Jump to content

Recommended Posts

Posted

Yago je veceras bio uzasan no on ce otici kada dodje bek i kada se vrati Devonte.

Za ovo sto je uskocio i nepravi nikakav problem sto se tice svlacionice veliko mu hvala.

Svakako je jako zajebano kad se odjednom pridruzis(ma koliko god ind trenirao) i ocekuje se da odmah doprineses...

• Like 14
Posted

Mnogo mi se dopada energija ekipe, uticaj koji je Sasa definitivno imao na igrace, borba, zelja, sve je tu u prosla dva (plus Fener) meca.

Ima ovaj tim visok plafon, milina je bilo gledati veceras kako smo Realu oduzeli igru sa svim njihovim prednostima.

Zvezdaaaaa!!!

• Like 9
Posted
1 minute ago, Geronimo said:

Mudato, misici, centimetri, znoj, stav, u meso!

(ne, nije Buljadin 🙂 )

Odavno nisam lakse i brze presao iz totalne razocaranosti u ponos. Bas ponos. Ne znam koga bre sve da hvalim... Kodi, Nvora, Kalina, Cima, Semi, Donatas, Izundu, Sale, Toma...

... NAJvijači.

Posted

HAHHAHAHAHA SALE BRAT

Odzelej je najbolji bio na Tavaresu, on jedan od najjacih ljudi koje sam mogao da pipnem :lol_2:

Sale kaze

Kad dodje Bolomboj :classic_love:

• Like 16
  • Love 11
  • Ha-ha 5
Posted
18 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Saša je bolji nego što sam mislio. 

Iskren da budem, meni se nije svideo potpis Motiejunasa. Ali čovek je tata na terenu, bodri i povezuje saigrače. Iskustvo, smirenost, sveprisutnost. Najvažnija promena uz trenera. 

Prvi put protiv Reala nismo izgledali kao vrtić kada je na drugoj strani Edi. Meni najveći utisak uz lepršavu, lepu i pre svega pametnu igru. Atletski smo moćni, visoki, jaki i brzi. Milina.

Kodi pokidao utakmicu. Moneke i Nwora izrastaju u vođe ove skupine. Izundu takođe koristi svaki minut na terenu, ali jbg moraće da zaradi i poštovanje sudija. Baš mi je drago što i Semi nalazi svoje mesto, a i mnogo je bitno zbog skraćene rotacije što smo ga dobili. Deda meće jako bitnu trojku sa jedne noge na isteku napada. Jago daje sve od sebe iako su ga šutnutog vratili. Kalini se vratio osmeh na lice posle dužeg vremena iako ima velikih privatnih problema. Izgleda da ponovo uživa na terenu i ima ga svuda. Mozak mu radi 200 na sat, ostaje protiv Tavaresa i odmah zove Kodija u blok za novi mismeč. 

Bravo!

• Like 36
  • Love 1
Posted
1 minute ago, NMX said:

HAHHAHAHAHA SALE BRAT

Odzelej je najbolji bio na Tavaresu, on jedan od najjacih ljudi koje sam mogao da pipnem :lol_2:

Sale kaze

Kad dodje Bolomboj :classic_love:

Pomenuo je i Bolomboja,to me bas obradovalo ipak je meni Bokiboj omiljeni stranac ikad kod nas.

• Like 9
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Zaječarac je kad se uzimaju veće količine, kad pijem samo jedno onda mi je mali hajni prvi pik

Mora da priznam da ne kapiram kako ostanes samo na jednom, al svaka cast.😀

• Like 3
  • Ha-ha 4
Posted
4 minutes ago, Nini3112 said:

Pomenuo je i Bolomboja,to me bas obradovalo ipak je meni Bokiboj omiljeni stranac ikad kod nas.

Ma kakav Bolomboj, on je raskinuo ugovor ali klub ne sme da objavi. Ili tako nešto