Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, drakon1 said:

Zasto bi to bila "anarhija"? Mislim da je davanje minuta i odresenih ruku svesna odluka. Greska da, anarhija ne.

Ne mislim.da je bilo anarhije,gresaka da,ali anarhije ne.odigrali smo.kolimo smo.mogli.upokovao nas je poraz od Grobara...Na kraju je pogresio i.izgubio.realno slabiji protivnik.

Posted
10 minutes ago, Blade said:

Efes je pokazao reakciju sa novim trenerom i dobio dobrom razlikom mozda meni drugi najantipaticniji klub u Evroligi. Treba da igramo i sa njima,  gostujemo, posle Pariza. Nikada ih tamo nismo dobili, a ta tradicija je tu da bi se srusila.

Vidrcemo...mada je bolje jedna po jedna..efes je jos daleko,a bce bolji tad..nismo ni tamo be sansi

• Like 1
Posted
23 minutes ago, liv7 said:

Vidrcemo...mada je bolje jedna po jedna..efes je jos daleko,a bce bolji tad..nismo ni tamo be sansi

Naravno, utakmica po utakmica, Virtus je sada ono o cemu treba da mislimo.

• Like 1
Posted
44 minutes ago, liv7 said:

Poznati smo po utakmicama sa Efesom tamo. Turcima trener za nas ni ne treba ali je dobro što nemamo Teodosića u timu, s njim smo imali problema.

• Like 1
Posted
Just now, rodriguez said:

Poznati smo po utakmicama sa Efesom tamo. Turcima trener za nas ni ne treba ali je dobro što nemamo Teodosića u timu, s njim smo imali problema.

Dve zadnje tamo su nas unistili. Na jednoj od te dve, da smo dosli sa juniorima, mislim da bi manja razlika bila na kraju.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Placebo Lone star said:

Jucerasnji poraz mi nije tesko pao jer me je utakmica uvelrila ono sto sam sa osmehom pretpostavljao ali ovo je bio zadnji test.

Jared Butler je najbolji kosarkas koji je igrao za nas.

Polako sa tim ocenama prvo da osvoji par trofeja pa da pričamo koji je najbolji košarkaš igrao kod nas...

• Like 8
Posted (edited)
2 hours ago, Don Dusko said:

I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?!

Ovoga poraza da. Pogotovo kako je strucnjak vodio tim.

29 minutes ago, propolis said:

Polako sa tim ocenama prvo da osvoji par trofeja pa da pričamo koji je najbolji košarkaš igrao kod nas...

Onda nema dileme da je to Lazic Branko.

Edited by Bejn
Posted

možda ja ne poznajem ovu igru, verovatno je tako, ali ne znam šta je sinoć igrao virtus da se odjednom drakuli pripisuju supermoći. partizan je igrao 3/4 loše protiv kkcz a sinoć još gore, nije bilo ni tajrika ni slobodana da ih vade iz kanala, bukvalno bi ih bilo ko sinoć rutinirao. bolonja je suvi prosek ove evrolige, nit smrdi nit miriše, glavni flejvor koji imaju daje im duško drakola ali i tu postoje limiti vezani za roster. i to je to, složićemo ih ko kubik drva, sa ili bez chimea čiji se značaj precenjuje za neki osnovni nivo naše igre (druga je priča za top level, mrzi me sad da obrazlažem). plus očekujem puno karaktera u parizu, PBB voz je ispao iz šina i sad klizi niz brdo u slobodnom padu. komše nisu imali sreće da igraju sa njim dok su šurili ko nezdravi, ne verujem da će se oporaviti.

apropo kupovina itd, možda da cimeri ostoyah i dr. chela popričaju o trejdu graham (koji nam formacijski ne treba, ne zato što nije proigrao - ako je ruža procvetaće) - shake (koi bi nam trebao čak i u sadašnjem stanju). šta znam, možda bude win win.

• Like 1
Posted (edited)
8 hours ago, Blade said:

Dve zadnje tamo su nas unistili. Na jednoj od te dve, da smo dosli sa juniorima, mislim da bi manja razlika bila na kraju.

teo je u penziji tako da više ne zavisimo od kvaliteta rakie koju je spremio klubski ekonom

Edited by rodriguez
  • Ha-ha 1
Posted

Evidentan je energetski pad i to je sasvim prirodno, sa onako smanjenom rotacijom smo 7-8 utakmica igrali ko posednuti. Iz energetskog pada je došao i pad igre jer je ono što smo najbolje radili, ubijali odbranu i kreirali lakše i brže napade - sada više nije slučaj. 

Međutim, za ovako skromnu i ograničenu ekipu Virtusa nama bi i pola te energije i odbrane bilo dovoljno da ih sameljemo. I bez Čime ova ekipa odbranom može da zaustavi ovu jako skromnu ekipu i da nastavi niz od 3 pobede kući protiv Virtusa. Ako Nwora krene on će imati Edvardsa ispred sebe ili još gore menjace cuvare pa ce Edvards zapasti nekome visem da ga unese dole. Kalina mora da se probudi i prestane da brlja, ova tekma sutra je nacrtana za njega da na veteransku namazanost koristi takve situaicije. 

• Like 10
Posted

Smejali smo se Kuzmi i ekipi kad su najavljivali to, ali čini mi se da zaista donekle plaćamo cenu rekalibracije uloga i hijerarhije u ekipi.

Najviše kroz to što CMM nekako na silu pokušava da održi brojke koje su za njega neodržive. Delovalo je protiv Monaka da ume da prepozna kad je neko vruć i da se skloni u stranu, ali u narednim utakmicama mi više deluje kao da pokušava da bude alfa. Nadam se da će povratak Čime i kasnije Bolomboja da mu otvori više opcija za doprinos kroz asistencije i prodor, a da manje pokušava da bude Kobe Miller-McIntyre. Dobija dosta hejta zato što izlazi iz svojih cipela, ali kad mu se uloga ograniči na ono u čemu je zapravo dobar, postaje zverina od igrača. 

• Like 1
Posted
16 minutes ago, Starakajla said:

Smejali smo se Kuzmi i ekipi kad su najavljivali to, ali čini mi se da zaista donekle plaćamo cenu rekalibracije uloga i hijerarhije u ekipi.

Rekalibracija uloga i hijerarhije u ekipi je uvek zajebana stvar i nisu tu Kuzma i ostali teletabisi ništa epohalno otkrili.

Može CMM da izigrava Kobea do sutra ali to nije a bgm i ugovor mu ističe pa ima opciju da na silu pravi od sebe ono što nije i tako sjebe sebe i ekipu i posledično budući ugovor a može i da se vrati u opanke koji će mu svakako doneti novi i bolji ugovor (moguće i kod nas). Batler je mega inteligentan igrač, mlad i fali mu namazanosti ali istovremeno svestan uloge i ne deluje kao empty stats igrač (što bi npr. Nwora u teoriji mogao da bude, iako nije) koji će da preskače saigrače (protiv Hapoela je na sve što im je strpao u koš nalazio neverovatne uglove da spoji Izundua I Moa sa košem).

Ako se brat Lebron vrati u ekipu gde su nova dva prva šerifa dva mrtva belca i pristane da uprkos veteranskim godinama ali i egom do plafona bude na raspolaganju ekipi, pa mogu i ovi naši Lebroni. Tj. jedan. A ako ne može a Saša to ne vidi, jbg onda - ode mu sezona na tome. 

• Like 2
Posted (edited)

Na pocetku sezone, a sto se Evrolige tice, cilj je bio i realan je, ima na papiru kvalitetnijih ekipa od nas, da udjemo play-off.

I ako to uspemo, makar tu bili zaustavljeni, to cu da smatram ostvrenim ciljem za ovu sezonu, sto se Evrolige tice. 

Necu da budem lazno skroman i kazem vam da se nisam ponadao da mozemo i na F4, pa da tamo imamo srece i nekako osvojimo. To je rulet i svaka od 4 ekipe moze da osvoji, a najbolja moze da ne osvoji. Sve opcije su realne.

Sa kompletnim timom, ne da smo konkuretni, nego,...Da nam je onaj Carter sa pocetka sezone u ovoj spoljnoj liniji, koji je u onim prvim utakmicama uz Nworu bio jedina svetla tacka. A bilo koji igrac unutrasnje linije koji se vrati iz povrede, znaci vise nego voda za zednog.

Virtus je utakmica koju imamo i u ovom stanju kakvi smo sveukupno, imamo velike sanse da dobijemo. I na spisku je onih utakmica gde je pobeda realnost, a ne mozda i slicno.

Edited by Blade
Posted

Hteli smo svog ,,Ostoju", eto nam ga sada.

Ali isto tako, bez te iste drzave ne bi bili ni blizi onoga sto smo, koliko god to nama ne prijalo da cujemo i nema potrebe da se pravimo mrtvi na to.

Mi nismo oni, da zivimo ,,od ljubavi".

I ja bi mnogo vise voleo da imamo drugi veliki izvor finansiranja, na primer, fudbalski klub, koji moze da finansira kosarkaski i druge. Ili nekog jakog privatnog sponzora, umesto drzave. A docice brzo vreme, kada cemo takav izvor finansiranja morati da potrazimo ili slede nove 2000-te.

• Like 1
Posted
1 hour ago, rodriguez said:

mi smo bez chime dobili monaco, nema razloga da večeras bude drugačije. baš nijednog, nismo baš tolike samoubice kao komšiluk.

Veceras mozda nece biti drugacije, ali zato sutra 😄

• Ha-ha 2
Posted (edited)
2 hours ago, rodriguez said:

možda ja ne poznajem ovu igru, verovatno je tako, ali ne znam šta je sinoć igrao virtus da se odjednom drakuli pripisuju supermoći. partizan je igrao 3/4 loše protiv kkcz a sinoć još gore, nije bilo ni tajrika ni slobodana da ih vade iz kanala, bukvalno bi ih bilo ko sinoć rutinirao. bolonja je suvi prosek ove evrolige, nit smrdi nit miriše, glavni flejvor koji imaju daje im duško drakola ali i tu postoje limiti vezani za roster. 

Kao što sam napisao i na drugoj temi Duško zaslužuje pohvale za učinak sa Virtusom, ali ovo što se piše na dve teme ima najmanje veze sa njim. 
Da se stvarno ceni njegovo trenersko umeće ta podrška bi postojala dok je bio naš trener, a ne da se tera u dužem periodu. Ova naknadna podrška ne znači baš ništa ni klubu, a ni njemu.

Ta lažna podrška u stvari služi kao podloga za pljuvanje aktuelnog trenera, jer je svaki naš aktuelni trener najgori ikada koga što pre treba oterati. Tako čitamo umotvorine poput toga da je ovo najteži poraz u zadnjih 10 godina ili da osvajanje EL neće izbrisati ovaj poraz (pretpostavljam da se svaki navijač Partizana sa gorčinom seća sezone 09/10, kada su dopustili sebi da na početku sezone izgube na domaćem terenu od nikakve Zvezde, trojkom o tablu Morisa Bejlija).

Tu su i navodi da Ivanović nikada ne bi dopustio onakav raspad iz četvrte četvrtine protiv Partizana, a u stvarnosti je i on, imao raspad ne samo protiv tog Partizana, nego bar još tri teža u EL koja su nas i koštala plasmana u plej of. Tada je za takve navijače Ivanović bio najgori trener ikada.

Kritike su na mestu za Sašu Obradovića, ali dobar deo ovoga što se piše nema veze sa kritikama.

Edited by TB Told
  • Like 6
  • Ruke su vam krvave! 1