onomatopeja Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sto te ista cudi? Poslat po zadatku, da velica Vucica i da pljucka po Zelimiru. 2
le piaf Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Pikac said: Ja i dalje ne mogu da poverujem da na Areni komentator na utakmicama K.K.P bude ćaci ganci Jakovljevic!!!!u ovoj drzavi nema bivsih igraca i trenera K.K.P nego Arena dovodi olosa da komentarise K.K.P... Naravno da ima, ali oni što nešto vrede neće. Ovi drugi pak, su odavno prodali veru za večeru, imaju mozak kolibrija i nula samopoštovanja. 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zamro topik nakon Barse. 🙂 Neka, da malo i vi odmorite. 2 2 9
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Taman tako... sad je red da budete na vasem topicu 1 2 3
zemljoradnik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Šćepane šta očekuješ sutra u Rumuniji ? Edited 6 hours ago by zemljoradnik
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 31 minutes ago, ScepanScekicSto said: Taman tako... sad je red da budete na vasem topicu Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂 2 6
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 25 minutes ago, zemljoradnik said: Šćepane šta očekuješ sutra u Rumuniji ? Nista... ovo nije moja ekipa dok ostoja mijailovic ne ode, i ne bude urucen otkaz nekolicini igraca... 2
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 19 minutes ago, Sector said: Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂 Za nas je lose sto ste izgubili sinoc i na tako temeljan nacin. Msm, nije da imamo generalno neke velike sanse u derbiju sa svime sto se desava i najglupljim timom u EL, ali olupani ste u najgorem momentu po Partizan. Edited 5 hours ago by Elevator Operater 2
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Ne sam Safete said: E ovo se zove dobro merenje patke 😄 1
Angola Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da nemamo sta da trazimo u derbiju. U ovakvoj situaciji,nezadovoljstvo isijava iz svih nas. Bajern je los pa je los, i uopste nije merodavan da mi sad pomislimo da ce da ovi nasi proigraju. Zavisimo od dosta losih karaktera, a to uopste nije dobro. Sa druge strane Zvezda igra odlicnu sezonu, imaju sve sto mi nemamo, dobru atmosferu i skup vrednih radnika. Mi ni trenera nemamo, niti mi deluje da ce ozbiljan doci da radi trenutno u ovako losoj situaciji. Ja za ove igrace ne mogu da navijam. Bonga i Lakic mogu da se pogledaju u oci i kazu, dali smo sve od sebe. Ostatak nek mirno spava i trosi svoj zaradjeni novac 4
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Magia said: Info je tacan, a koliko znam Butler je izjavio da je dosao kod vas zbog uloge i minuta? E pa lik igra prosecno 15 minuta i uzima 6 suteva po mecu. Na istoj poziciji igra i lik koji je pre 2 sezone bio najbolji asistent Evrolige i lik koji je u NBA imao sezonu u kojoj je imao prosecno 18 poena i 8 asistencija, tako da izvini sto mu ne verujem u svemu sto izjavi. Pre svega uloga i minuti treba da se zasluze. A on veruje da ce se kod nas izboriti za iste, pre svega zbog sopstvenog kvaliteta a potom i zbog cinjenice da nemamo 7 igraca na dve pozicije, nego 3 (ukljucujuci i njega) + Miljenovic/Yago mu nisu konkurencija + ako Nwora/Dobric uzmu neki minut na 2. Kartera i Kenana i ne treba da racunamo. Vreme ce pokazati da li je dobro procenio. Od njega zavisi. 1
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Počinje saniranje štete. https://sportske.net/vest/kosarka/partizan-da-li-je-vreme-za-pojacanja-562463 Čiji su ovi?
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) E majku da vam jebem ssd moze sve, moze pojacanje, mogu pare iz budzeta, sve moze... kad ste klub ponizili kao niko nikad... majku vam jebem, jos jednom a nije vam cudno sto se Herbert npr cuo sa Zeljkom a pola igraca ali i trener Mirko Ocokoljic nije? jebote gde je jebeno dno u kojem smo Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto 4
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, ScepanScekicSto said: E majku da vam jebem ssd moze sve, moze pojacanje, mogu pare iz budzeta, sve moze... kad ste klub ponizili kao niko nikad... majku vam jebem, jos jednom a nije vam cudno sto se Herbert npr cuo sa Zeljkom a pola igraca ali i trener Mirko Ocokoljic nije? jebote gde je jebeno dno u kojem smo Mnogo mi se više svidja ovaj invalid rada nego onaj pre smene Željka.
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, zemljoradnik said: Šćepane šta očekuješ sutra u Rumuniji ? Da doteramo jednu cisternu benzina, ko u stara dobra vremena 90ih. 3 hours ago, Sector said: Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂 Odma' da se postavi pitanje odgovornosti celavog O'Bradovica i da se izvuku gazdiini citati iz perioda 2020-21 na temu istog. 3 4
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Neverovatna barsa jebote Isuko i Frens patkiđanija 1 1 3
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. 1 4
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt ladno ce da nam uvale Penjaroju I ko zna koga jos od igrca Da dobijemo derbi i sto se mene tice da izgubimo sve do kraja ne bih trepnuo Ma i sledece nedelje da nas nabiju, ako bi otišao ovaj govnjar ne bih imao problem 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Smrtokapa said: Jedan (jako mali i grozan) deo mene prosto navija za vas u petak samo da bi mogao da svedoči veleobrtu u forumskom raspoloženju koji bi nastupio. Misliš, da i navijači Zvezde upadnu u depresiju pa da se tešimo međusobno?
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, le piaf said: Misliš, da i navijači Zvezde upadnu u depresiju pa da se tešimo međusobno? Ako radi utehe budete organizovali raiding party na naš topik biće mrtvih 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Coz29 said: Jbt ladno ce da nam uvale Penjaroju I ko zna koga jos od igrca Da dobijemo derbi i sto se mene tice da izgubimo sve do kraja ne bih trepnuo Ma i sledece nedelje da nas nabiju, ako bi otišao ovaj govnjar ne bih imao problem same here 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, Kooineeperk said: Pre svega uloga i minuti treba da se zasluze. A on veruje da ce se kod nas izboriti za iste, pre svega zbog sopstvenog kvaliteta a potom i zbog cinjenice da nemamo 7 igraca na dve pozicije, nego 3 (ukljucujuci i njega) + Miljenovic/Yago mu nisu konkurencija + ako Nwora/Dobric uzmu neki minut na 2. Kartera i Kenana i ne treba da racunamo. Vreme ce pokazati da li je dobro procenio. Od njega zavisi. Ovo je veoma nategnuta priča. Ako se igrač Butlerovog kalibra konačno odluči za Evropu, tek kada je iscrpeo sve NBA opcije, i kao zahtev postavlja jaku minutažu na svojoj poziciji - sigurno neće doći da se za istu "bori" sa još dva vrlo kvalitetna igrača. Želeće sigurnu minutažu, dakle da bude prva opcija u timu. Osim ako mu nije ponuđena baš dobra plata (koju verovatno ne bi dobio od drugih timova), tako da i ta minutaža više nije neki deal breaker. Edited 1 hour ago by DameTime zašto gutam slova jbt 1
Recommended Posts