Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Večeras: Miljenović, Plavšić, Jago, Dobrić, Davidovac, Radošić, Izundu. Domaća osnova + jago neka pokažu šta znaju. Ostali koliko god je moguće nek odmaraju. Kodi, Nvora, Moneke, Kalina, Litvanac uopšte da ne ulaze, pa kud puklo da pukne.

Edited by Bejn
  • Like 6
Posted
10 hours ago, Zvezdaš96 said:

Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana..

Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone.

A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti...

Manja tela duže žive od većih tela. Manja tela se redje i lakse oovredjuji od većih tela.

Zglobovi, ligamenti i tetive nisu proporcijalno toliko jači i izdrziviji koliko je masa njihovih tela veća, ili jos bitnije kolika je duzina njihovih pokreta veca.

Fudbal je podlozniji korigovanju tempa, i biranja da li je mec vise aerobni nego anaerobni. Jednostavno, vodis i onda igras sporije, bez sprintanja, lopta u noge i drzi je koliko mozes. Trening isto... Kosarka mora da bude anaerobicna u odredjenoj meri, sa odredjenim nivom eksplozivnih pokreta svako malo.

Na sve to dodaj, da evo sad KKCZ ima vise utakmica nego FK

• Like 3
Posted
1 hour ago, Bejn said:

Večeras: Miljenović, Plavšić, Jago, Dobrić, Davidovac, Radošić, Izundu. Domaća osnova + jago neka pokažu šta znaju. Ostali koliko god je moguće nek odmaraju. Kodi, Nvora, Moneke, Kalina, Litvanac uopšte da ne ulaze, pa kud puklo da pukne.

Kaina i CMM će opet da odigraju po 25+ minuta

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Sector said:

A šta je sa Grahamom, ima li nekih novosti?

Jos 4-6 nedelja pa onda cizma.

• Like 2
  • Ha-ha 6
Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Neće. Ni prethodnu nisu igrali toliko. Kodi igrao 16.min a Kalina mislim 19. Jago ce igrati 25min a ovamo ce Odzelej i Deda da pokriju. 

2 minutes ago, Sector said:

A šta je sa Grahamom, ima li nekih novosti?

Nece taj pre novembra. 

Posted
2 minutes ago, Sector said:

Novembar je za par dana. Samo da ne bude decembar...

Sad gledam on je van ekipe mesec ipo dana a subjektivni osecaj kao da ga nema pola godine. 

• Like 5
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Sad gledam on je van ekipe mesec ipo dana a subjektivni osecaj kao da ga nema pola godine. 

Ja imam osjećaj da nikad neće zaigrati

• Like 15
  • Ha-ha 1
Posted

Meni stvarno nije jasna opšta histerija oko vesti za Nworu i pozivanje na vešanje ljudi koji su napisali da se možda povredio. Pod jedan, ne znam koliko ste upućeni, B92 je 120% ćaci glasilo i ne bi smeo da se ovde toleriše. U rangu su Informera. Pod dva, šta je tačno problem čak i da je neko slagao za povredu? Doći će sledeća utakmica, on će igrati i to je to. A ako ne igra znači da je vest bila tačna, te u tom slučaju ne znam zašto se histeriše? Da li vi želite da vas klub i dalje laže i zavlači oko povreda igrača? Ja eto ne mogu da im verujem ni da je napolju dan kada jeste dan. Toliko pita su muljali, lagali i krili stvari da im ništa ne verujem. Ovde sam ubeđen da ne smeju da kažu da neka povreda postoji jer bi psihički labilni navijači tražili seču glava. 

• Like 2
Posted
2 hours ago, Bejn said:

A kad pukne onda da im jbm sve po spisku😀

Ako su zdravi treba da igraju svi, naravno ne treba CMM ,Kalinic po 30 min...Ali nekih 15 -20 min, zašto da ne. Treba svakako pojačati Yaga, I Miljenovica,  Dobrica ...Ali bojim se da oni nisu kadri da sami pobede u ABA ligi već im treba pomoć nosilaca.  Daleko će biti sve ovo lakše kad dodje Batler, I vrati se Graham, tada se rotacija širi i onda će biti dosta lakše da se podnese teret EL I ABA lige.

Uostalom najbolji je odmor kad odeš kući posle pobede 🙂

34 minutes ago, The_Big_S said:

Kad opet? Prošli meč sa Ilirijom CMM 16 min....Kalina 18 minuta....

Posted
9 minutes ago, Sinnerman said:

Meni stvarno nije jasna opšta histerija oko vesti za Nworu i pozivanje na vešanje ljudi koji su napisali da se možda povredio. Pod jedan, ne znam koliko ste upućeni, B92 je 120% ćaci glasilo i ne bi smeo da se ovde toleriše. U rangu su Informera. Pod dva, šta je tačno problem čak i da je neko slagao za povredu? Doći će sledeća utakmica, on će igrati i to je to. A ako ne igra znači da je vest bila tačna, te u tom slučaju ne znam zašto se histeriše? Da li vi želite da vas klub i dalje laže i zavlači oko povreda igrača? Ja eto ne mogu da im verujem ni da je napolju dan kada jeste dan. Toliko pita su muljali, lagali i krili stvari da im ništa ne verujem. Ovde sam ubeđen da ne smeju da kažu da neka povreda postoji jer bi psihički labilni navijači tražili seču glava. 

Niko nista nije slagao vec je preneto, evo i do mene je danas stigla informacija da je doslo do povrede lista, jos ne znaju tacno, deluje nista ozbiljno... do maks 2 nedelje.

Nema mi logike za 2 nedelje, ali dobro, izvor jako relevantan, zato i prenosim.

Don't kill me...

Ako je za brisanje, neka reguju moderatori

Posted

Imamo Bolomboya povredjenog pitaj boga od kad.

Imamo od pocetka ove sezone Grejema, Kartera, Rivera, Kenana...zadnja trojica na duze. Prvi se ne zna kad ce.

I posle se pitamo zasto ljudi nervozno reaguju. Pa zato sto je ovo nezapamceno u istoriji sporta, da svaka povreda bude teza.

• Like 10
Posted

Zanimljivo je samo kako je sinoc prvo napisano ovde da ce 6 nedelja biti odsutan, pa onda kad je izasla vest za ahilovu tetivu i kad je stigao demant iz kluba krece da se prica da je povredio list. Verovatno zato sto je drzao led na nozi, a decko je i sam izjavio da mu nije nista i da to uvek radi zbog boljeg oporavka misica.

Cak i da mu je nesto bas mi je glupo da se ovde javljaju ljudi i licitiraju koju povredu ima i koliko ce odsustvovati i to sve rekla kazala preko 100 strana, a sinoc PR kluba na vest o ahilovoj tetivi kaze jasno i glasno da je neistina. Ne znam sta je trebao da kaze, mozda je trebao da kaze nije ahilova tetiva, al nije ni list, ni koleno da bi prestali ljudi da pisu da ima neku povredu

Posted
14 hours ago, Vitezkoja said:

Poštovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerasnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka. Kao i uvek, prave informacije dobijaćete preko zvaničnih naloga kluba ili našeg trenera Sase Obradovića - stoji u poruci PR-a Crvene zvezde Igora Vujčina.

https://www.telegraf.rs/sport/evroliga-kosarka/veciti/4203290-pojavila-se-vest-o-povredi-dzordana-nvore-zvezda-se-oglasila-i-otkrila-sta-je-istina

Da nije povredjen rekako bi Vujicin da je laz da je povredjen. Ovako samo znamo da nije Ahilova tetiva i da se nije desilo na jucerasnjem treningu. 

• Like 1
Posted

Moze li neko od moderatora stvarno da iznese sta se desava, da li je doslo do bilo kakve povrede pa makar i da mu je dlaka urasla, stvarno smo isprepadani da mene svaka pomisao na povredu istraumira.

Meni je samo čudno da se Vujičin oglašava a ne klub zvaničnim saopštenjem tako da mi to stvara crv sumnje da je ipak došlo do povrede

Posted
12 minutes ago, JPM said:

Imamo Bolomboya povredjenog pitaj boga od kad.

Imamo od pocetka ove sezone Grejema, Kartera, Rivera, Kenana...zadnja trojica na duze. Prvi se ne zna kad ce.

I posle se pitamo zasto ljudi nervozno reaguju. Pa zato sto je ovo nezapamceno u istoriji sporta, da svaka povreda bude teza.

Zato sada kad sam cuo i za Nworu sam zapenio a decko igra u formi MVP igraca.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Placebo Lone star said:

Lepa analiza ali mi i dalje nije jasno kako je zavrsio kod nas.

Kao i Kampaco. Spletom 1000 srećnih okolnosti. 

1. Izgubio NBA angažman u poslednjem trenutku a mlad je i željan igre. A gde je najbolje igrati posle NBA nego u Evroligi. 

2. Ponudili smo mu najbolju moguću ulogu. Da je sve u njegovim rukama. 

3. Izdvojili smo dobar keš za platu. 

4. Imamo jako dobru grupu momaka sada i one koji su već bili u klubu koji ga poznaju i koji su takođe razgovarali sa njim pre dolaska. Tu mislim na Gilespija, Nworu, Monekea i Devontea. Imao je da čuje samo lepe reči što je velika stvar. 

I eto, kad se sve to spojilo eto takvog igrača kod nas. Samo ovu sezonu ali i to je nešto. 

Edited by Čočo
  • Like 3
  • Love 2
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Kao i Kampaco. Spletom 1000 srećnih okolnosti. 

1. Izgubio NBA angažman u poslednjem trenutku a mlad je i željan igre. A gde je najbolje igrati posle NBA nego u Evroligi. 

2. Ponudili smo mu najbolju moguću ulogu. Da je sve u njegovim rukama. 

3. Izdvojili smo dobar keš za platu. 

4. Imamo jako dobru grupu momaka sada i one koji su već bili u klubu koji ga poznaju i koji su takođe razgovarali sa njim pre dolaska. Tu mislim na Gilespija, Nworu, Monekea i Devontea. Imao je da čuje samo lepe reči što je velika stvar. 

I eto, kad se sve to spojilo eto takvog igrača kod nas. Samo ovu sezonu ali i to je nešto. 

Mozda je to ta sezona,sezona na kraju koje pocinjem da pratim boćanje i snooker.Moj klub je prvak u kosarci i fudbalu na Evropskom kontinentu.Nakrivim kapu i jurim babe po tinderima i cenkam se sa trgovcima na Bajloniju.Kad mi neko spomene ozbiljan sport ja se samo pobednicki osmehnem i kazem da ne pratim toliko kao ranije i da mi je ostalo od zelja koje nisam ostvario da u ljubanvnom zanosu pljasnem JLo po guzici onoj debeloj.❤️

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 5