Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Da smo ozbiljan klub, jedini domaći igrač koji bi morao da nas interesuje (a da je realno dostupan) je Pavle Nikolić

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Elevator Operater said:

Zvezda je konacno letos shvatila svoje zajebe koje je radila godinama zbog suda javnog mnjenja i okrenula ledja gomilanju matorih povratnika i/ili beskorisnih domacih igraca....zasto smo mi na putu da usvojimo oprobano uzasan recept? Zofri, Miletic, Tanasko...dobro da Penja nema kose.

Jel lex generalis kaze da mora uvek biti jedan blizanac koji ce da radi ova sranja?

Pa nase drustvo bilo grobari bilo delije imaju fiksaciju sa domacim igracima(po svaku cenu) pa sad Ostoja pokusava na tu kartu da igra.

A moze i neki povratnik koji je bio odlican u proslosti nema veze kakvo mu je trenutno stanje. Emocije bato.

Posted

Znaci pocela je Miskova "vladavina". Ovanicenje Zofrija, tj populisticki potez u ovakvih par meseci za bespotrebni KLS koji ce se igrati u F4 formatu i 3, 4 utakmice maksimalno pa toga nema ni u Ekvadoru. Cestitke Misku svakako, uspeo je sebe da uglavi nezvanicno i za sportskog direktora Partizana pored toga sto je strastveni navijac Mege i OKK Beograda.

Ponovo nema u zvanicnom saopstenju informacije o duzini ugovora, nezvanicno se spekulise do kraja sledece sezone.

Neka se sad spreme Tanaskovic i Smailagic za po ugovor svojih karijera, Tanasko moze komotno da trazi pola, a Smajli celu milku. Miletic ovog puta nije bio srecni dobitnik, neka saceka jos godinu, dve, a Pavle Nikolic neka se razvije negde drugde, ovde svakako ne bi imao prostora.

Jel vreme da i Nikola Miskovic dobije minute u EL? Gde je on sad, bavi li se kosarkom i dalje? Treba proveriti i sta ima na koledzu od Miskovih, a da nemaju vise prava nastupa tamo, mozda padne jos koja aprilska "bomba" za KLS.

• Like 3
Posted

Konačno. Posle godina i godina priželjkivanja, dočekah Jololoa ponovo. Neka i bude da je prekasno, mislim da smo ovo trebali da uradimo kao klub. Pritom ja nisam baš ubeđen da on igrački nema više šta da nam pruži. Ali neka bude nula očekivanja, kao i kada je prvi put dolazio, nemam ništa protiv.

• Like 2
Posted

Malo vise serendate za Zofrija, isto onako kao što ste za Kalatesa.

Kosarku ili znas da igraš ili ne znas.

Žo ne dolazi da igra 30 minuta i bude 1 centar.

Upitno moze biti samo koliko je zdrav i da li je u stanju da tih 10-12 minuta da svoj trenutni maksimum.

Da smo ga imali ove godine, sigurno se ne bi kurcili razni Tajrici crnci kurci palci

Posted

Žopri mora uvijek da ima mjesto u ekipi, “jer može da se pogreši ko je kakav igrač ali ne sme u tome ko je kakav čovek”. A Žo je ljudina, u top 5 igrača koji osjećaju klub, usudio bih se reći ikad.

Nemam nikakvu predstavu u kakvom je stanju ali sam ubijeđen da će se dovesti u red koliko god bude mogao i da će, koliko god bude igrao, igrati preko mogućnosti.

Dobro došao kući brate naš.

• Like 2
Posted (edited)

Smaram, ali jebi ga...

Nije problem Zofri, problem smo mi.

Kad bi svi bili posteni, i rekli sta su mislili 2019/20 kad smo se raspadali, onda je mozda neko mastao, i rekao jao da je Dule tu, jao da je Zeljko tu, ne bi sa klubom moglo tako, pa makar bili zadnji, samo da su oni tu npr.

i onda smo dosli od pustog mastanja, i nemoguceg, od toga "jao kad bi zeljko dosao, jebe mi se za rezultate", do toga da dodje, ali onda pocinje da smeta sto igramo ruzno, sto je trener omatorio, sto ne znamo da izvedemo aut, sto nije opravdao ocekivanja itd itd

Isto tako Zofri, kojeg prvi obozavam, ali od toga "neka dodje i sa jednom nogom", "drzace svlacionicu", "za njega uvek mora imati mesta", do toga "debilu, sto iskaces toliko", "koji je ovaj zofri invalid", " nije cudo sto ta niko nije hteo"

Najgoru stvar koju moze bilo koji igrac da uradi, jeste da se vrati. 

Dobrih se setimo tek kad odu, ili kao sto smo videli kad umru.

Prokleti ne navijaci, proklet narod.

Edited by ScepanScekicSto