, sa ili bez chimea čiji se značaj precenjuje za neki osnovni nivo naše igre (druga je priča za top level, mrzi me sad da obrazlažem). plus očekujem puno karaktera u parizu, PBB voz je ispao iz šina i sad klizi niz brdo u slobodnom padu. komše nisu imali sreće da igraju sa njim dok su šurili ko nezdravi, ne verujem da će se oporaviti. apropo kupovina itd, možda da cimeri ostoyah i dr. chela popričaju o trejdu graham (koji nam formacijski ne treba, ne zato što nije proigrao - ako je ruža procvetaće) - shake (koi bi nam trebao čak i u sadašnjem stanju). šta znam, možda bude win win.
rodriguez Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago (edited) 8 hours ago, Blade said: Dve zadnje tamo su nas unistili. Na jednoj od te dve, da smo dosli sa juniorima, mislim da bi manja razlika bila na kraju. teo je u penziji tako da više ne zavisimo od kvaliteta rakie koju je spremio klubski ekonom Edited 7 minutes ago by rodriguez
Recommended Posts