NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 25 minutes ago, Smrtokapa said: Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. Postovi koji bi nakon toga usledili na ciganskom topiku bi usli u hall of fame ovog a i rahmetli b92 foruma 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 25 minutes ago, NMX said: Postovi koji bi nakon toga usledili na ciganskom topiku bi usli u hall of fame ovog a i rahmetli b92 foruma Očekujem bar 10 banova sa vaše strane brda, jedan ovde - tipujem na Papu, i da se brat Šćepo ritualno samospali 1 1 7
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 53 minutes ago, Smrtokapa said: Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. Samo što ćemo mi biti spremni za Meka. 7
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 50 minutes ago, le piaf said: Isuko i Frens patkiđanija Moj le quack je ususkan, ne brini. Ovo je zaista krajnje bedan nivo zamajavanja i vucenja navijaca za nos. Klasicni ostojizam. Ne moze im se dovoljno majki naspominjati. Ovaj degenerik ocito ne planira da ode. Nakon svega. Mnogo je mlako bilo ono preksinoc, moracemo malo ozbiljnije da pristupimo da poguramo stoku napolje. Recimo ja bih krenuo sa peticijom da kompletna uprava odjebe za svagda, siguran sam da bi je za dan potpisalo desetine hiljada grobara, pa bih onda izabrao najpodesnije lice da odnese i uruci prcedniku istu (ovde sam otvoren za sugestije), uz prisustvo medija koji bi sve to ispratili od polazista do odredista.
NikadProtivŽelimira Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Iskreno mislim da za žustrije akcije i reakcije u smeru trikolora, mora da splasne nezadovoljstvo i bes ka ostalim faktorima. Što bi se reklo, da ne budemo jack of all traits but masters of none da usmerimo sve na trikolora, ostalo ćemo lakše.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Očekujem bar 10 banova sa vaše strane brda, jedan ovde - tipujem na Papu, i da se brat Šćepo ritualno samospali bio sam na ivici da odem na komsijski topic j da im se nacestitam i time da me banuju, al Don Dusko covek rece ostani 😂😂😂😂 1
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Recimo ja bih krenuo sa peticijom da kompletna uprava odjebe za svagda, Izvoli upiši se, ima nas već 19k. https://www.opnzps.com/петиција 10 1
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 51 minutes ago, DameTime said: Očekujem bar 10 banova sa vaše strane brda, jedan ovde - tipujem na Papu, i da se brat Šćepo ritualno samospali Moderacija i ja, slikovito 2 5
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Izvoli upiši se, ima nas već 19k. https://www.opnzps.com/петиција Ne znam da li je ovo jedina. Ako jeste, valja ovo izreklamirati, verujem da bi se skupilo laganih 300k potpisa, a mozda i vise
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, le piaf said: Misliš, da i navijači Zvezde upadnu u depresiju pa da se tešimo međusobno? Ja sam već spremio copium: pustili za mir u kući.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Smrtokapa said: Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. To bi bio samo početak, zaplet: nastaje rascep u glavama kod vas jer se posle dva vezana poraza ponovo budi sumnja u tim i klub. S druge strane, malo se seiri prema grobarima u fazonu rekli smo vam da je problem samo u Željku. Kod grobara je obrnuti mentalni rascep. Prava žurka nastaje ako Zvezda veže još koji poraz jer tada dugo potiskivani strahovi izleću na površinu potpuno bez kočnice a groblje dolazi da objasni ko su krivci za poraze.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma jok, dolazak grobara na njihovu temu kada sezonski implodiraju (za razliku od njih ovde) je 99% tih, gleda se ćutke interno ratno stanje koje je zanimljivije nego li sama kosarka 😅 naspram njihovih fajtova, mi ovde delujemo kao hive mind. Mada ove sezone su prekvalitetni i ne ocekujem imploziju. Mozda neku krizu rezultata tu i tamo, ali nista nalik prethodnim sezonama. 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Pbg i još par smećarskih "Partizanovih" stranica ne objavljuju za peticiju i limitiraju komentare. Znači da se ide u dobrom smeru. Edited 3 hours ago by Elevator Operater
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa njima je Ostoja tata, sta ocekujes... govnari jedni 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 32 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa njima je Ostoja tata, sta ocekujes... govnari jedni Ne njima već njemu. Jovan Mijailović to vodi, sin Ostojin. Evo pišite mu želje i čestitke: https://www.instagram.com/mijailovic.jovan?igsh=MWo1OHV6NjRyaDB4ag== Edited 2 hours ago by Son_of_a_gun 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam pitanje. Da li planirate da oterate ceo upravni odbor ili samo SNS? Ako terate SNS, to su vam Mozzart bet, Milsped i Ostojine firme. Da li mislite da te finansije mozete da nadoknadite, posebno posto je i NIS pod sankcijama? Igracima ugovore morate da isplatite, pa ako se to sve desi mozete biti u kanalu vecem nego pre 7 godina. Nesto sam razmisljao dok sam bio u nezasluzenoj penziji. Ovde su se svi osvrnuli na sukob Ostoja Zeljko, a sukob je oko dovodjenja i ne dovodjenja igraca ima veze samo sa Zoranom Savicem koga vise niko ne pominje. Kakve veze ima Ostoja sa Osetkovskim, Majkom i Dejvisom, a ako kojim slucajem ima onda se treba zapitati sta je radio i zasto ste placali Zorana.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nesto sam razmisljao dok sam bio u nezasluzenoj penziji. Ovde su se svi osvrnuli na sukob Ostoja Zeljko, a sukob je oko dovodjenja i ne dovodjenja igraca ima veze samo sa Zoranom Savicem koga vise niko ne pominje. Kakve veze ima Ostoja sa Osetkovskim, Majkom i Dejvisom, a ako kojim slucajem ima onda se treba zapitati sta je radio i zasto ste placali Zorana. Pa nisu ga plaćali, nije imao ugovor. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, DameTime said: Ovo je veoma nategnuta priča. Ako se igrač Butlerovog kalibra konačno odluči za Evropu, tek kada je iscrpeo sve NBA opcije, i kao zahtev postavlja jaku minutažu na svojoj poziciji - sigurno neće doći da se za istu "bori" sa još dva vrlo kvalitetna igrača. Želeće sigurnu minutažu, dakle da bude prva opcija u timu. Osim ako mu nije ponuđena baš dobra plata (koju verovatno ne bi dobio od drugih timova), tako da i ta minutaža više nije neki deal breaker. Idemo u offtopic, ali jbg. Ti si sigurna da je on bas "zahtevao jaku minutazu"? I znas da mu je garantovana ta minutaza (koju inace ne dobija) ili ga je Zvezda bezobrazno preplatila u odnosu na druge klubove? A Sasa se inace kopca na ledjima, pa ili ne zna za garantovanu minutazu i dozvolice nekom igracu x minuta cak i ako ovaj to ne zasluzuje (za sada) igrama ili je samo tupson pa mu ne daje vise minuta koje kao NBA kalibar zasluzuje... ili... ? Evo, ne znam sta je nategnutije. Covek je dosao u tim u kome ce imati prostora jer se dva beka sigurno nece vracati ove sezone, jedan se oporavlja od povrede u tom momentu i postoji enigma sta je sa njim (Graham), a jedan je prosle sezone igrao dosta promenljivo (CMM), da ne kazem lose. Jaga i Miljenovica da ne pominjem... I da, sigurno je zadovoljan i sa platom.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, ScepanScekicSto said: Trebao si ostati na odmoru Sto? Sta sam to lose pitao? Cini mi se da idete srcem, a da ne gledate posledice. Ok mi je da ode Ostoja, ali sto bi terali u ovom trenutku ostale, posebno ovog iz Milspeda koji je jako dobar prijatelj sa Zeljkom. To moze samo da vas uvede u jos vece probleme.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zasto se zamaramo ovim pitanjima? Gde je i ko pomenuo nesto protiv Ikovica? Btw, ja pre neki dan iz 99% sigurnog izvora saznah da Zoran nije imao komunikaciju sa Ostojom 4 meseca.
VISOKOLETAC Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 minute ago, wrach said: Zasto se zamaramo ovim pitanjima? Gde je i ko pomenuo nesto protiv Ikovica? Btw, ja pre neki dan iz 99% sigurnog izvora saznah da Zoran nije imao komunikaciju sa Ostojom 4 meseca. Pa koliko sam razumeo ovde se prica o smenjivanju celog upravnog odbora. Sto se tice Zorana, ako je istina da nije 4 meseca pricao sa Ostojom, mada je Zeljko rekao da je imao zajednicki sastanak sa njima u Australiji, onda je to jos gore, jer se covek nije pitao ni za sta, vodio se da je SD. Trebao je onda da izadje pred javnost i kaze da podnosi ostavku. U svakom slucaju zavrsavam ovde.
DameTime Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 39 minutes ago, Kooineeperk said: Idemo u offtopic, ali jbg. Ti si sigurna da je on bas "zahtevao jaku minutazu"? I znas da mu je garantovana ta minutaza (koju inace ne dobija) ili ga je Zvezda bezobrazno preplatila u odnosu na druge klubove? Nisam mu držala sveću, što bi rekla moja pokojna baba, dok je potpisivao ugovor. Komentarišem iz logičkog ugla, informacije koje se ovde iznose, ali i tvoju tvrdnju o "zasluživanju minutaže".
Kooineeperk Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 5 minutes ago, DameTime said: Nisam mu držala sveću, što bi rekla moja pokojna baba, dok je potpisivao ugovor. Komentarišem iz logičkog ugla, informacije koje se ovde iznose, ali i tvoju tvrdnju o "zasluživanju minutaže". Pa eto, meni je logicnije da on treba da zasluzi minutazu (u sta sam siguran da ce se desiti), nego to da mu je minutaza garantovana a ne dobija je (sto je, jel, apsolutno nelogicno - da nekom nesto obecas, potpises, i onda se pravis lud). Ili da je "zaboravio" na taj svoj "zahtev" kad smo poceli da mu masemo sa "3.8miliona" necega... to mi je tek bas "logicno". Kao sto sam rekao: 52 minutes ago, Kooineeperk said: Covek je dosao u tim u kome ce imati prostora jer se dva beka sigurno nece vracati ove sezone, jedan se oporavlja od povrede u tom momentu i postoji enigma sta je sa njim (Graham), a jedan je prosle sezone igrao dosta promenljivo (CMM), da ne kazem lose. Jaga i Miljenovica da ne pominjem...
Recommended Posts