pilif88 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) 6 minutes ago, djole said: Posto ne biste da raspravljate o onome sto je izgovoreno u videu, nego biste da se bavite onime sto je navodno skriveno poruceno, da vas cujemo vrsni psiholozi, tumaci neizgovorenih misli, snova, aluzija, telepatije i ostalih paranormalnih aktivnosti... kako tacno treba da izgleda izlaganje jednog nelicimurnog trenera koji preuzima odgovornost za svoje postupke ali u isto vreme ne zeli da se jedan smrdlja kiti tudjim perjem i bezocno laze navijace, i to iste one navijace koji su mu pruzili takvu podrsku i ljubav kakvu niko iz sveta kosarke u Evropi nije ikada dobio niti ce verovatno ikada dobiti? Da vas cujemo, kako biste vi to bolje i pametnije? Isto sto je uradio Skariolu u Virtusu kada je on u septembru pred početak sezone sazvao konferenciju i rekao, takva i takva stvar, hvala i dovidjenja..... I to mislim za svakog trenera koji pristaje na razne ustupke, oragnizacione i igracke da mora da uradi istog trena ako drzi do sebe.. sve ostalo znaci da pristaje na trule kompromise dok mu se ne obije o glavu. Edited 19 minutes ago by pilif88 1
NikadProtivŽelimira Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 12 minutes ago, pilif88 said: Isto sto je uradio Skariolu u Virtusu kada je on u septembru pred početak sezone sazvao konferenciju i rekao, takva i takva stvar, hvala i dovidjenja..... Skariolo je otpušten od strane kluba nakon što je više meseci davao izjave kako klub kreše budžet, kako menadžment sastavlja roster i pitanja oko ekspektacija bi trebalo da idu njima, mesecima je toksikovao odnos nezadovoljan time šta se dešava. Neverovatno je da dođete ovde, kažete kako je trebalo, iako ne znate kako bi trebalo, još se usudite da date primer nečega što se nije dogodilo, niti znate kako se dogodilo. Nestvarno. Izvor.
SteveFrancis#3 Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 2 hours ago, McLeod said: Slusao sam Zeljka. Ostoju nesto malo, kao sto rekoh, ne mogu. Hvala ti sto si to razjasnio. Nisam ja ni rekao da je Dilan najveci problem niti da to kaze Zeljko, nego da je njegovo obracanje alibi. Necu da idem toliko daleko da tvrdim da je sve uradio takticki i bacio nam mrvice hleba da se igramo, ali ako sve stavis na papir i oduzmes tu dimenziju da izlazis da operes obraz i razotkrijes laz, bar ono sto je otkrio je pomenuta casa na stolu, nebitna za stanje stvari u klubu i pogotovo rezultate. Kako su jedine stvari koje je 'otkrio' vezane iskljucivo za ono sto je pricao Ostoja ili su trubili mediji i portali, jasno je da to nije sve. Mislim da je van svake sumnje da je tako, inace bi sam od sebe ponudio jos neku pikanteriju. No, to nije bila ideja obracanja, vec iskljucivo reakcija i osvrt na izneto prethodnih dana. S tim u vezi, Dylan sam, u vakuumu svakako jeste nebitan za stanje stvari, ali ponovo, imenovan je samo i jedino zato sto se o njemu pricalo i pisalo. Kao i taj centar i pare, carter i sve ostalo. Rekao bih da nije potrebno biti Poirot da se zakljuci da je daleko verovatnje da je slicnih stvari bilo jos, od kojih neke mogu biti i krupnije i osetnije. Moje tumacenje ovog Zeljkovog istupa jeste da je osim potrebe da se 'opere' od traceva i navoda, zeleo da posalje poruku navijacima da klub ne stoji dobro i da je neophodno da navijaci prepoznaju trenutak i reaguju pritiskom kako bi se stvari sustinski promenile. Kako meni deluje, porucio je da KKP ide u ponor i da ce se vratiti kada svane neko novo sutra, a to sasvim sigurno nije sa ovom ekipicom. To je dovoljan poziv na akciju, ako mene pitas. Ne na slanje pretecih poruka potencijalnim trenerima, naravno, vec na mobilizaciju i svaki zamisliv vid otpora menadzmentu. Ostoja i poslusnici moraju da padnu da bi Partizan ustao, taj neki fazon. Sto se mene tice, tu je vrlo plasticno pokazao ljubav prema KKP, taman da je i sve sto je pricao bilo samo redanje opravdanja i pranje od odgovornosti (sto je nonsens, jer je, po n-ti put ostavkom i komentarima priznao da nije uspeo da uradi dobar posao).
Recommended Posts