NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Rezultat kupuje sezonske i tim, uz ambicije kao i takmicenje koje igras. Da li mislis da bi te sezonske isle tako i s ovom cenom da je budzet 10m eur umesto 27m a da je Zeksi trener? Ili isto to, a da se igra EC? Pa klub je posle proslogodisnje debakla u EL podigao cene i lagano prodao. Dakle nije ih rezultat prodao. Da je otisao na kraju sezone posle onog EL rezultata limar ne bi prodao pola ovoga 2
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras je samo falila ozbiljna rotacija i klupa... 6 igrača ne može igrati odbranu... Davidovca nije igrač i Kalinić će vrlo brzo u taj "domaća štetočina mod"...ako ti se ne igra košarka, ako ti se ne sviđa tim, tražiš da ideš i ćao... 3
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: Braco, ajmo bez svadje i da vi meni kazete (uz dozu ozbiljnosti) koga biste vi sutra doveli za trenera a da postoje realne sanse da se to ostvari (moze i obrazlozenje). Evo budimo se sutra, Sfero na minhenskom aerodromu popio nogu, koga predlazete i zasto (imajuci u vidu roster, povrede, prethodna iskustva, licni odnos sa igracima...). Skroz neironicno pitam, hajde da vidimo taj spisak kad je vec konsenzus da Sfero treba da leti? Radonjic Dejan je slobodan. 8 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Još jedan poraz i jos jedna prilika da se uruči otkaz Sveropulosu...Kad odemo na 0-5 onda ne mora ni da ide, onda i nesa ilić može da vodi tim.
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li treba smenjivati trenera posle dva kola i dva poraza? Ne, naravno. Da li treba smeniti trenera kome tim liči na kurčinu još od Kupa u februaru? DA! 20
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čočo said: Ćuti glibo i onako si grbav. Pa mora da da izjavu...verovatno najradije ništa ne bi rekao. Sigurno je svestan da ovo ništa ne valja.
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago u meni Darko Miličić radi… Definitivno nas je presekao nepostojeci faul Monekea i samim tim tehničku. Tu je otprilike bio kraj naš. Karter dobar u prvom poluvremenu, u drugom totalni kontra efekat Jordan Nwora trenutno najjaci igrac i udarna igla. Nadam se da konačno i mi imamo igraca koji može da zatrpa kos svakog protivnika. Kodi Miler po meni jako dobar u prvom poluvremenu. Stvarno nas povrede sakate mnogo, ne mogu toliko da krivim Janisa danas. Ova ekipa ima talenat i bićemo sve bolji iz meča u meč. Iznerviran sam, ali šta je tu je. Jutro je uvek pametnije od večeri.
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Potanje na koje branitelji Grka nikako da odgovore vec duze vreme, a to je koja je za njih crvena linija posle koje ce i oni reci da Grk treba da popije otkaz. Ocito da ta linija ne postoji 6
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, TB Told said: Kojih 18 igrača, kad se uračunaju juniori i povređeni možda. Kad se računa broj stvarno raspoloživih igrača to je 9, s tim da broj igrača koji zasta doprinose u napadu je u prvom meču bio 6, a u ovom meču 4 i ta četvorica su večeras u drugom meču duplog kola igrala po oko 30 minuta, koliko je igrao i Kalinić. Možda u video igricama tako mali broj igrača može da dobro igra sve vreme na obe strane terena, a u realnosti ne. Imas 1 juniora, sedeo na klupi veceras (Nedeljkovic). Radosic, Stojkovic su vec igrali seniorsku. Miljenovica da ne pominjem. 17 ih je prijavljeno za ABA/EL + Yago. To je 18. To sto je ovoliko povredjenih je zasluga i trenera i njegovog stafa, kakve igrace je birao, kakve pripreme im je napravio. Moze da se desi 1-2 nesretne povrede, ali ne 5. Ima nesto i do trenera i fizio/mediko tima. Ako nekome to i dalje nije jasno, posle svih povreda koje smo imali, i duzine oporavka, onda taj neko ne zeli da pogleda istini u oci. 1 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Crni said: Ma neka ga Grk. Neka ga Alek. Svaka cast za poredjenje brt. Vidi se ozbiljan misaoni napor prilikom povlacenja takve paralele. 5 minutes ago, Disfruto said: Prolazimo mi iste probleme kao posle kupa, preslikane utakmice preslikani problemi, bez uloge, lose vodjenje utakmice. novi tim stari problemi pa sta je problem? mora da je do Duska Ivanovica Ok, hajde i da se slozimo. Skoci na KKP topik. Bukvalno ljudi JEDNE TE ISTE STVARI pisu tri godine. Evo i sad posle dve tekme, jedno te isto. Jel su slepi, ludi, skloni mitomaniji?
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam sta bih napisao... Druga utakmica gde izlaskom Cime gubimo i to malo identiteta sto imamo. Igracki bolja smo ekipa od Bajerna, ako nista drugo na misice da ih dobijemo. Kodijeva solidna utakmica, Cimina, Nworina. Karter je donosio lose odluke,ali vremenom ce postajati sve bolji, ali svakako nije za STARTERA EKIPE KOJA IMA BUDZET OD PREKO 20MILIONA i KOJA ZELI TOP8. Davidovac neprimetan,vec dugi niz godina, Kalina neprepoznatljiv evo druga godina isto,pasovi, pozicioniranje, niti nekog skoka i riljanja,pa cak i u mismecu ne pravi prednost... Nema u nasoj ekipi neko ko ce stati na loptu i smiriti igru, imali smo plus devet i izgledalo je kao da nas nikad nece stici,onda je vec naredni minut izasao GSW licno umesto Bayerna. Sfero nije los trener, bolji je od dosta pobrojanih gore sto je neko naveo, ALI ocigledno je izgubio kompas, prvo se to videlo jos prosle sezone kad je Kalina rekao da je ovaj previse fin, druga stvar forsira kosarku koja mnogima ovde ne lezi i stvarno mi nije jasan.Rotacije veceras su i okej bile, ali neka akcija za Semija koji je u prvoj tekmi u Zvezdi ljusnuo 4/4 za tri i narednih 5 utakmica sutira 0/20 pod palicom Janisa S. Izundu se vratio u cipele, ali plejevi su delom zasluzni za to. Njegov plafon znamo, zbog toga mi nisu jasne price da jednog Rajta nisu doveli ovo leto ako su stvarno mogli ili nekog ko moze da eksplodira (Kabengele,Makundu,cak mi je i Kaboklo nedorecen). Gde je sprcano 20milki? A da, nova sprava za sutanje trica, autobus, nova gym, i isplacivanje dela ugovora Nedovica i Luke Mitrovica, pa cak mozda Branka Lazica i Dalibora Ilica. Jos jedan bek je svakako falio na pocetku sezone a jedan od dvojca Radosic/Miljenovic je cist visak i to se sada vidi u situaciji kad vracamo Jaga a price oko kreiranja rostera paralelno za Abu i EL moze samo debilu da padne na pamet posebno jer eto imamo 4 top igraca na poziciji 3 i 4, koje bi Deda i Dobric mogli da odmore u ABI u slucaju duplih kola. Isti slucaj za Plavsu, lik nece parketa videti u EL, vracen iz ne znam kog razloga i evo sad dovodi se jedan Motejunas. Umesto da su se dovela dva mlada centra zeljna dokazivanja fizicki dominantna,pa da se saceka i Bolomboj uradjen je najgori da nazovem skauting i kreiranje pozicije pet u jednom klubu. Nisam za smenu trenera u toku sezone, jer mislim da igraci nisu digli ruke od Janisa jos uvek. Em usled pritiska tvrdim da bi i taj novi trener imao sezonu kao Janis svoju prvu koju je Dusko trebao da zavrsi do kraja pa da vidimo... 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 43 minutes ago, NMX said: Zeljko je prosle sezone promenio bukvalno CEO ROSTER i ekipa mu je na startu izgledala JOS GORE nego roster koji smo pometlali u PO 2024. Tako da je itekako moguce. Pa je posle 1-8 starta (ili koliko vec) tim proigrao. Samo je to vizija a ko nas raspad ili sta vec Prvo smešno je porediti Željka i Janise. Drugo da nije Željko veći čak i od kluba Ostoja je imao nekoliko situacija da ga pedalira. 42 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Tek je 2 utakmica, treba treneru vremena da sve to poslozi. On ne zna ni drva da posluži.Šta on nesrećnik da posluži ,prima po 100 koševa I ekipa mu izgleda isto kao prošlogodišnja iako je promenio 60% rostera. 39 minutes ago, Don Dusko said: Je li navijaci Olimpijakosa teraju Barcokasa veceras? Od +16 u sred Madrida do poraza i u zadnjoj cetvrtini samo 6p? Da li ce ga terati? Buraz ti baš zapeo da odbraniš ovu prevaru na klupi? I koga boli K za Barcokasa i Oly? Barcokas ima kredita i haj .Porediti ga sa našim dudukom je smešno. 34 minutes ago, NMX said: pa dobices pojacanja kad se nadju odgovarajuca, ili trener ode na Kalenic pijacu pa dovede? Bukvalno su nam se u 20 minuta poslednje pripremne i 10 minuta prve takmicarske utakmice tesko povredili prvi centar i prvi bek. Uz povrede planiranog prvog pleja i dugorocno odsustvo Bolomboja. Ko to da poslozi da vi budete zadovoljni? Igokea,Paris,CSKA, Milano,Bayern....zna li se prosek primljenih koševa? Bar možeš da posložiš ekipu da rilja defanzivno.Imaš za to i igrače koje si sam birao.Ali nas trpa ko stigne i kako stigne.Razbiijena banda koja kao da i nema trenera Niti su podeljene uloge ,ni hijerarhija .Sve isto kao prošle godine. Kao što rekoh biće uspeh ako čika Janis dočeka Novembar. Oterati prevaru još večeras ako se misli izlaziti iz ove bile koja traje još od Kupa Srbije. Edited 1 hour ago by Zadnji vezni 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Pa klub je posle proslogodisnje debakla u EL podigao cene i lagano prodao. Dakle nije ih rezultat prodao. Da je otisao na kraju sezone posle onog EL rezultata limar ne bi prodao pola ovoga 12.mesto u EL debakl? Zanimljivo. Debakl je mnogo vise sezona ranije kad je 8 puta izgubio od Sfekija. Klub prodaje te karte velikim delom jer je kod njih konstantan bezrazlozni hajp i pumpa, narocito posle xy god tavorenja. I sad na ovo gledaju kao na neku veliku sansu i vec godinama padaju na pricu o jurnjavi na EL titulu. Ne znam sta da kazem, da nije tuzno... 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, pavlaka said: 😡 Sferopulos: Igrali smo s osmoricom, kad dođu Jago i Donatas.. .. gubicu utakmice u 4 minuta. 2 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: Braco, ajmo bez svadje i da vi meni kazete (uz dozu ozbiljnosti) koga biste vi sutra doveli za trenera a da postoje realne sanse da se to ostvari (moze i obrazlozenje). Evo budimo se sutra, Sfero na minhenskom aerodromu popio nogu, koga predlazete i zasto (imajuci u vidu roster, povrede, prethodna iskustva, licni odnos sa igracima...). Skroz neironicno pitam, hajde da vidimo taj spisak kad je vec konsenzus da Sfero treba da leti? 1. Paskval 2. D. Radonjić 3. S. Obradović. Prvi jer je najbolji trener trenutno na tržištu. Drugi jer jedino on može ponovo koliko toliko da poveže tim sa navijačima. A i posle svih onih godina nemaštine zaslužio je tim sa neograničenim kapacitetom za njegove pojmove. Treći jer ima on još mnogo toga da pokaže i ima još nedovršena posla sa nama. Jednostavno nije ni imao sreće da vodi svoj voljeni klub u najgorem mogućem trenutku bez bilo kakve podrške. 7
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Kooineeperk said: Imas 1 juniora, sedeo na klupi veceras (Nedeljkovic). Radosic, Stojkovic su vec igrali seniorsku. Miljenovica da ne pominjem. 17 ih je prijavljeno za ABA/EL + Yago. To je 18. To sto je ovoliko povredjenih je zasluga i trenera i njegovog stafa, kakve igrace je birao, kakve pripreme im je napravio. Moze da se desi 1-2 nesretne povrede, ali ne 5. Ima nesto i do trenera i fizio/mediko tima. Ako nekome to i dalje nije jasno, posle svih povreda koje smo imali, i duzine oporavka, onda taj neko ne zeli da pogleda istini u oci. Ne možemo ozbiljno pričati i smatrati Radošića i Stojkovića, pa i Miljenovića relevantnim za ovaj nivo košarke.
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, berti said: Potanje na koje branitelji Grka nikako da odgovore vec duze vreme, a to je koja je za njih crvena linija posle koje ce i oni reci da Grk treba da popije otkaz. Ocito da ta linija ne postoji Priznalje Kosova vrv 3
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja razumem da je mnogo igraca novo i da se nisu sinhronizovali, onda i faktor umora zbog povreda, itd. Sve to utice. Ali primiti 189 poena od Armanija i Bajerna 😄 Pa sta bi nam PAO i Fener uradili? Bice ovo bolje vremenom ( da li sa drugim trenerom ili cak i s nastavnikom gradjanskog ), ali se spletom vise okolnosti, sto eksternih , sto internih vidi da od ove EL sezone nema nista. 1
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Okej, ova izjava je već malo glupava. Bićemo jači sa Jagom, a Jaga nije hteo ove sezone. Ne znam šta bih rekla. 14
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, pavlaka said: 😡 U oktobru, bice u novembru, u novembru, bice u decembru. Kad ova dvojica dodju, cekacemo Grahama i Rivera, a onda jos jedan period cekamo Bokija, i onda nece imati alibi :)
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čočo said: 1. Paskval 2. D. Radonjić 3. S. Obradović. Prvi jer je najbolji trener trenutno na tržištu. Drugi jer jedino on može ponovo koliko toliko da poveže tim sa navijačima. A i posle svih onih godina nemaštine zaslužio je tim sa neograničenim kapacitetom za njegove pojmove. Treći jer ima on još mnogo toga da pokaže i ima još nedovršena posla sa nama. Jednostavno nije ni imao sreće da vodi svoj voljeni klub u najgorem mogućem trenutku bez bilo kakve podrške. Ako dodje Obradovic bice zanimljivo pratiti Cimove lajvove. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Cavani said: Sferopulos: Igrali smo s osmoricom, kad dođu Jago i Donatas.. ...igraćemo sa devet i po.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, berti said: Potanje na koje branitelji Grka nikako da odgovore vec duze vreme, a to je koja je za njih crvena linija posle koje ce i oni reci da Grk treba da popije otkaz. Ocito da ta linija ne postoji Postoji naravno. 1. Dogovoren novi trener koji ce da preuzme ovakvu ekipu u ovakvom trenutku. 2. Nikakav napredak u igri sa novim timom nakon dovoljnog broja utakmica (posto ces me pitati koliko - najmanje mesec dana takmicarske kosarke sa novim timom). A ovo pod 1 niko da odgovori. Valjda je smena sama po sebi resenje
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav god rezultat da napravimo, mislim da je izvjesno da će se Nvora u ovoj sezoni potvrditi kao zvijezda evropske košarke. Napadački repertoar je zaista jako bogat, postiže poene na razne načine. Mnogo kompletniji igrač od Monekea, koji osim nekih divljih prodora nema šta da ponudi u napadu. Još je rano ali djeluje kao da će Nvora pokidati ovu sezonu. Tu je i veliki motiv nakon mlake sezone u Efesu. 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Čočo said: 1. Paskval 2. D. Radonjić 3. S. Obradović. Prvi jer je najbolji trener trenutno na tržištu. Drugi jer jedino on može ponovo koliko toliko da poveže tim sa navijačima. A i posle svih onih godina nemaštine zaslužio je tim sa neograničenim kapacitetom za njegove pojmove. Treći jer ima on još mnogo toga da pokaže i ima još nedovršena posla sa nama. Jednostavno nije ni imao sreće da vodi svoj voljeni klub u najgorem mogućem trenutku bez bilo kakve podrške. Sva trojica će da potrče, a naročito prvi da budu sledeća žrtva uvek racionalnih "navijača".
Recommended Posts