Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Pogresno si razumeo. Rekao je da se zahvaljuje menadzmentu i predsedniku (Drcelicu) na tome sto su brzo reagovali i sto su dosla ova dva igraca (misli se na Jaga i Motejunasa a ne na neka druga dva koja tek treba da dodju - posle je rekao da smo na trzistu za jos jednog igraca). Ne mora bas ni da se lepi Janisu i tako nesto... Ne mora nista da mi se lepi, pravi je ćaci trener. Original ćaci. Ko voli Srbiju treba da je uz svoj predaednika i SNS u ovim teskim trenutcima. Ko voli Zvezdu treba da je uz tim i igrace u ovim teskim trenutcima. Pronadji razliku. 5 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. Dule nemoj samo kao oni što kažu " A ko umesto Vcć"....koji su u fazonu ja ne vidim boljeg itd....Ima i boljih ima i gorih, ali neću da me ovaj jbe u mozak .
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Missing @Sokmeniki & @TB Told a little bit extra tonight. ❤️ 1
ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ovdje ne mogu zamjeriti Drčeli ništa a vidim proziva se na svakom koraku, malo smo se na neki način modernizovali uletile su pare u klub i ostale stvari, ispostovao je Girosa i doveo mu ekipu od 20plus miliona, naravno ovaj to nije iskoristio i veze sa zivotom nema, sad Drčela budi šmeker i dovedi trenera ali neka to bude bilo ko drugi sem Obradovića jer je on srpska verzija Janisa 1
Admiral Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Da neko ne pomisli da branim Janisa… ovde ni Greg Popovich nece pomoci. Ovde su tektonske greske pravljene u selekciji. Ako smo vec usrali sve, neka konjoglavi iz uprave zavuce ruku u dzep i masno plati Cavi Paskvala da upristoji situaciju. *nece se desiti. Edited 3 hours ago by Admiral 1
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Janisa ne diraju ne zato što mu posebno veruju nego zato što znaju da su obične debilčine, uhlebi i košarkaške analfabete koji ne mogu nikog pristojnog da dovedu. Kakav crni Paskval posle njega. Dozet i Bagzi mogu završe samo Struju Lukajića i Vladu Vukoičića, to je njihov rang kontakata. Drčelić poput druga mu Ostoje, gleda košarku 2 godine ukupno, ne zna 70% pravila igre. O čemu dalje pričamo. Sve ih oterati govnjivom motkom, bez ikakve šminke. Pionir je rekao svoje. Svi u paketu marš iz Zvezde! Edited 3 hours ago by Molina23 27
leki bg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Milana Tomica ne smemo tek tako da potrosimo. Retko antipatican tip koji jedini ima ovde smisla. 5
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Admiral said: Da neko ne pomisli da branim Janisa… ovde ni Greg Popovich nece pomoci. Ovde su tektonske greske pravljene u selekciji. Ako smo vec usrali sve, neka konjoglavi iz uprave zavuce ruku u dzep i masno plati Cavi Paskvala da upristoji situaciju. A Xavi je bas blesav pa da se hvata za ovo? Koga god novog nadju taj nece uzeti tim pre nego sto se isti kompletira. 3
Placebo Lone star Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kupujem sezonske karte,placam kesom dolazim na adresu.Gay stop cimanje stop samo ozbiljni. 1 15
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, ZvezdaBL said: Ja ovdje ne mogu zamjeriti Drčeli ništa a vidim proziva se na svakom koraku, malo smo se na neki način modernizovali uletile su pare u klub i ostale stvari, ispostovao je Girosa i doveo mu ekipu od 20plus miliona, naravno ovaj to nije iskoristio i veze sa zivotom nema, sad Drčela budi šmeker i dovedi trenera ali neka to bude bilo ko drugi sem Obradovića jer je on srpska verzija Janisa Kakav Decela covece, kakve on veze ima sa kosarkom, sta on zna o kosarci? 2
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, ZvezdaBL said: Ja ovdje ne mogu zamjeriti Drčeli ništa a vidim proziva se na svakom koraku, malo smo se na neki način modernizovali uletile su pare u klub i ostale stvari, ispostovao je Girosa i doveo mu ekipu od 20plus miliona, naravno ovaj to nije iskoristio i veze sa zivotom nema, sad Drčela budi šmeker i dovedi trenera ali neka to bude bilo ko drugi sem Obradovića jer je on srpska verzija Janisa Pa upravo je Drčela ostavio Yanisa i dao mu dugoročan ugovor. Sad gledaj šta ćeš sa njim. Eto gde je greška Drčele... Ah da , ne treba zaboraviti ni Tomica i on je tu zicka platicu a odgovornost?
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, leki bg said: Milana Tomica ne smemo tek tako da potrosimo. Retko antipatican tip koji jedini ima ovde smisla. Milana igrajte sta hocete Tomica? 2
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Clash said: Ne mora nista da mi se lepi, pravi je ćaci trener. Original ćaci. Ko voli Srbiju treba da je uz svoj predaednika i SNS u ovim teskim trenutcima. Ko voli Zvezdu treba da je uz tim i igrace u ovim teskim trenutcima. Pronadji razliku. Pa ako nisi primetio JPM mu prilepljuje nekakvu zahvalnost hulji... uz sve direktne uvrede koje se ovde pisu za Sfera, ovo mi je nekako jos i najgora. Nema potrebe za tim. A sad, sto se tice ovog tvog poredjenja, hiperbolicna paralela, ali, da, ima nekog smisla. Naravno da nema bas mnogo veze s mozgom ta njegova izjava. Ali opet, nije se zahvaljivao hulji. 1
Admiral Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, JPM said: A Xavi je bas blesav pa da se hvata za ovo? Koga god novog nadju taj nece uzeti tim pre nego sto se isti kompletira. Cavi se odrekao EL zarad Ruskih miliona. Jbg debelo smo pretplatili pojedince, imas trenera koji je slobodna i sposoban da upristoji situaciju. Normalno uz doselekciju koja je neminovna u svim varijantama. svakako, nece se desiti jer nas sportski sektor ne zna apsolutno nista.
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, JPM said: A Xavi je bas blesav pa da se hvata za ovo? Koga god novog nadju taj nece uzeti tim pre nego sto se isti kompletira. Covek nije hteo da se vrati u Barselonu pazi da ne dodje ovde. 4
radoje Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema razloga za nerviranje, sve je to samo zabava za navijače, posao za igrače i biznis za organzatore takmičenja. Za početak, pomirimo se sa neizbežnim ishodom da ćemo biti pretposlednji u EL i šesti na ovoj upolovljenoj tabeli ABA lige. 1
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rekao je i da je Kodi igrao rovit (tipa neki grip) kao i da je Monekea opteretio miscni spazam, pa je valjda malo trenirao ili jutros nije. Mislim da nijedna uprava ne bi oterala trenera posle 3 utakmice u sezoni, kad se uzme u obzir ovoliko povreda. To je realnost kada se malo ohlade glave. Sa druge strane, ako se uzme u obzir zavrsnica prosle sezone, ne pise mu se dobro. Da je pravde prvo bi bila pedalirana uprava, ja mislim da bi to izdiglo Kalinica i ekipu iz nekog sivila, tek posle toga trener. 4
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, Kooineeperk said: Pa ako nisi primetio JPM mu prilepljuje nekakvu zahvalnost hulji... uz sve direktne uvrede koje se ovde pisu za Sfera, ovo mi je nekako jos i najgora. Nema potrebe za tim. A sad, sto se tice ovog tvog poredjenja, hiperbolicna paralela, ali, da, ima nekog smisla. Naravno da nema bas mnogo veze s mozgom ta njegova izjava. Ali opet, nije se zahvaljivao hulji. Rekao sam da sam pogresno razumeo. Sta vise da napisem? Edited 3 hours ago by JPM 3
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Pa ako nisi primetio JPM mu prilepljuje nekakvu zahvalnost hulji... uz sve direktne uvrede koje se ovde pisu za Sfera, ovo mi je nekako jos i najgora. Nema potrebe za tim. A sad, sto se tice ovog tvog poredjenja, hiperbolicna paralela, ali, da, ima nekog smisla. Naravno da nema bas mnogo veze s mozgom ta njegova izjava. Ali opet, nije se zahvaljivao hulji. Nije se zahvaljivao hulji, ali zar mislis da on ne vidi kako stvari ovde ferceraju? Ne moras fizicki otici u Cacilend da bi bio caci. 1
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako su planirali smenu oni vec imaju i ime Za Duska se pisalo da je bio bivsi jos pre Virtusa a receno mu je pred trening kao i Sasi Obradovicu (sam rekao) Sfero se inace pojavio vec naredni dan, iz Grcke 😀 Svakako krajnja sramota bi bila ne uruciti mu otkaz, toliko titranje nije vidjeno 5
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, aleksa7 said: Missing @Sokmeniki & @TB Told a little bit extra tonight. ❤️ Nemoj pobratime, gif sa Gidrom i nabildovanim maserom. 2 1 2
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razumem ja i čuvare vatre. Janis nije ovde jedini krivac. Zapravo on je na drugom mestu. Sve dok nam je ovaj prvi red ćacilend pored klupe neće cvetati cveće u naše preduzeće. Kad se menja trener u paketu treba i celokupna uprava sa sve bubašvabom Dozetom i Bagzijem. Pa da onda očekujemo neku zdravu atmosferu i zdrave i smislene odluke. A ne klub na nivou pokretnog cirkusa Kasandra. 4
Bogoljub Gagic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Милан Томић је ретко прецењен лик, не знам чиме се он то доказао да овде има толико његових фанова? Даље ми није јасно шта год да се деси иде пљување по Дозету и Багзију, а колико сам упућен они су у клубу испод Дрчелића и Томића. Edited 3 hours ago by Bogoljub Gagic 6 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, bodo said: Ja bih da Trinkiju oprostimo ružnu prošlost. Niti će on kod nas, niti nam takva ljigava njuška treba na stranu kvalitet koji poseduje. 3
Recommended Posts