Igor_ Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ima li istine u ovome da jurite Metu-a? Jel se oporavio on?
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, ScepanScekicSto said: Poslusajte https://www.instagram.com/reel/DQsa4qRiL84/?igsh=d3RucnBoaW4wa3Vn Žoc topčina, vrisnuo sam kad ih tera zviždukom, mora GIF da se uradi Brate moi cigan Žoc, nedostaje jako
texas Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 hours ago, DameTime said: Moram da se osvrnem i na pljuvanje Vanje, koje je već otišlo predaleko. Očigledno nije za ulogu kapitena (ove ekipe), ali to je bio rezultat Željkove loše procene njegovog karaktera. Nema teorije da neko kao Zeljko nije bio upoznat s Vanjinim “prvi-medju-jednakima” sposobnostima, makar u elementarnoj meri. Momak je samo bio jedina zdravorazumska opcija u potpuno novoj skupini igraca, s vise nego poodavno dobrim stazom u klubu od 5-6 godina. Jednostavno, ne bi bilo normalno da je traka u tim okolnostima bila dodeljena bilo kome drugom. Na kraju, sumnjam da je Zeljku to bilo toliko bitno, jer da jeste, dao bi je ove godine nekom drugom. Svakako, ovakva sranja ne bi resavali ni mnogo jace glave od Vanje. 3
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gde je i šta radi @Beonegro? Živo me interesuje njegov pogled na ovu situaciju. 1
jedibojan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 54 minutes ago, texas said: Nema teorije da neko kao Zeljko nije bio upoznat s Vanjinim “prvi-medju-jednakima” sposobnostima, makar u elementarnoj meri. Momak je samo bio jedina zdravorazumska opcija u potpuno novoj skupini igraca, s vise nego poodavno dobrim stazom u klubu od 5-6 godina. Jednostavno, ne bi bilo normalno da je traka u tim okolnostima bila dodeljena bilo kome drugom. Na kraju, sumnjam da je Zeljku to bilo toliko bitno, jer da jeste, dao bi je ove godine nekom drugom. Svakako, ovakva sranja ne bi resavali ni mnogo jace glave od Vanje. + Je vec bio kapiten kao klinac + Se u medjuvremenu afirmisao u EL i reprezentaciji Logican izbor... 4
fillam Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Govna uvek terati, pa šta bude, biće, propasti nećemo... 2 11
texas Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sta se desava sa Sasom Pavlovicem? Nisam cuo da se “javno” oglasio apropo desavanja u klubu? Ne znam da l’ je bilo neophodno, al’ s obzirom na “status” medj’ simpatizerima/navijacima kluba, cini mi se da je makar bilo ocekivano. 1
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 32 minutes ago, texas said: Sta se desava sa Sasom Pavlovicem? Nisam cuo da se “javno” oglasio apropo desavanja u klubu? Ne znam da l’ je bilo neophodno, al’ s obzirom na “status” medj’ simpatizerima/navijacima kluba, cini mi se da je makar bilo ocekivano. Vozi Lebronov BMW star 20 godina sa Ohajo tablicama. Pa s obzirom da se ne oglasava pretpostavljam da je stao na stranu Ostoje, ali se ne oglasava u vezi s tim jer ga nemaju cime uceniti. 1 1
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 38 minutes ago, fillam said: Govna uvek terati, pa šta bude, biće, propasti nećemo... Šta sam ja sve gledao, ne sećam se pola utakmica... 2
texas Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 27 minutes ago, Alek The Great said: Vozi Lebronov BMW star 20 godina sa Ohajo tablicama. Pa s obzirom da se ne oglasava pretpostavljam da je stao na stranu Ostoje, ali se ne oglasava u vezi s tim jer ga nemaju cime uceniti. Neverovatno, ako je tako. Bukvalno, jedan od poslednjih za koje bih pomislio da su na “drugoj strani”. Ne uklapa se, ni po cemu. edit: u stvari, kenjam, kako da znam da l’ se uklapa. Nije se ni Paljo, onako, s distance… Edited 7 hours ago by texas
Igor_ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, texas said: Sta se desava sa Sasom Pavlovicem? Nisam cuo da se “javno” oglasio apropo desavanja u klubu? Ne znam da l’ je bilo neophodno, al’ s obzirom na “status” medj’ simpatizerima/navijacima kluba, cini mi se da je makar bilo ocekivano. Bila je prica da ce on prvi napustiti UO ako Zeljko ode, i onda je sve utihnulo, ne znam dal je napustio na kraju. 1
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pavlović nije napustio UO. Otišla su šestorica, Ivković, Putić, Mihajlović, Trifunović, Diklić i Iskrin. Ostalo je sve isto. 1
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Citam sada da je Tajriku magnetna dobra i da je odbio da ide u Kaunas, jer oseca bol u listu, a niko ne zna sta mu je i lekari kazu da je zdrav. Onda sam se setio Kabokla i i pitam se odakle vam talenat da u moru vrhunskih kosarkasa izaberete ove budaletine. Mislim, ok je da vam ne ide bas najbolje, kako bi malo peckao drugare koji navijaju za vas, ali je ovo drugi nivo prokletstva.
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Citam sada da je Tajriku magnetna dobra i da je odbio da ide u Kaunas, jer oseca bol u listu, a niko ne zna sta mu je i lekari kazu da je zdrav. Onda sam se setio Kabokla i i pitam se odakle vam talenat da u moru vrhunskih kosarkasa izaberete ove budaletine. Mislim, ok je da vam ne ide bas najbolje, kako bi malo peckao drugare koji navijaju za vas, ali je ovo drugi nivo prokletstva. Sta kazes, u moru vrhunskih kosarkasa 😄 . Dobra fora. Da je izbor takav, siguran sam da bi se nesto bolje naslo, a ne bi vama na centru dolazio Rivero, a nama prvi centar bio doticni. 3
Ne sam Safete Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jedva čekam 'Zelenu šumu' Nadam se da će sudije dozvoliti malo više kontakta da ove naše princeze zarade plate. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Ne sam Safete said: Jedva čekam 'Zelenu šumu' Nadam se da će sudije dozvoliti malo više kontakta da ove naše princeze zarade plate. Pre ce odustati od igre nego se nastaviti sibati sa Zalgirisom.
Arsenije Pesic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pomislim u jednom trenutku kako ova situacija podseća na SP u fudbalu, malo se ložiš da naši možda mogu durade nešto, a oni se epski raspadnu uz obavezne rijaliti epizode. Ali bar ispadnu u grupi i onda na miru gledaš ostatak prvenstva. Tako ću i ovde na miru da gledam ostatak EL, uz povremene distrakcije kad se zajebem da bacim pogled na ovu bandu. 2
Recommended Posts