Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sjajno je vodio utakmicu Tomović,svaku seriju Fenera je presecao TO,menjao je igrače koji su u kratkim momentima srljali iz greške u grešku. Čima je odigrao fenomenalno u završnici,kao pravi lider. Dobra stvar u ovoj pobedi je da nismo gledali glupu proslavu Šoneta i Jaga. 😃 11 1
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, Bejn said: Jedino lepše od Zvezdine pobede je Deniz. Ja bih rekao da je i ona (na)pumpala. Ne sećam se da je imala onolike (o)(o) 6
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, mister-no said: Nadam se da će Saša ostaviti Tomu u stručnom štabu, mada strepim da ne proradi sujeta zbog konkurencije. Tomovića je u klub doveo Duško. Čitao sam pre par meseci intervju sa njim. Momak na mestu što bi se reklo. Nadam se da neće biti nikakvih problema i da njegova pozicija ne zavisi od odluke prvog trenera. 11
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, mister-no said: Nadam se da će Saša ostaviti Tomu u stručnom štabu, mada strepim da ne proradi sujeta zbog konkurencije. Tomovica, a i Lazarevića i Manojlovića, je doveo Dusko, a još su u klubu. Sto je znak da su polako postali pomocni treneri kluba, a ne nekog konkretnog trenera. Saša sa druge strane je imao zadnjih 10 godina Karaicica (Aris), Bogicevica (Avtodor), Ocokoljica (pomocni Partizana) i Dragicevica kao pomoćne trenere. Tu je samo Dragićević dostupan. Tako da pored Minica možda dolazi i on, a ovi ostaju u klubu. Moja neka prognoza. Edited 4 hours ago by Milko Miller 2
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 42 minutes ago, Sinnerman said: Ljudi uplatite EL TV i prestanite da smarate o jbnom komentatoru na ovoj temi. Da ne pričam o tome što polovina i ne zna zašto pljuje lika, ne svidi im se nešto što kaže i odmah bi da ga vešaju. Evo na primer meni smeta Plavšić. Ja hoću Iliju Kovačića. Što se naših plejeva tiče, a odnosi se i na sve druge pozicije, malo sam razmislio i zaključio da mene u suštini jako iznerviraju glupo izgubljene lopte, koraci, bacanje lopte u aut, faul u napadu i sl. A naši plejevi sinoć 4+4 izgubljene. Mnogo je to i lopta mora da se ceni mnogo više. Ja sam bio na ivici nervnog sloma sinoć kada su nam svaki put uzeli loptu presingom, kao da smo kadeti, a ne prvi tim. I to sam bio na ivici nervnog sloma sada kada sam već flegma na 99% poraza. Jednostavno glupost me jako iznervira. Edit: Nego zašto Horton Taker izgleda starije od mene koji sam stariji skoro duplo od njega? Jeste da uplatim EL TV pa da slusam komentatora sa FIFE 2008.Kad gledam highlights-e sa njegovim glasom trazim dzojstik po stolu. 1 18
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Skrenuću vam pažnju na dva detalja (jedan ružan i jedan lep) i jednu stvar koja vas sigurno podsvesno kljuca u mozak, a da na to niste ni obratili pažnju ili vam je glupo da se požalite jer mislite da ste jedini koje nervira. Da li ste primetili u prenosu Arene jedan iritirajuć zvuk koji aktiviraju obično kod tajm out-a, bacanja i verovatno drugih prekida? Nekada uspe da se aktivira i po nekoliko puta u kratkom intervalu, a može se opisati kao dva pljeska. Što se tiče ova dva detalja, počeću od ružnog. Minut je do kraja, vodimo 72:78, lopta je kod Yaga (šta će koji kurac lopta kod Yaga kada se lomi utakmica???), kepec kreće da glavinja prema reketu, preskače samog Cartera na 3p koji do tog momenta ima 3/6 za 3p i naravno gubi loptu. Fener kreće u kontru i daju nam trojku za 75:78. Lik nam je jednom glupavom odlukom da on tu kao nešto treba da rešava, doveo sigirnu pobedu u pitanje. Nakon toga sledi tajm out Tomovića i lep detalj. Dok su igrači koji su do tog momenta igrali sedeli na klupi, svi su pod tenzijom i naelektrisani dovedenom utakmicom u pitanje, Kalina skroz opušten sa smeškom na licu stoji iza klupe i hladi ih peškirom. Kad nije nadrkan jednostavno je lik car. 10 2
leki bg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 59 minutes ago, Sinnerman said: Edit: Nego zašto Horton Taker izgleda starije od mene koji sam stariji skoro duplo od njega? Ja sam tacno duplo. Da si uzeo prsten kao dete i bio na vrhu sveta, a onda te trejdovali toliko puta da vise ne znas gde se budis i di ti je kuća...pa jos zavrsis na kraju u nekoj Turskoj overseas...izgledao bi I ti kao on 😇
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja bih Tomovicu dao da vodi i protiv Žalgirisa. Svakako Saša ako dolazi u nedelju to su samo dva treninga. Deluje mi da je nekako hemija ekipe juče nakon pobede ali i u toku utakmice konačno kliknula i videlo se koliko je ekipi značilo i koliko su i sami oni podržali Tomovića. Neka mu daju Žalgiris pa da vidimo da li je ono sinoć bila samo sreća. 3
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, leki bg said: Ja sam tacno duplo. Da si uzeo prsten kao dete i bio na vrhu sveta, a onda te trejdovali toliko puta da vise ne znas gde se budis i di ti je kuća...pa jos zavrsis na kraju u nekoj Turskoj overseas...izgledao bi I ti kao on 😇 Ja bih tako izgledao i bez osvojenog prstena i trejdova, dovoljno mi je 10ak miliona da to uspem. 1 2
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, leki bg said: Ja sam tacno duplo. Da si uzeo prsten kao dete i bio na vrhu sveta, a onda te trejdovali toliko puta da vise ne znas gde se budis i di ti je kuća...pa jos zavrsis na kraju u nekoj Turskoj overseas...izgledao bi I ti kao on 😇 Kad je krenuo da zakucava i leti po terenu, pomislih polako matori dobices srcku. Jos ga i Saras nije stedeo sa minutazom, ja reko sta ti je surovi profesionalizam. Kad ono medjutim.. 2 2
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Ljudi uplatite EL TV i prestanite da smarate o jbnom komentatoru na ovoj temi. Da ne pričam o tome što polovina i ne zna zašto pljuje lika, ne svidi im se nešto što kaže i odmah bi da ga vešaju. Evo na primer meni smeta Plavšić. Ja hoću Iliju Kovačića. Nije u pitanju da li se nekom svidi ili ne svidi, da li prenosi temperamentno ili letargično (mada je i to bzv kad igra naš klub), nego sportski komentatotori generalno ne rade neke stvari, a to je pre svega: - na 2 min do kraja, u utakmici koja je aktivna do zadnjeg napada: i, prva pobeda Crvene Zvezde, Baskonija ostaje poslednja sa 3 poraza, posle poraza u prva 2 kola Zvezda dolazi do pobede... i i tako nekoliko puta u tih dva minuta - u penal završnici, pre slobodnih bacanja: nepogrešiv je sa linije penala... Otprilike kao kad ja gledam Partizan, pa hoću da im malerišem. I konačno, elementarna neinformisanost. U sred utakmice: u sastavu Fenera večeras nisu Vilbekin i Mahmutoglu - Vilbekin na klupi, u sastavu, Mahmutoglu posle 5min ulazi u igru, daje trojku. 11
Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Ja bih Tomovicu dao da vodi i protiv Žalgirisa. Svakako Saša ako dolazi u nedelju to su samo dva treninga. Deluje mi da je nekako hemija ekipe juče nakon pobede ali i u toku utakmice konačno kliknula i videlo se koliko je ekipi značilo i koliko su i sami oni podržali Tomovića. Neka mu daju Žalgiris pa da vidimo da li je ono sinoć bila samo sreća. Onda Sasa nek dodje u Sredu.Ako dodje u Nedelju mislis da ne vodi treninge do cetvrtka, da u Utorak sedi pored Drcele, ako Tomovic dobije i Zalgiris nek vodi i protiv Reala, nek se se strpi Sasa... Nije ovo igrica.
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Stefi88 said: Onda Sasa nek dodje u Sredu.Ako dodje u Nedelju mislis da ne vodi treninge do cetvrtka, da u Utorak sedi pored Drcele, ako Tomovic dobije i Zalgiris nek vodi i protiv Reala, nek se se strpi Sasa... Nije ovo igrica. Ako nije mogao da sedne na klupu odmah u petak, sad bih ga držao na čekanju. Jbg, možda nekad pogledamo i neki znak pored puta.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Došao sam da jebem Fener i malo osunčam na turskim plažama a Fener sam vec jebao 2 11 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U pravu je Chaos, polako sa produzavanjem Motiejunasa, seremo Drcelicu i ekipi a isti smo kao oni 😄 Jeste da me je obradovalo kad sam cuo da dolazi na pozajmicu jer nam je trebao taj tip centra posle povrede Rivera, ali ajde da ne preterujemo sad. Veze li dve lose utakmice, bice krava i penzioner. Veteran je od 35, nece se niko tuci oko njega, daj da pricekamo makar polovinu njegove pozajmice , kao i vise informacija o stanju Bolomboja i Rivera vremenom pa da vidimo sta dalje. Dopada mi se i kao licnost, deluje iskreno i bas posveceno, kao da je brzo kliknuo sa ostatkom momaka. 10
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) On 10/9/2025 at 10:52 AM, Igor_ said: Ostaje, rekoh vec da ce on voditi ekipu. Sferovi pomocnici napustaju strucni stab. Tomovic je odlican trener, svi bivsi igraci imaju reci hvale za njega, zanimljivo je i da je on najvise forsirao dolazak Nwore, i da se Sferu svidela ideja koju mu je predlozio. Bez brige nece on nidje. Pisam sam vec da je odlican. On i Sasa su u dobrim odnosima. On 10/9/2025 at 10:52 AM, Igor_ said: Edited 3 hours ago by Igor_ 6
Trigger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Videh sada na X-u. Dolaze nam Žalgiris i Maodo Lo, jebote kakva kombinacija 🤣🤣🤣 1 8 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dodje lik koji je bio pomoćnik koji nije vodio ekipu na ovom nivou, i objasni neke stvari. Dakle covek samo primeni sve ono suprotno što je gledao kod Swerkana. Ne rotira kao sumanut, ne promeni 12 igrača u 5 min, seče svaku seriju protivnika pravovremenim tajmaut-om, ne panici kad je gusto, non stop aktivan pored terena, ( nema telećih pogleda u tami)...igrača koji srlja izvede napolje, a pre toga motiviše ekipu i napravi zajednicu da su oni tim i da bodre jedni druge. Rezultat? Pobeda nad šampionom Evrope na njegovom terenu. Bravo. 10
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 2 minutes ago, pavlaka said: Quote naravno stranci jaki ali koji će razumeti čiji grb nose, kao što domaći igrači i treneri razumeju Edited 3 hours ago by Don Dusko
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Nego zašto Horton Taker izgleda starije od mene koji sam stariji skoro duplo od njega? Sad sam proverio, pa on i ja smo isto godište, čak sam par meseci stariji od njega. A izgleda kao da ima skoro 40. 🤯 Šta jedu ovi ljudi, čime ih hrane???
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Trigger said: Videh sada na X-u. Dolaze nam Žalgiris i Maodo Lo, jebote kakva kombinacija 🤣🤣🤣 Znam da mi je nada naivna, ali boga molim da ne bude standardne rusoguzije dileja sever kao prosli put kada je bila mucna atmosfera i sigurno uticala i na igrace ta kilava podrska. Kapiram da im je nalogodavac ljut na Putina, pa nas mozda postede performansa. Neizmerno bitna utakmica da se vratimo na pravi kolosek 4
Karakondzula! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav smećar ovaj Štimac. Glup ko ćuskija, a uporan. 11 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 37 minutes ago, Sinnerman said: Skrenuću vam pažnju na dva detalja (jedan ružan i jedan lep) i jednu stvar koja vas sigurno podsvesno kljuca u mozak, a da na to niste ni obratili pažnju ili vam je glupo da se požalite jer mislite da ste jedini koje nervira. Da li ste primetili u prenosu Arene jedan iritirajuć zvuk koji aktiviraju obično kod tajm out-a, bacanja i verovatno drugih prekida? Nekada uspe da se aktivira i po nekoliko puta u kratkom intervalu, a može se opisati kao dva pljeska. Što se tiče ova dva detalja, počeću od ružnog. Minut je do kraja, vodimo 72:78, lopta je kod Yaga (šta će koji kurac lopta kod Yaga kada se lomi utakmica???), kepec kreće da glavinja prema reketu, preskače samog Cartera na 3p koji do tog momenta ima 3/6 za 3p i naravno gubi loptu. Fener kreće u kontru i daju nam trojku za 75:78. Lik nam je jednom glupavom odlukom da on tu kao nešto treba da rešava, doveo sigirnu pobedu u pitanje. Nakon toga sledi tajm out Tomovića i lep detalj. Dok su igrači koji su do tog momenta igrali sedeli na klupi, svi su pod tenzijom i naelektrisani dovedenom utakmicom u pitanje, Kalina skroz opušten sa smeškom na licu stoji iza klupe i hladi ih peškirom. Kad nije nadrkan jednostavno je lik car. Pre toga je izborio 2 bacanja kad kos nismo mogli da pogledamo i “isterao” Melija petim faulom. par minuta pre, Kodi je upao u njegovu mračnu fazu, nije znao gde udara. Jago je plej sa izuzetnom kontrolom lopte, zato je i bila kod njega. Nazivanjen našeg igrača kepecom iako je odigrao korektan meč je ružno sa tvoje strane, nekulturno. 8
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26 minutes ago, pavlaka said: Moneke, Motejunas, Karter, Nvora, Kodi... To je ta domaća osovina koja je dobila Fener...a ne kao zli stranci Micić, Gudurić, Petrušev... Bravo Štimara, tvoje sportske analize se vrhunske... 16 1
Recommended Posts