NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bgm, vama ovde fali naš bekovski tandem Markus Šta je to u tvojim venama Vilijams i Luka Pazi s' kime spavaš Vildoza 1 6 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, NMX said: Sve sve....ali Kalates Sad naci celavog kako sece drva u spotu.
Kooineeperk Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Da probam da nastavim niz... Paspalj - Eh, tesko meni Trinkijeri - Ponudjen k'o pocascen Ocokoljic - Tu sam ja Penjarola - Plan B 1
zemljoradnik Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Jel budan neko od moderatora da pobriše ovo... 1
Mrk Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Da se ne zaboravi duet Covic&Vucic iz 2011: A onda si se ti pojavio, kao da si magija I za noć uradio da se opet rodim ja A od sebe sam bila starija
Sector Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Son of a Gun je pokidao, ovo kasnije je sve suvišno imo. 1
Barkley#34 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 4 minutes ago, Mrk said: Da se ne zaboravi duet Covic&Vucic iz 2011: A onda si se ti pojavio, kao da si magija I za noć uradio da se opet rodim ja A od sebe sam bila starija Kvalitetan tata, nema šta.
Recommended Posts