Barkley#34 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Kako odjednom postade neupitna istina to da je budžet zaista 27 milki? 5
SteveFrancis#3 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Nema ovde odjavljivanja uz manje stete, nema kompenzovanja. Ovakav odlazak je jedini nacin da se stvori dovoljno jak pritisak da se pocisti ova garnitura gmazova. Status quo je njagore sto KKP-u moze da se desi, spora i bolna smrt. Ova uprava ne sme vise da donese niti jednu odluku koja se tice buducnosti kluba. Nijednu. Kraj. 5
Luchifer89 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Kako odjednom postade neupitna istina to da je budžet zaista 27 milki? Pa rekao jedini precednik košarkaškog kluba ikada sa trobojnom frizurom 1
mister-no Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) 1 hour ago, NMX said: Nemoj Barkli, bar ti nemoj jbt. Niko ne kaže da se treba praviti blesav ali paradoksalno vi to radite kupovinom priče da su vam za očajne partije krive nekošarkaške stvari, bukvalno se pravite blesavi. Koje brate nekošarkaške stvari? Izostanak čartera ? Jedan uvaljen igrač (pazi sad, svaka jebena ekipa ima uvaljenog igrača ili više njih, jbg, menadžeri)? Laž o budžetu? Sve i da je sve to tačno, vi ste sa ovim rosterom imali skandalozno lošu igru (rezultat je po meni čak i iznad igre) za koju te stvari nikako ne mogu da budu opravdanje, sem ako nećemo da se lažemo da bi opravdali jednog i udarili na očigledni i easy target u vidu sns bitange. I onda se izostanak rezultata kao direktna odgovornost trenera dovodi u ravan sa marifetlucima sns limara. I evo dan posle, apsolutno više niko ni sada, niti će ikada više, pričati o očajnoj igri za koju je jedini krivac Željko nego o tim nekošarkaškim stvarima. Ali hajde onda, evo još nekošarkaških stvari. Otišao Nilikina da se imaju pare za Bruna. Moguće. A istovremeno Ifče na full payrolu jer nije po meri trenera (koji ga je birao)?. Onda je i to nekošarkaška stvar. Je l nekošarkaška stvar trpanje para za najskuplje pojačanje u istoriji kluba koji je moguće i najveći fejl? Jel i to Limarovo? I to posle sinoćne objave više niko neće pitati i pričati. Da me ne shvatiš pogrešno, uz količinu emocija koja ide uz čoveka kao što je Željko, ja razumem ovo delimično odsustvo realnosti, želju za opravdavanjem i dovođenjem u vezu loših igara i rezultata sa tim nekošarkaškim stvarima ali stavite se na stranu i zamislite istu situaciju negde drugo (evo kod nas a nije da nismo imali sve moguće scenarije ovog sveta godinama) pa recite koliko je to objektivno. Moj post na koji se Vrac nadovezao se ticao toga da ne mislim da treba da šejmujete bivšeg/budućeg trenera time što mu kačite telefon po mrežama ili ga nazivate Miškovom kurvicom. Čovek vam je u sred nemaštine doneo, sa sportskog aspekta, možda i najbolji rezultat u poslednjih 10ak godina shodno timu, ambicijama i takmičenjima. I da nije bilo korone prejebao bi i Zvezdu i moguće i uzeo EC. Čuj, tužio vas. Tužioo vas je i Dule, isto za pare koje je zaradio. A takvim ponašanjem (paljenjem svega, nesmirivanjem strasti) na kraju dana niti ćete oterati SNS upravu (ako iko misli da će uprava KKP biti nezavisna od SNSa dok je SNS na vlasti, imam jako loše vesti za tu osobu) niti ćete vratiti Željka (niti će on doći da trenira takav klub, kao što nikada i nije). Samo ćete uništiti klub koji je, što bi se reklo in good standing. Promena toga o čemu pričate će doći kada ode SNS sa vlasti a do tada, jbg - hleba iigara, nešto na šta ste (smo) svi pristali onda kada je krenula da se sanja Decima, prima kurac palac. Ukratko Željko je spin majstor i sada umesto o 18. mestu u EL svi pričaju o jebenom Osetkovskom, Ostoji i biznis klasi. By the way ludi smo što smo mislili da će imenovati igrače ali je imenovao Osetkovskog ali hej naš dobrica je rekao da je dobar dečko, sve ok. Koren našeg problema kao naroda generalno je nemogućnost da razdvojimo racio i emocije. Tu smo isti grobari i delije. Zato imamo političare kakve imamo oduvek. Edited 40 minutes ago by mister-no 4
Chaos Is Me Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Kako odjednom postade neupitna istina to da je budžet zaista 27 milki? Nebitno, neka je i 20 milki ako će ti tako biti lakše, ne menja suštinu, a ona je po meni: Željkovi problemi sa upravom su bukvalno first world problems u odnosu na ono sa čim se bore drugi (evroligaški) treneri. Mogu da prihvatim da su mešetarenja pojačana od kako je imao onu izjavu o studentima ali nikakve veće drame ne bi bilo da su rezultati dobri. A bagru treba terati, ne iz kluba nego u zatvor, rezultati KKP i Željkova ostavka su ponajmanji razlog za to, ali ako su nekome glavni razlog - i to je ok, imamo najmanji zajednički imenitelj. 2
Magia Posted 41 minutes ago Author Posted 41 minutes ago (edited) 31 minutes ago, Son_of_a_gun said: Da maknemo navijačke naočare sa očiju, da li je stvarno teško povjerovati da je najbolji i najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke najveći neuspjeh doživio u klubu u kom je radio vjerovatno duplo više i požrtvovanije i sa n! više emocija zato što su ga izbušili sa strane? Zašto naprednjačka priča kod normalnih ljudi ne pije vodu ni u kom društvenom segmentu osim kad se dođe do KKP i KKCZ, onda je sve istina što kažu žvalonja i mediji? Meni je jos jace sto se primila ta Ostojina prica o 27m budzeta i to se uzima kao apsolutna istina hahaha 😄 sto je najgore tu pricu su popili i KKP navijaci. Sto naravno ne znaci, da ulaganja nisu jako velika, narocito imajuci u vidu siromastvo zemlje. Ali najbolje su ovi napadi na Zeljka kako je dao mlaku podrsku studentima (bio jedan od prvih javnih licnosti koji je dao ikakvu podrsku) od navijaca kluba ciji je predsednik bio u Cacilendu pre neki mesec, trenera koji nikad nije ni upitan sta misli o tome, Kalinica koji nije dobio kapitensku traku zbog podrske i na 90% meceva se ne cuje ni sa tribina nista protiv diktatora ni protiv tog predsednika. Sve u svemu, dosta ovoga bi bilo drugacije da su se navijaci KKP fokusirali samo na podrsku svom timu (kao pametna druga strana brda) a ne pederovali diktatora a posle i Ostoju. Edited 40 minutes ago by Magia 3
Chaos Is Me Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Jeste, da niste pederovali Ostoju i žvalavog dobili biste Asvel i PAO.
Son_of_a_gun Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel misliš da ga je neko minirao namerno i rekao mu "evo ti 27 milki ali ne smeš plejmejkere da dovodiš" Jel ti shvataš da je priča o 27 miliona za malu djecu? Pri tom se vidi da koliki god da je stvaran budžet jednim dijelom uvijek bio po sistemu "obećanje, ludom radovanje". Ti ne pamtiš da smo imali i sezonu gdje smo u EL morali preljepljivati MTS na dresovima zato što se jednom čovjeku digla patka da blokira ugovor. Ja pamtim. 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Nedovršene rostere imaju svi, čak i Realu i Olimpijakosu evidentno nedostaju određeni profili igrača. Ovo jednostavno nije tačno, desi se da se stvori takva slika zbog povreda u toku sezone. Takođe, ti timovi reaguju trenutno i dovedu igrače na deficitarnim pozicijama makar da pokrpe dok se ne vrate nosioci. Namjerno neću vas da uplićem u ovu priču da ne bi otišla rasprava predaleko. 11 minutes ago, Chaos Is Me said: opšte je poznato da bilo koji klub ima problema da tokom sezone dovede kvalitetnog igrača jer kvalitetni igrači tokom sezone obično već imaju posao negde Ovo i pričam. Vremenski, redoslijed ide ovako, sklapamo roster na vrijeme > sklapamo roster sa last cuta > ne sklopimo roster/dovedemo nekog lijevog zato što više nema kvalitetnih opcija. To sam i napisao, sklapa se roster, ima para, ima para, nema para zato što xyz sponzor ne uplati projektovana sredstva. I tako u krug.
Chaos Is Me Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ja definitivno izlazim na ovoj stanici. Reći ću samo da bi 99,99% trenera (evroligaških, a ne ispod tog nivoa) dupe dalo da ih neko sabotira na ovaj način kako je Žoc sabotiran ovih godina. Srećno u teranju limara. 2 3 1
BattleBender Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 9 hours ago, le piaf said: Hej, nema potrebe za izvini, koliko god se razilazimo stavovima; normalno diskutujemo, oštrije nego inače, ali nema teških reči. Što se mene tiče, sve kul, samo je najbolje za sve da ne dolazite ovde na temu baš sa megafonom i šalom Zvezde. Smetalo bi i vama. Mogu da se slozim sa time da je u odredjenoj meri bezobzirno nacin na koji dolazim na ovaj topic, u ovom momentu, celokupnom kontekstu, kao nenavijac KKP-a. Mogu cak i da se slozim da to vec dolazi pod domen bezobraznog. I iskren da budem, i da sam fasovao ban, ne bih plakao i imao bi razumevanja za isti. Mene to nikad ne bi tako pogodilo da neko dodje i da mi soli so na ranu vezano za Utd, a da nije navijac Utd-a, mogu samo navijaci Utd-a da me izvedu iz takta sa naivnim zabludama u kojim zive. Zato sam i pomenuo da jedini sportska licnost kojeg sam mrzeo u nekom momentu je bio wayne rooney. Ali nebitno to, polazim od sebe, sto mozda nije jedini ispravan nacin. Izjavu sam jos jednom preslusao, pre svega u potrebi da preispitam sebe, manje zbog cele ujdurme oko nekakve kosarke na Balkanu. Kad prespavam cilu pricu, sebe cu da nateram da malo smislemnije pricam o tome, mnogo obzirnije pre svega. Imam pribelezeno analizu celog ZO izlaganja, po segmentima. Mogu da promenim nacin, i tu obzirnost, prilikom komentarisanja toga, pre svega na vasem prostoru, ali misljenje nisam promenio, vecinski sam ga utvrdio. Koliko god da ja mislio da je moj ugao gledanja daleko racionalniji, logicniji realniji itd it... u ovom momentu ne treba zanemariti i vasu emotivnu stranu price. Koja je mozda i vaznija.
ChrisJudd Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Jeste, da niste pederovali Ostoju i žvalavog dobili biste Asvel i PAO. Mašaš debelo ceo fudbal ovim, ali da se spustim na taj nivo, dobili bi Pariz, kad je počeo rat zbog pederovanja, vodili smo+7 na skoru 3-2 u EL. 1 1
Mat Cauthon Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago "Ženo, ajmo spavati, možda gosti hoće kući" 2 7 1
TripleJ Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago (edited) 18 minutes ago, Barkley#34 said: Kako odjednom postade neupitna istina to da je budžet zaista 27 milki? Ako poredimo nasih 27 milki i komsijinih 27 milki, nesto mi se cini da su oni ili dosta pametnije ulagali ili nije ista valuta u pitanju 🙂 Edited 29 minutes ago by TripleJ 1 1
Barkley#34 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 12 minutes ago, Magia said: Sve u svemu, dosta ovoga bi bilo drugacije da su se navijaci KKP fokusirali samo na podrsku svom timu (kao pametna druga strana brda) a ne pederovali diktatora a posle i Ostoju. Ni najmanje ne žalim zbog navedenog. 1 1 3
ChrisJudd Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 6 minutes ago, TripleJ said: Ako poredimo nasih 27 milki i komsijinih 27 milki, nesto mi se cini da su oni ili dosta pametnije ulagali ili nije ista valuta u pitanju 🙂 Njima je to deo koji isplaćuju na račun, ostatak para ide u koverti kao u svakoj građevinskoj firmi.
mfmilan Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Očigledno je da Željko izaziva jake emocije na obe strane brda. Različite, ali jake. Pa tako sad ovde imamo više komšijskih postova nego naših. Zašto je ta želja da nam "objasne" toliko jaka? Šta kažu činjenice: - Rezultati su bili loši, sportski sektor je komplet otišao. Preuzeo odgovornost. - Očigledno je da taj sportski sektor nije mogao da radi neometano, na više nivoa, što znači da je i ostatak kluba radio loše - njihov posao je da obezbede nesmetano funkcionisanje sportskog sektora - oni to ovde nisu uradili, čak imamo (jake) naznake da su sabotirali sportski sektor. Zašto je nenormalno očekivati da i oni preuzmu odgovornost? - Neko ko je spreman da ugasi Univerzitet u svojoj državi, neko ko šutne Vidića zato što se ne uklapa u njihove šeme, neko ko Đokovića otera u drugu državu (propali teniser), itd itd, mislimo da mu je problem da pusti niz vodu Željka ili KKP? Nažalost, mislim da se ovde neće ništa promeniti, ništa veliko desiti. Ostoja & co će se neko vreme praviti mrtvi, atmosfera će splasnuti, i sve će se nastaviti svojim tokom, isto kao i posle ovih gore stvari koje su bar podjednako velike. I tako će biti sve dok se nešto značajnije u društvu i svesti ne promeni.
odupri se ludilu Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Prvo nema potrebe da se dobra diskusija uskraćuje koliko god mi bili iznenađeni i uvređeni. Drugo, jel O'stoja vodio trening sinoć pitam se. Treće čemu služi glasilo Part+ . Msm kad već para nema za igrače da režemo troškove.
Chaos Is Me Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 13 minutes ago, ChrisJudd said: Mašaš debelo ceo fudbal ovim, ali da se spustim na taj nivo, dobili bi Pariz, kad je počeo rat zbog pederovanja, vodili smo+7 na skoru 3-2 u EL. Nemam argumenata pred ovako nepobitnom činjenicom. 1
Wook Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) 6 minutes ago, ChrisJudd said: Njima je to deo koji isplaćuju na račun, ostatak para ide u koverti kao u svakoj građevinskoj firmi. Partizan je svih ovih godina imao veće budžete od CZ. Parker je skuplji od svih trenutno u CZ, da ne idemo unazad do Puntera i sl. Edited 16 minutes ago by Wook
Shonewizard Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Jebem ti i sreću kuratu, pustili smo Frenka da zakrpimo poziciju centra, da bi nam se onda preostala dvojica tabadžija lopte povrijedili, a taj kojem smo dovodili ispomoć "uvrijedio" 🫠 1
Magia Posted 14 minutes ago Author Posted 14 minutes ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Jeste, da niste pederovali Ostoju i žvalavog dobili biste Asvel i PAO. Naravno da bi sve bilo drugacije. Atmosfera oko kluba je bila uzasna od prve domace utakmice. Ostoja se nalazio na nicijoj zemlji, gde su navijaci koji mu kupuju karte sa jedne strane a diktator sa druge. Sve to je uticalo na atmosferu unutar kluba (sto vidimo iz svih ovih izjava) a narocito i na atmosferu na tribinama, gde se pola meca nije ni gledala kosarka na nekim utakmicama. Uostalom, zamisli da se na narednoj utakmici Zvezde desava tuca na severu, pola navijaca izadje, ostatak hale zvizdi i ne prati tribinu sta peva i pola meca peva protiv diktatora/Drcele - mislis da ne bi imalo uticaj na desavanja na terenu? Znam da se nece desiti, pa mozemo samo da teoretisemo, ali ne verujem da iko moze da misli da ne bi uticalo.
JPM Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 32 minutes ago, Barkley#34 said: Kako odjednom postade neupitna istina to da je budžet zaista 27 milki? Meni je mnogo logičnije da lažeš da ti je budžet manji nego što jeste, nego da lažeš da je veći nego što jeste. Jer ako je Ostoja rekao, a jeste, da je 27 miliona, a ono pak nije 27 nego manje, koja je tu logika. On je tu odmah sebe stavio kao glavnog za kofu govana, jer novca ima a tim se ne kompletira. Ovako kad lažeš da nemaš para a ti napravio odličan tim, ispadaš mnogo sposoban, svi igraju za manje pare kod tebe. To je doktor mašinstva radio. Ili je pak Ostoja previše lojalista pa guta te gluposti ili je ekstremno glup. Ne kontam logiku.
Golijat Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 3 minutes ago, mfmilan said: Pa tako sad ovde imamo više komšijskih postova nego naših. Zašto je ta želja da nam "objasne" toliko jaka? Jel se krse neka pravila foruma? Jel vas par ima problem sa komunikacijom pa broji koliko ovde ima postova navijaca Zvezde a koliko navijaca Partizana? Jel znate da vodite diskusiju u vezi teme koja je trenutno najaktuelnija bez da spominjete mrznju, podsmevanje, teranje sa topica? 1
SteveFrancis#3 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Ostavimo se price o budzetima, narocito brojki i komparacija. Ne znamo tacno, jer ocigledno lazu svi koji usta otvore. Ostaje fakat da je Zeljko imao na raspolaganju daleko vise od bilo kog drugog trenera u istoriji KKP. To u ovim okolnostima i za ovu verziju njega nije bilo dovoljno za neki stelaran rezultat. Licno sam ubedjen da je vec nekoliko sezona budzet oba bgd kluba ujednacen, uz neke manje oscilacije. Takodje, cak i da KKCZ ima x ili y miliona veci, svejedno treba odabrati igrace, uspostaviti igru. To milke same po sebi ne garantuju. Nekorektno je i realno paorski svoditi vrhunske dosadasnje igre i rezultate KKCZ na 'milioneri'. Uostalom, povredjena je i njima masa jako bitnih igraca od starta sezone. Necu da idem u off dalje, ali kod njih je sve do sad uprkos okolnostima, a ne zahvaljujuci njima. I to se mora postovati. 2
JPM Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ostaje fakat da je Zeljko imao na raspolaganju daleko vise od bilo kog drugog trenera u istoriji KKP. E vidiš, tu je kvaka. Numbers dont add up. Da je tako, ne biste puštali Nilikinu da dovedete centra, niti bi dovodili polupenzionera Kalatesa (priznajem da nisam mislio da je ovako loš). Da je tako, jednostavno biste pljunuli duplo više novca za nekog Amera koji čeka NBA gde bi imao nekih 900k po sezoni, na dvosmerni ugovora, dali biste mu dve milke i ugasili požar. Tako da, pre to liči na one naše budžete. Imamo 4 miliona za Mirotića, ali ako ne dođe Mirotić, onda nemamo 4 nego 1 milion. To su neki teorijski budžeti, u praksi to izgleda tako da ideš na poklonjenje caru za svaku novu kintu.
Recommended Posts