Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neka kaze neko upuceniji ako se nesto zna.

Da li je trenirao?

Da li se ocekuje da zaigra u duplom kolu?

Mozda je kontrolni magnet.

Posted
7 minutes ago, Djuka said:

Da li je trenirao?

Cudna situacija. Pao protiv Fenera u 1/4 i izasao odma. Zatim povratak u 2/4 i dobro kretanje, brze promene pravca. Na 1/2 se presvukao u civil i izgleda nije trenirao od tada. Najduza predostroznost ikada - punih 15 dana.

Posted

Svima je jasno da je teze povrijeđen, covjeka nema ni na jednom snimku ekipe kako trenira, da je iole zdrav radio bi sa ekipom, problem je samo sto znaju kakav bi gnjev javnosti navukli na sebe kad bi saopstili da Graham ne igra, isto tako mislim da sama pojava njegova donosi ozbiljnije interesovanje za utakmice i podize prodaju karata

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Djuka said:

Da se ispravim, ne bih doslovno okacio izvestaj. Preneo bih informaciju i stanje povrede, ukoliko je ima.

Nemojte ovo da radite bre ljudi, jebo vas i klub i navijanje i košarka. To su lični intimni podaci ljudi i kao takve ne samo da ne smeš da ih kačiš ili prepričavaš bilo gde, nego ne smeš ni da ih pogledaš ako nisi lekar koji ga je pregledao. Dajte malo poštovanja granica i samokontrole.

• Like 17
Posted
1 hour ago, ZvezdaBL said:

Svima je jasno da je teze povrijeđen, covjeka nema ni na jednom snimku ekipe kako trenira, da je iole zdrav radio bi sa ekipom, problem je samo sto znaju kakav bi gnjev javnosti navukli na sebe kad bi saopstili da Graham ne igra, isto tako mislim da sama pojava njegova donosi ozbiljnije interesovanje za utakmice i podize prodaju karata

Ako se ustanovi da ga nema na duze, tek ce onda izazvati gnev svih navijaca, a vec svakako navlace..

Posted

Ako se radi MRI, očigledno još nije jasan stepen povrede, s toga ni plan oporavka, ni vremenska odsutnost. S čim da izađu u medije?

Ne kontam, zbog čega bi se ljutili navijači, prema kome gnijev?

• Like 16
  • Thanks 2
Posted

Ahhahaha gnev navijaca, kao da niko ne sme da se povredi, i klub je tu opet kriv ako se neko povredi hahaha

Neverovatni su pojedinci.

• Like 12
Posted
7 hours ago, Djuka said:

Da li je trenirao?

Znači napišeš prvi post koji je namenjen da izazove paniku - ljudi, rađen mu je MR! Naravno, navijači se popale, a sad onako stidljivo pitaš da nije možda kontrolni snimak u pitanju. Zavirivanje u tuđi lekarski izveštaj neću ni da komentarišem.

Nevezano samo za tvoje pisanje, kolektivna histerija sa ove teme treba da se proučava. Drvlje i kamenje na upravu jer su se Canaan i Graham povredili. Da, sranje je jebiga, ali nažalost u sportu se to dešava svakodnevno. Pogotovo Canaanova povreda je na jedan bezvezan način, nikako nije moglo da se predvidi, spreči ili da se na to utiče, jedino da su ga obmotali u bubble wrap kao i sve ostale igrače.

Niti zamene rastu na drvetu pa da se samo uberu. Još kad pročitam "dovedite bilo koga", to znači dovođenje tipa Smarta, za kog će onda svi da se pitaju zašto nije potpisan neki bolji igrač i gledaće mu se svaki šut. Mada, gledao bi mu se svaki šut sve i da je Steph Curry i terao bi se od utakmice do utakmice, kao i Sfero.

Brz oporavak obojici, btw.

• Like 17
Posted (edited)
10 hours ago, Djuka said:

Upravo o tome je rec.

Nisam se javio da bih iznosio neki info i trazio paznju. Jednostavno nije fer prema nama da gledamo u pasulj ko je sposoban a ko nije da odigra utakmicu.

Izvestaj lekara cu okaciti u ponedeljak naravno ako administracija dozvoli.

Bezobrazluk pojedinih članova foruma je na NBA nivou. Nekad mi treba vreme da se oporavim od ovakvih pisanja. 

Edited by djole0504
  • Like 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Nevezano samo za tvoje pisanje, kolektivna histerija sa ove teme treba da se proučava. Drvlje i kamenje na upravu jer su se Canaan i Graham povredili.

Mislim da je sve poteklo od Bolomboja i tretmana lekarskog tima prema njemu itd. Ovde je verovatno upravo medicinski tim srž problema koji i pravi histeriju. Obzirom na to da im krizni PR u slučajevima povreda kao što je Boki Boja nije baš dostojan jednog evroligaškog kluba. Poučeni time, sada mahom ćute što se tiče detaljnijih informacija o povredama. Za Ajzeu su napisali: dalja dijagnostika će se obavljati... da parafraziram. Uostalom želim Ajzei brz oporavak jer je teža povreda. Naravno da sam srećan kad god Devonte bude istrčao na parket u EL ili ABA. 

• Like 2
Posted

A zasto ljudi ne bi bili ljuti?Ne razumem?Evo za Grahma znamo da je imao povredu a nemamo pojma koja je i koliko ce odsustvovati.Vec je sve cuvamo ga zbog ovoga ili onoga.

Sad ako propusti prvo kolo tek onda ce forumasi da flipnu.

• Like 4
Posted

Ovaj famozni gnev navijača je nekakav mistični neprijatelj KKCZ poput promaje i sedenja na ladnom betonu.

Jedino što meni ima smisla u celom tom narativu je da je Metalhead član medicinskog tima i da kontroliše protok informacija da mu ne bi pao forum.

• Like 2
Posted

Није само од Бокија, дешавале су се те зајебанције и много раније, кад су причали икс пута две-три недеље, а испадало је два-три месеца, па и више, са Дангубићем, Лазићем и много других. Плус она чињеница да су одјавили Радоњу након захтева за променом лекарског тима - кад се све то скупи, добија се много нетранспарентних информација, очигледног сакривања и избегавања, а овамо се хвале неком директношћу и богзнакаквим поштењем према навијачима. Једноставно, у данашњем времену се очекује објављивање таквих информација, а навикнути смо да нас лажу и мажу, па се из тога рађа нестрпљење, које не оправдавам, али траје све то већ дужи низ година.

• Like 1
Posted

Klub će blagovremeno obavestiti javnost...

Naravno da ne treba kačiti medicinake izvestaje o nekoj individui. To je privatna stvar.

Klub medjutim zaista sebi daje autogolove ovakvim ponašanjem. Potpuni nedostatak poverenja.

• Like 2
Posted

Aj da sačekamo konačno stanje Kenana... Davonte da krene od prvog kola EL, neće ličiti na košarkaša dok ne odigra najmanje po 4,5 utakmica u EL i ABA ligi... Em je evidentno bilo da privikavanje na evropski stil ne ide glat, em je bio dugo bez jakih utakmica, em je propustio najbitniji dio priprema gdje je trebalo taj period privikavanja da se maksimalno skrati... 

Kako god, mi smo u uvodnom djelu sezone na bekovskim pozicijama sa CMM, Miljenovićem i Karterom... Što je ravno katastrofi... A bekovska linija je svakako iz više razloga bila diskutabilna sa svim zdravim igračima ...al' ok... Ako ovi u klubu misle da mogu krpiti onda dobro... Al ako im krenu kola niz brdo, Pionir će biti veliki... Pun je više raji qrac budala...

• Like 2
Posted

Kako je najjeftiniji igrač Dubajia -  Kosta Kondić propušten ?

Verzija da je stranac ne pije vodu jer držimo vazda po jednog "bledolikog" na terenu za mustru u nikad stranijem rosteru.

Novac nije problem odavno.

Da nije opet do skautinga majkumu ?

• Like 6
Posted
37 minutes ago, dunaj95 said:

Aj da sačekamo konačno stanje Kenana... Davonte da krene od prvog kola EL, neće ličiti na košarkaša dok ne odigra najmanje po 4,5 utakmica u EL i ABA ligi... Em je evidentno bilo da privikavanje na evropski stil ne ide glat, em je bio dugo bez jakih utakmica, em je propustio najbitniji dio priprema gdje je trebalo taj period privikavanja da se maksimalno skrati... 

Kako god, mi smo u uvodnom djelu sezone na bekovskim pozicijama sa CMM, Miljenovićem i Karterom... Što je ravno katastrofi... A bekovska linija je svakako iz više razloga bila diskutabilna sa svim zdravim igračima ...al' ok... Ako ovi u klubu misle da mogu krpiti onda dobro... Al ako im krenu kola niz brdo, Pionir će biti veliki... Pun je više raji qrac budala...

Neće kola krenuti nizbrdo. Evo manekeni nas ispoštovali sinoć (kao i Giorgia), dobili su izgubljenu utakmicu, a večeras isto moraju pun gas. Imaće dan odmora, let i jedan oporavak trening. Jesu dobri, ali možemo to da dobijemo. Booker, Leday i Shields su ključ, ali konačno imamo Čime na četvorci da odgovorimo.

Posted
9 hours ago, ZvezdaBL said:

Svima je jasno da je teze povrijeđen, covjeka nema ni na jednom snimku ekipe kako trenira, da je iole zdrav radio bi sa ekipom

Ajde da se ne bavimo izmišljanjem.Bar to možemo da preskočimo

Čovek (Graham) je prekjuče trenirao sa ekipom,ima i snimak koji je klub objavio gde se prikazuje nova mašina za treninge što vraća lopte

• Like 1
Posted (edited)
6 hours ago, Princeton said:

Ako se radi MRI, očigledno još nije jasan stepen povrede, s toga ni plan oporavka, ni vremenska odsutnost. S čim da izađu u medije?

Ne kontam, zbog čega bi se ljutili navijači, prema kome gnijev?

Osim srednje medicinske koju sam završio nisam specijalista medicine ali i kao laik mi nema smisla da se MRI radi 10 dana nakon povrede kako bi se ustanovio stepen povrede. Ovo mi sve liči na kontrolni MRI sto znači da od početka su znali o čemu se radi i da će igrač jedno vreme odsustvovati a o tome ćute i prave se mrtvi. Još sad kad se Kenan povredio tek sad ne smeju da izadju i kažu istinu o Grahamu. Već mnogo godina su navijači kivni na medicinski tim i ostale u klubu zbog netransparentnosti pa saznajemo o povredama od drugih ljudi van kluba. Sad već kap preliva čašu. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Verzija da je stranac ne pije vodu jer držimo vazda po jednog "bledolikog" na terenu za mustru u nikad stranijem rosteru.

Kondić je potpisao za Dubai oko Nove godine. 

Verujem da mi tada ni u naznakama nismo imali ideju kako će nam izgledati tim ove sezone, koga ćemo od domaćih zadržati, a i ko će nam biti trener.

Posted (edited)
2 hours ago, Wingwalker said:

Tako sto mi (kao i Partizan) ne volimo jeftinu robu.

Ako ta roba odigra dobru sezonu sada, sledeceg leta cemo da se utrkujemo ko ce da plati vece obestecenje i da vadimo slike sa proslave sestog rodjendana u dresu Zigica ili Delibasica, videcemo vec.

Ne dozvoljavamo da nasu paznju trose imena koja nisu izvikana, u sustini.

Edited by bosMan_jr
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Osim srednje medicinske koju sam završio nisam specijalista medicine ali i kao laik mi nema smisla da se MRI radi 10 dana nakon povrede kako bi se ustanovio stepen povrede. Ovo mi sve liči na kontrolni MRI sto znači da od početka su znali o čemu se radi i da će igrač jedno vreme odsustvovati a o tome ćute i prave se mrtvi. Još sad kad se Kenan povredio tek sad ne smeju da izadju i kažu istinu o Grahamu. Već mnogo godina su navijači kivni na medicinski tim i ostale u klubu zbog netransparentnosti pa saznajemo o povredama od drugih ljudi van kluba. Sad već kap preliva čašu. 

O kakvoj transparentnosti pricas? Opet pitam koji to klub izlazi sa informacijom o povredama? Eventualno ako je to povreda ACL ili nesto slicno.

• Like 2