onomatopeja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sto te ista cudi? Poslat po zadatku, da velica Vucica i da pljucka po Zelimiru. 2
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Pikac said: Ja i dalje ne mogu da poverujem da na Areni komentator na utakmicama K.K.P bude ćaci ganci Jakovljevic!!!!u ovoj drzavi nema bivsih igraca i trenera K.K.P nego Arena dovodi olosa da komentarise K.K.P... Naravno da ima, ali oni što nešto vrede neće. Ovi drugi pak, su odavno prodali veru za večeru, imaju mozak kolibrija i nula samopoštovanja. 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zamro topik nakon Barse. 🙂 Neka, da malo i vi odmorite. 1 1 3
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Taman tako... sad je red da budete na vasem topicu 2 2
zemljoradnik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Šćepane šta očekuješ sutra u Rumuniji ? Edited 2 hours ago by zemljoradnik
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, ScepanScekicSto said: Taman tako... sad je red da budete na vasem topicu Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂 2 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, zemljoradnik said: Šćepane šta očekuješ sutra u Rumuniji ? Nista... ovo nije moja ekipa dok ostoja mijailovic ne ode, i ne bude urucen otkaz nekolicini igraca... 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 19 minutes ago, Sector said: Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂 Za nas je lose sto ste izgubili sinoc i na tako temeljan nacin. Msm, nije da imamo generalno neke velike sanse u derbiju sa svime sto se desava i najglupljim timom u EL, ali olupani ste u najgorem momentu po Partizan. Edited 2 hours ago by Elevator Operater 2
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Ne sam Safete said: E ovo se zove dobro merenje patke 😄
Angola Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Mislim da nemamo sta da trazimo u derbiju. U ovakvoj situaciji,nezadovoljstvo isijava iz svih nas. Bajern je los pa je los, i uopste nije merodavan da mi sad pomislimo da ce da ovi nasi proigraju. Zavisimo od dosta losih karaktera, a to uopste nije dobro. Sa druge strane Zvezda igra odlicnu sezonu, imaju sve sto mi nemamo, dobru atmosferu i skup vrednih radnika. Mi ni trenera nemamo, niti mi deluje da ce ozbiljan doci da radi trenutno u ovako losoj situaciji. Ja za ove igrace ne mogu da navijam. Bonga i Lakic mogu da se pogledaju u oci i kazu, dali smo sve od sebe. Ostatak nek mirno spava i trosi svoj zaradjeni novac 2
Kooineeperk Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 13 hours ago, Magia said: Info je tacan, a koliko znam Butler je izjavio da je dosao kod vas zbog uloge i minuta? E pa lik igra prosecno 15 minuta i uzima 6 suteva po mecu. Na istoj poziciji igra i lik koji je pre 2 sezone bio najbolji asistent Evrolige i lik koji je u NBA imao sezonu u kojoj je imao prosecno 18 poena i 8 asistencija, tako da izvini sto mu ne verujem u svemu sto izjavi. Pre svega uloga i minuti treba da se zasluze. A on veruje da ce se kod nas izboriti za iste, pre svega zbog sopstvenog kvaliteta a potom i zbog cinjenice da nemamo 7 igraca na dve pozicije, nego 3 (ukljucujuci i njega) + Miljenovic/Yago mu nisu konkurencija + ako Nwora/Dobric uzmu neki minut na 2. Kartera i Kenana i ne treba da racunamo. Vreme ce pokazati da li je dobro procenio. Od njega zavisi.
Son_of_a_gun Posted just now Posted just now Počinje saniranje štete. https://sportske.net/vest/kosarka/partizan-da-li-je-vreme-za-pojacanja-562463 Čiji su ovi?
Recommended Posts