ScepanScekicSto Posted October 16 Posted October 16 Ljudi ne lozite se, svi ce igrati... kao sto juce nije igrao Maledon, pre njega Larkin i sl ne znam zasto ulazimo u filozofiju, igrao ne igrao, tamo treba da pokazemo bolju igru... budemo li igrali kao juce prvo poluvreme, dzaba nam i igrac vise u polju 1
realno *w Posted October 16 Posted October 16 (edited) 1 minute ago, Bad said: Dialo, muči ga zglob ako sam dobro uhvatio. Meh, kad su protivnici KKPa u pitanju, priznajem samo gips. Edited October 16 by realno *w 1 2
La mano de Dios Posted October 16 Posted October 16 Kako god bilo, 3-2 posle ovih prvih 5 kola bi bila premija kad se uzme u obzir raspored, prakticno nisi imao utakmicu gde si bio veliki favorit i sad se vidi koliko je ona pobeda nad Armanijem kuci bitna jer su pogubili sve i raspadaju se trenutno.
Tex_Willer Posted October 16 Posted October 16 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ljudi ne lozite se, svi ce igrati... kao sto juce nije igrao Maledon, pre njega Larkin i sl ne znam zasto ulazimo u filozofiju, igrao ne igrao, tamo treba da pokazemo bolju igru... budemo li igrali kao juce prvo poluvreme, dzaba nam i igrac vise u polju Nije realno da igra Forest ako je loza otišla, a Markus i Dialo će igrati to sam ubedjen.
NikadProtivŽelimira Posted October 16 Posted October 16 50 minutes ago, NMX said: Baskonija je trenutno (a moguće i do kraja sezone) verovatno najpoželjnije gostovanje uz Asvel. Ne znam što se beži od uloge apsolutnog favorita (ovo bih isto napisao i za nas i ovako sakati da idemo sad tamo). U poslednjih desetak dana, Pirejci i Zeleni im izvaćarili pobedu, Real okrenuli nakon -20 na tom istom terenu. Stvarno ne vidim da se bilo koja ekipa raduje što će tamo sad. A pogotovo ne ekipa koja je skupila 5-6-7-8 minuta konkurentnog basketa od 80 na dosadašnjim gostovanjima. Pre početka sezone bih rekao ovo što i ti, ali jedno je papir i teorija, drugo je (za sada) teren. Utakmica može otići u bilo kojem smeru, i zaista ne vidim objektivne argumente za suprotno, oni koji su se makar u obrisima pokazali u ova četiri kola. 1
wrach Posted October 16 Posted October 16 jel neko ovde video aut za nas? ne bi to promenilo ishod naravno, nego me interesuje jel tripujem
Knipex Posted October 16 Posted October 16 Ne tripuješ, isto sam pomislio sinoć. Bilo mi čudno što se niko ne buni. 1
Son_of_a_gun Posted October 16 Posted October 16 12 minutes ago, realno *w said: Hauard igra ali ga muči prst Sinoć posle utakmice onaj lik što radi postgame sa Mićom Berićem reče da uopšte nije povređen nego da ga trener ne želi i da je na izlaznim vratima. Eto idealne šanse da trener promijeni mišljenje. Elem: 1
le piaf Posted October 16 Posted October 16 14 minutes ago, realno *w said: Ne, to sam rekao za pune sastave. Tokom ovih godina iznenadnih povrataka povređenih igrača za mečeve sa nama, ne verujem ništa, dok ne vidim ko im je izašao na zagrevanje. Elem, o kojim povredama uopšte pričamo? Ok, za Foresta znam, Hauard igra ali ga muči prst, ko je treći? 47 minutes ago, realno *w said: Ok neka uloga blagog favorita, pod uslovom da im stvarno ne igra Forest i kao je Hauards zaista povređen, sve ostalo je smešna priča, klasična 50-50 tekma, ako i to. Zato sam ti replicirao, kad i ako protiv nas ne igraju tri najbolja igrača onda smo mi blagi favoriti. Kad bi mi igrali bez najbolja tri igrača, onda bi bili ogromni autsajderi. Kako nam paše. Nije ni bitno, ukoliko se ispostavi da zaista ne igraju Diallo, Howard i Forrest, sve izuzev pobede je poražavajuće. Imali bi tri konkurentna igrača, Luvavua, Šamanića i Sedekerskisa. 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Elem: Pretpostavio sam da je Čarls Besi meta, nema ko drugi za ono što mi igramo. 1
DameTime Posted October 16 Posted October 16 Ne znam da li postoji nešto gore u košarci od ovog upisivanja pobede (ili poraza) unapred. Ne treba bežati od uloge favorita, ali to ne mora ništa da znači za krajnji ishod utakmice. Koliko puta smo videli da se svlačionica skupi usled svih povreda, čak i na primeru Partizana. Ako Howard, Forrest i(li) Diallo ne budu igrali, čuvati ostale kao da su ova trojica na terenu. Mislim na intenzitet, naravno. 2
Marvin Posted October 16 Posted October 16 (edited) Ja sam sredinom 3/4 ugasio TV. Jednostavno je bila jedna od onih utakmica što da se igra 10 dana ne bismo dobili. Tako da sam propustio nekakav povratak u život Ludog Save i Džabarija. Ako se ne varam, mi smo negde do pred kraj 1/2 napravili 4 faula, od toga 3 ili čak sva 4 su bila pri šutu. Pa jebemmumater, šta je s mozgom? Džabari ostane u mismeču sa Tavaresom, on ne napravi faul odmah nego pri šutu, pa onda još i onaj nameran faul!?!?!? Sve u svemu utakmica za zaborav. Očekujem jak ulazak u tekmu protiv Baskonije ali i borbu do zadnjeg minuta. I da, dajte ljudi još jednog centra, a može ako treba i grčki ciglar umesto Ludog Save, ovako ne vredi više edit: što se tiče Besija, to može samo ako ga Atalanta otpusti? Edited October 16 by Marvin 3
Dzep Posted October 16 Posted October 16 @Papanikolesku Pretpostavljam da si ga gledao više od mene, zašto misliš da je Besi ono što nam treba? Ja ne znam igrača, nemam pojma ko je, mislim da je poslednje što ga se sećam San Antonio, ako se ne varam, od tada ga nisam gledao. Elem, možda sam u zabludi, ali uvek se vraćam na prošlogodišnju utakmicu protiv Efesa u gostima. Tako disciplinovani i koncentrisani a da igramo protiv kvalitetne ekipe kojoj takođe gori pod nogama (a da nije neki Asvel npr) - mora tako uvek, tačka. Uopšte nije bitno dobiješ izgubiš, takvim pristupom sigurno na duže staze dobijaš. Ja ne mogu da prihvatim da biraju utakmice, ne želim da prihvatim da profi sportisti to rade, ali kad vidim ovakve amplitude u trudu i fokusu, šta drugo čovek i može da pomisli? 2
Magia Posted October 16 Author Posted October 16 Meni je svakako bolja meta Cimbe, pitanje je da li ce on uopste ostati u Jazzu.
SuperTraktorko Posted October 16 Posted October 16 37 minutes ago, realno *w said: Meh, kad su protivnici KKPa u pitanju, priznajem samo gips. 5
realno *w Posted October 16 Posted October 16 18 minutes ago, Marvin said: edit: što se tiče Besija, to može samo ako ga Atalanta otpusti? Nema on ugovor. Tj ima ovo "non-guaranteed training camp deal". Just now, SuperTraktorko said: Pazi, nije mi poznt ovaj momenat, ali pretpostavljam da se stvar dalje odvija tako što baca ovo ćebe, trči u ring i razbija sve 😄
Marvin Posted October 16 Posted October 16 10 minutes ago, realno *w said: Nema on ugovor. Tj ima ovo "non-guaranteed training camp deal". Ovo sam nasao na netu: Charles Bassey has a one-year, exhibit-10 contract with the Atlanta Hawks for the 2025-2026 season. Sto bi znacilo da ne moze tek tako da ode. Ali mozda vec ima info da ce ga otpisati.
le piaf Posted October 16 Posted October 16 41 minutes ago, Dzep said: @Papanikolesku Pretpostavljam da si ga gledao više od mene, zašto misliš da je Besi ono što nam treba? Ja ne znam igrača, nemam pojma ko je, mislim da je poslednje što ga se sećam San Antonio, ako se ne varam, od tada ga nisam gledao. 38 minutes ago, Magia said: Meni je svakako bolja meta Cimbe, pitanje je da li ce on uopste ostati u Jazzu. U perspektivi Besi je dosta bolji defanzivac od Oskara, i spolja i unutra. Tshiebwe je samo elitni skakač. Ima izuzetno spore noge za visinu od 2.03, upitno da li može da preuzima bilo šta. Što naravno ne znači da ne bih bio prezadovoljan da smo ga potpisali još juče. Atleticizam, defanziva, bolji pik igrač, sve je u većoj ili manjoj meri na strani Besija. I naravno, ima sjebano koleno. 2
VISOKOLETAC Posted October 16 Posted October 16 1 hour ago, wrach said: jel neko ovde video aut za nas? ne bi to promenilo ishod naravno, nego me interesuje jel tripujem Mislim da gresis. Ova slika nije krajnja tacka gde je lopta udarila, vec je jos u letu, pa je opticka varka. Bas sam sinoc obratio paznju na ovaj detalj i na usporenom snimku lopta udara u deo parketa u terenu.
Elevator Operater Posted October 16 Posted October 16 (edited) Nismo mi juce birali utakmicu. Krenuli smo da grizemo u odbrani ali pogresno i uzalud, da ciglarimo u napadu i brzo se uvukao defetizam. Zasto (manje vise) samo nasa ekipa psiholoski tako jako i brzo tresne je pitanje koje sam postavljao i prosle sezone. I to ekipa puna stranih placenika. Tudji strani placenici grizu i igraju isto i na +10 i -20 (opet, proslogodisnji Pariz). Jel mi biramo strance meka srca i duse? Edited October 16 by Elevator Operater
Chaos Is Me Posted October 16 Posted October 16 Real je baš jak a sinoć im se igralo. Ipak, čak ste i takvu ekipu uspeli pred kraj da ubacite u nervozu vašom sposobnošću da trpate 1 na 1, Parker i Washington posebno. Nije tu bilo nekog naročitog plana nego hail mary košarka, aka Dwizz basketball experience. Ne znam da li je čovek sposoban da igra drugačije, to je paket, pukovnik ili pokojnik, kao neke portorkianske vedete sa početka milenijuma. 2
Gudura Posted October 16 Posted October 16 Ukoliko stvarno ne budu igrali Forest, Hauard i Dialo, mislim da nema trika da vas dobiju. Bio bi to ozbiljan blam za vas. Cak i da samo Forest odsustvuje, a po svemu sudeci, to je skroz izvesno, ogromni ste favoriti. A i nije red da ih vracate u zivot, pred njihovo gostovanje nama😆
jedibojan Posted October 16 Posted October 16 39 minutes ago, Elevator Operater said: Zasto (manje vise) samo nasa ekipa psiholoski tako jako i brzo tresne je pitanje koje sam postavljao i prosle sezone Zato sto nema Lucu pa makar i da presedi trecinu sezone povredjen... 1
Knipex Posted October 16 Posted October 16 (edited) 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Mislim da gresis. Ova slika nije krajnja tacka gde je lopta udarila, vec je jos u letu, pa je opticka varka. Bas sam sinoc obratio paznju na ovaj detalj i na usporenom snimku lopta udara u deo parketa u terenu. Nije problem gde je lopta udarila, barem meni, nego to što je Tavares već bio na parketu kada je izbacio loptu. Edited October 16 by Knipex slovo
realno *w Posted October 16 Posted October 16 10 minutes ago, Knipex said: Nije problem gde je lopta udarila, varem meni, nego to što je Tavares već bio na parketu kada je izbacio loptu. Naravno. Svi znamo da Tavaresov skok i "flight time" traje oko 0.3 sekunde. 1
Recommended Posts