Shonewizard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pejn je bio klasično gašenje požara, da je tražio da avionom dolazi na trening Ostoja&sin bi u tom momentu prihvatili, a ne izlaznu NBA klauzulu. A imajući u vidu kako se "naši ameri" obično prilagođavaju na novu košarku, ne čudim im se što su vjerovatno kapirali da nema šanse da ga neko iz NBA stvarno aktivira do kraja tekuće sezone. Obeštećenje naravno klasično mazanje očiju i kombinacija stvarnih para koje će Sixersi iskeširati + plate (isplaćene i neisplaćene). Dobro će biti ako nas tu i neki BAT ne dočeka kad Pane ukapira excel tabelu. Kako god, ozbiljno je trpao i doprinosio od starta i nadao sam se da bi mogao da bude tu sljedeće sezone, ali avaj... 1
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakva smo avangarda. Dok drugi pregovaraju o maglovitoj NBA Evropa ligi mi smo već postali aktivni G-ligaši. Od jeseni uvodimo dvosmerne ugovore. 3 6
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 hours ago, Shonewizard said: Pejn je bio klasično gašenje požara, da je tražio da avionom dolazi na trening Ostoja&sin bi u tom momentu prihvatili, a ne izlaznu NBA klauzulu. A imajući u vidu kako se "naši ameri" obično prilagođavaju na novu košarku, ne čudim im se što su vjerovatno kapirali da nema šanse da ga neko iz NBA stvarno aktivira do kraja tekuće sezone. Obeštećenje naravno klasično mazanje očiju i kombinacija stvarnih para koje će Sixersi iskeširati + plate (isplaćene i neisplaćene). Dobro će biti ako nas tu i neki BAT ne dočeka kad Pane ukapira excel tabelu. Kako god, ozbiljno je trpao i doprinosio od starta i nadao sam se da bi mogao da bude tu sljedeće sezone, ali avaj... Tesko bas mogu zajedno Karlik I on, plus imaš Dvejna, nama bi Bartli iz Aeka odlično legao, ali ne verujem da bi ga ovi sad pustili kad igraju sjajno i bore se za fiba ls.
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Apropo praćenja Partizana... Meni je cela situacija sa Željkom prilično ogadila ovaj projekat i stoga sam morala da se distanciram na neko vreme. Međutim, nije baš da nismo znali u šta se KKP pretvara čim je Ostoja zaseo na svoju poziciju. Žoc nam je samo pomogao da to malo lakše svarimo i održavao je iluziju profesionalnog kluba, koja se njegovim odlaskom raspršila. Zato ne mogu da osudim ljude koji još uvek prate i navijaju sa jednakim žarom, idu na utakmice itd. Svako se nosi na drugačiji način. Btw, ono što sam videla od poslednjih utakmica, rekla bih da Pennaroya radi odličan posao, s obzirom na okolnosti i kakve igrače ima na raspolaganju. Za kraj ovog uključenja mala digresija, sada već tradicionalno svake godine iskoristim rođendanski popust u Laguni. Dugo sam debatovala sama sa sobom da li da uzmem ovu knjigu: Spoiler Na kraju odlučim da je ne kupim u ovom trenutku, odem na kasu sa naslovima koje sam odabrala. Devojka koja radi na kasi me pita da li ste znali da ako plaćate Unicredit karticom, uz rođendanski popust imate pravo na bilo koju knjigu sa naše top-liste za 1 rsd? I tako ja uzmem knjigu, mislim se - možda mi ipak treba ovaj podsetnik 8
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Knipex said: Bolje da si kupila neki SF Maštarije su na drugoj temi https://www.knjizare-vulkan.rs/kosarka/40320-zvezdini-superheroji 1 2 1
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Maštarije su na drugoj temi https://www.knjizare-vulkan.rs/kosarka/40320-zvezdini-superheroji Ovo ni Čočo ne bi kupio 😁 1 2
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Barkley#34 said: Maštarije su na drugoj temi https://www.knjizare-vulkan.rs/kosarka/40320-zvezdini-superheroji "Zvezdini superheroji govore o poslednjoj, zlatnoj sezoni KK Crvena zvezda, u kojoj su najveći evropski klubovi padali jedan za drugim, i u kojoj je Zvezda osvojila sve što je mogla da osvoji, tri titule: Aba ligu, prvenstvo Srb..." Krv ti jbm 3 1
Plant Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A da probate sa ovom https://laguna.rs/n2220_knjiga_dzez_basket_laguna.html ... ne bi vam skodilo
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Luchifer89 said: "Zvezdini superheroji govore o poslednjoj, zlatnoj sezoni KK Crvena zvezda, u kojoj su najveći evropski klubovi padali jedan za drugim, i u kojoj je Zvezda osvojila sve što je mogla da osvoji, tri titule: Aba ligu, prvenstvo Srb..." Krv ti jbm Lepo je kad čovek zna svoje realne domete. 1 2
Dzep Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel ovaj Daba isti onaj Daba sa foruma? Isti
Recommended Posts