Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Pikac said:

Ja i dalje ne mogu da poverujem da na Areni komentator na utakmicama K.K.P bude ćaci ganci Jakovljevic!!!!u ovoj drzavi nema bivsih igraca i trenera K.K.P nego Arena dovodi olosa da komentarise K.K.P...

Naravno da ima, ali oni što nešto vrede neće. Ovi drugi pak, su odavno prodali veru za večeru, imaju mozak kolibrija i nula samopoštovanja. 

• Like 1
Posted
31 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Taman tako... 

sad je red da budete na vasem topicu

Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
25 minutes ago, zemljoradnik said:

Šćepane šta očekuješ sutra u Rumuniji ? 

Nista...

ovo nije moja ekipa

dok ostoja mijailovic ne ode, i ne bude urucen otkaz nekolicini igraca...

• Like 2
Posted (edited)
19 minutes ago, Sector said:

Vi da ste prave komšije pa da svratite kod nas sad, pa nam pružite neku utjehu i smjernice za dalje. 🙂

Za nas je lose sto ste izgubili sinoc i na tako temeljan nacin. Msm, nije da imamo generalno neke velike sanse u derbiju sa svime sto se desava i najglupljim timom u EL, ali olupani ste u najgorem momentu po Partizan.

Edited by Elevator Operater
  • Like 2
Posted

Mislim da nemamo sta da trazimo u derbiju. U ovakvoj situaciji,nezadovoljstvo isijava iz svih nas. Bajern je los pa je los, i uopste nije merodavan da mi sad pomislimo da ce da ovi nasi proigraju. Zavisimo od dosta losih karaktera, a to uopste nije dobro. Sa druge strane Zvezda igra odlicnu sezonu, imaju sve sto mi nemamo, dobru atmosferu i skup vrednih radnika. Mi ni trenera nemamo, niti mi deluje da ce ozbiljan doci da radi trenutno u ovako losoj situaciji.

Ja za ove igrace ne mogu da navijam. Bonga i Lakic mogu da se pogledaju u oci i kazu, dali smo sve od sebe. Ostatak nek mirno spava i trosi svoj zaradjeni novac

• Like 2
Posted
13 hours ago, Magia said:

Info je tacan, a koliko znam Butler je izjavio da je dosao kod vas zbog uloge i minuta?

E pa lik igra prosecno 15 minuta i uzima 6 suteva po mecu.

Na istoj poziciji igra i lik koji je pre 2 sezone bio najbolji asistent Evrolige i lik koji je u NBA imao sezonu u kojoj je imao prosecno 18 poena i 8 asistencija, tako da izvini sto mu ne verujem u svemu sto izjavi.

Pre svega uloga i minuti treba da se zasluze.

A on veruje da ce se kod nas izboriti za iste, pre svega zbog sopstvenog kvaliteta a potom i zbog cinjenice da nemamo 7 igraca na dve pozicije, nego 3 (ukljucujuci i njega) + Miljenovic/Yago mu nisu konkurencija + ako Nwora/Dobric uzmu neki minut na 2. Kartera i Kenana i ne treba da racunamo. 

Vreme ce pokazati da li je dobro procenio. Od njega zavisi.