Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ooo Boze ima li te? 😂😂😂

Bez ljutnje ali mislim da preterujes,igramo bez Kenana i Grejema nije to mala stvar. 2 igraca iz planiranih startnih 12.

Posted

Znači postava za sutra:

CMM - Nwora - Kalina - Moneke - Rivero.

Uh... Nisam spreman na ovo sutra, niti u četvrtak protiv Bajerna. Oči će da peku.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Bez ljutnje ali mislim da preterujes,igramo bez Kenana i Grejema nije to mala stvar. 2 igraca iz planiranih startnih 12.

Mi kada smo igrali bez pola tima i bili prezaljeni prosle godine , samo smo pobede nizali 😂😂😂

Posted
2 minutes ago, NMX said:

Kakva će hrkljušijada biti sutra 😍

To nam je jedina nada, da smislimo neku taktiku :classic_biggrin: Milano je od nas bolji na svakoj poziciji, još nas redovno dobijaju, treba nam nešto ali ne znam šta, ma neko ludilo, da šut krene, publika, borbenost, šta znam, tako nešto :classic_biggrin:

Posted

Bila je lepa prilika da dobijemo armani kuci i bayern u gostima posle mnogo godina ali izgleda da nas maler od prosle sezone jos uvek drzi

.

Posted

Prelepo. Znači Karter i Nwora mora da imaju 20p+ sutra da bi imali bilo kakvu šansu. A sa procentima šuta koje inače imamo biće nama sutra veselo. Prvo pa muško, veselo otvaranje sezone povreda. 

Posted

Inace eno ga Grejem tamo u sortsu,imao je suterski trening... ostaje da se nadamo da ce biti tu sledece nedelje,inace Kenan je otisao na operaciju.

Posted

Za Grejema je rekao da je, američkim rečnikom, „day-to-day“, što znači da bi mogao da zaigra u drugom kolu, Plavšić je uganuo skočni zglob, a Dobrića muče leđa još od Evrobasketa u Rigi.

Sferopulosova izjava, koju prenosi SK.

Posted

CMM - Miljenovic

Carter - Nwora

Kalina - Odzelej

Moneke - Davidovac

Rivero - Izundu

Out Bolomboy, Plavsic, Dobric, Kenan i Graham.

Skraćena rotacija, ali nema kukanja. Nagledao sam se utakmica kad ekipa mnogo bolje odigra kad je desetkovana izostancima nego kad je full sastav.

Valjda proradi taj neki inat, pritom su svi svjesni da moraju dati malo više nego što inače treba kako bi se to nadomjestilo. 

Bek svakako mora doći ubrzo, ali prva dva kola idemo s ovim timom.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Jedva cekam tekmu sutra 🔴💪

Nadam se da ce Arena biti puna, trebace momcima podrska.

Da li će da bude pumpanja ?

• Like 1
  • Pumpaj! 3
Posted
1 minute ago, pavlaka said:

Jel bi ste vi voleli Iffea kod nas?

Srecno momcima sutra, i svima nama ❤️🤍

Ne. Prvo, moraš da posluješ sa Ostojom. On ne daje ništa za džabe. Morali bismo otkup da platimo + da preuzmemo milionsku platu. 

Drugo, ono što je on igrao cele sezone je bilo mučno za gledati. I sad takav nama da dođe? Klasičan panični potez uprave "daj bilo koga da potpišemo". 

Inače mislim da nema ništa od pojačanja više. Verovatno (sigurno) će se forsirati Nwora i Dobrić na bekovima jer jednostavno nema ko a i da i oni dobiju minutažu. 

• Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Summerfunk said:

Ne. Prvo, moraš da posluješ sa Ostojom. On ne daje ništa za džabe. Morali bismo otkup da platimo + da preuzmemo milionsku platu. 

Drugo, ono što je on igrao cele sezone je bilo mučno za gledati. I sad takav nama da dođe? Klasičan panični potez uprave "daj bilo koga da potpišemo". 

Inače mislim da nema ništa od pojačanja više. Verovatno (sigurno) će se forsirati Nwora i Dobrić na bekovima jer jednostavno nema ko a i da i oni dobiju minutažu. 

Kako ces forsirati Dobrica kad ima hronicnu povredu leđa, moj đed je vitalniji od njega

bek mora doci pa makar prosili po ulici

• Like 1
Posted

20 miliona evra budžet i opet ti Dobrić igra dvojku. Jebem te živote što me jebeš da navijam za Zvezdu...eto.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
Just now, ZvezdaBL said:

Kako ces forsirati Dobrica kad ima hronicnu povredu leđa, moj đed je vitalniji od njega

bek mora doci pa makar prosili po ulici

Nisam rekao za sutra, već inače. Evo, Kenan ide na operaciju. Znači njega nema par meseci garant. Otvara se prilika da Nworu forsira na 2. ili ako i Dobrić bude mogao, pošto je kapiten, da ukrade koji minut na beku. Jer bi bilo glupo da kapitena zakucaš za klupu.

Ja sam ubeđen da bek neće dolaziti, ali ok. Ako se ne varam, uprava gleda na Nworu kao beka kao i na Dobrića. 

Posted
Just now, JPM said:

20 miliona evra budžet i opet ti Dobrić igra dvojku. Jebem te živote što me jebeš da navijam za Zvezdu...eto.

Dobrić je povređen.

• Love 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ne mogu se sjetiti jesi ti bio medju onom većinom sto je ljetos nabrajala da imamo 6-7 opcija na jedan dva i donekle ismijavala nas koji smo govorili da nam treba još jedan bek? 

Posted
1 minute ago, Webad said:

Dobric ne moze na dva ni da je 2016. Godina (tad je verujem bio u prajmu)

Pa najjače da ćemo kapitena da prikucamo za klupu (kad bude zdrav). Negde mora igrati jebeš ga. Na 3. Imaš Kalinu, Nworu, Semija i Dobrića. Dok na bekovima samo Kartera. Moraće Nwora i Dobrić da se spuštaju tu, jednostavno nema ko.